פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מדי פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה מNVIDIA שמקור הכוח של הכרטיס מסך לא מחובר.בעיקרון גם שאני מפעיל משחקים אני לא רואה הבדל... נראה לי שהוא כן מחובר טוב..אבל כדי למנוע את ההודעה הזאת...המסך שלי מחובר לספק כוח.. אם אני אחבר אותו ישירות לחשמל האם כך לספק כוח יהיה מספיק כוח להפעיל את הכרטיס כמו שצריך?המסך שלי הוא 17" דק של סמסונג.הכרטיס מסך 7600GSAMD X2 4200ספק כוח 350תודה..
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אני לא בטוח אבל יש חיבור מהספק כוח לכרטיס מסך, כמו החיבור שמחברים ל-Floppy , אם אני לא טועה 3-4 פינים, צריך לחבר אותו לכרטיס מסך.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מדי פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה מNVIDIA שמקור הכוח של הכרטיס מסך לא מחובר.בעיקרון גם שאני מפעיל משחקים אני לא רואה הבדל... נראה לי שהוא כן מחובר טוב..אבל כדי למנוע את ההודעה הזאת...המסך שלי מחובר לספק כוח.. אם אני אחבר אותו ישירות לחשמל האם כך לספק כוח יהיה מספיק כוח להפעיל את הכרטיס כמו שצריך?המסך שלי הוא 17" דק של סמסונג.הכרטיס מסך 7600GSAMD X2 4200ספק כוח 350תודה..חחחחחחחחח............... אין הכוונה שהמסך מחובר לספק כוח אלא הכרטיס מסך חלק שנמצא בתוך המחשב והוא צריך להיות מחובר בחיבור חשמל מהספק שמתאים אליו סביר להניח אחת משלושת האופציות או שהוא לא מחובר או שהספק שלך חלש או שהוא סתם נותן התראה שגוייהאני מאמין שהוא לא מחובר
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר טוב אני אסביר את עצמי טוב יותר...הכרטיס מסך מחובר לחשמל (ה4 פינים כמו הארד דיסק)בנוסף גם המסך עצמו מחובר לספק....השאלה היא אם לא יחבר את המסך האם זה יפתור לי את הבעיה...
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים לא זה לא קשור בכלל המסך איננו מקבל את החשמל מהספק למרות שהוא כביכול מחובר אליואיזה ספק יש לך?
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים כרטיס מסך לא מקבל חשמל מהספקהוא מקבל חשמל דרך הלוח M המסך יש לו שני חיבורים , המסכים החדשים להם 3במסכים הישנים היה חיבור חשמל מהמסך לספק כוח וחיבור הVGA שמתחבר לכרטיס מסךבמסכים החדשים יש חיבור ישיר לשקע החשמל וחיבור VGA שהוא אנאלוגי ויש גם שיש להם חיבור DVI שהוא דיגיטלילא כל המסכים יש בהם כניסת DVI
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים כרטיס מסך לא מקבל חשמל מהספקהוא מקבל חשמל דרך הלוח M המסך יש לו שני חיבורים , המסכים החדשים להם 3במסכים הישנים היה חיבור חשמל מהמסך לספק כוח וחיבור הVGA שמתחבר לכרטיס מסךבמסכים החדשים יש חיבור ישיר לשקע החשמל וחיבור VGA שהוא אנאלוגי ויש גם שיש להם חיבור DVI שהוא דיגיטלילא כל המסכים יש בהם כניסת DVIגם מדבר שטויות וגם לא קשור לנושא.חלק מכרטיסי המסך כן מתחברים לספק ישירות (זה לא משהו חדש...)מה לעזאזל הקשר בין מספר החיבורים של המסך? המסך צריך מקור מתח שאותו הוא מקבל ישירות מהחשמל בקיר (החיבור הנוסף בספק למסך לא מעמיס עליו). כל מסך אפשר לחבר גם לשקע בקיר וגם לספק (שזה בעצם חיבור עקיף לשקע החשמל בקיר, בלי לקבל מתח מהספק), זה רק תלוי בכבל.ומה לעזאזל הקשר לDVI....קיצר, לך תעשה שיעורי בית במקום לדבר שטויות ולגרום נזקההודעה הזאת מגיעה כהודעת שגיאה מהדרייבר?האפשרויות הן שהספק לא מספיק חזק ולא עומד בעומס (ספק ג'נרי?)או שההודעה שגויה. תנסה לעדכן דרייבר ולבדוק את החיבור של הכרטיס מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.