פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים למה שאני לא יהנה מהסורס עם מחשב כמו שלי?!וחוץ מזה יש לי 1.6!קניתי פעם HL בלו שיפט וקיבלתי אותו
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים אוקיי עדכון!אחרי שפתחתי משתמש חדש גם קניתי את המשחק שוב עכשיו הוא מתקיןאבל יש לי עוד שאלה אחרונהמה זה מה שמסומן לי בעיגול האדום בתמונה שמצורפת?אההה ושחכתי!תודה ל SumMeR69 עבד מה שאמרתה לי!בכיףובאמת יש יותר שחקנים ב1.6 מאשר בסורס?חשבתי שהמצב התהפך כבר עם השנים....
פורסם 2008 במרץ 417 שנים שלום!! יש לי שני מחשבים בבית עם ראוטר אלחוטי אחי ואני משחקים קונטר,כשאנחנו נכנסים לשרת כלשהו מדי פעם קופצים הפינגים ובוונטרילו בכלל לא שומעים אותנו שאנחנו עם חברים וזאת בעיה מעצבנת. מישהו יכול לעזור לי בבקשה לפתור אותה,שמעתי ש"פתיחת פורטים" משהו כזה יוכל לעזור תודה רבה לעוזרים
פורסם 2008 במרץ 517 שנים וואי איזה צחוקים , יש איזה שרת עכשיו שכחתי את שמו , עשו מהטרוריסטים זומביים וזה הולך חזק במשחק , יחד עם קולות רגע וצרחות של ניצחון חחח אחד הגדולים ! משחק קבוע שם או בשרת של N.S.A של ה-DM תענוג !!
פורסם 2008 במרץ 517 שנים וואי איזה צחוקים , יש איזה שרת עכשיו שכחתי את שמו , עשו מהטרוריסטים זומביים וזה הולך חזק במשחק , יחד עם קולות רגע וצרחות של ניצחון חחח אחד הגדולים ! משחק קבוע שם או בשרת של N.S.A של ה-DM תענוג !! פנק אותנו באיפי
פורסם 2008 במרץ 717 שנים לא מבין למה אתם משחקים ב CS בכלל...? המשחק ממש איטי ואין שם זרימה מהירה. זה לא SHOOTER מהיר בכלל. תנסו את TACTICAL OPS ותראו מה זה מהירות. תנסו להחזיק שם דקה חיים.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים עוד הוצאות כספיות? אין לי כסף, ואם היה לי היה לי שימושים טובים יותר ברגע זה או שמא זה חינמי?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים היי,יש לי עותק חוקי שקניתי כבר כמעט שנה שאני גם משתמש בו,ופתאום בכל סרבר שאני מנסה להכנס אני מקבל את ההודעה הבאה:Error verifying STEAM UserID Ticket.מה לעזאזל זה אומר? לפעמים זה נכנס ויוצא אחר שניה....
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים זה היה לי גם פעםתנסה לעשות מה שאופק שמעליי אמראו להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר שובתבדוק פיירוואל וכל דבר שיכול להפריע לתקשורת בין המחשב לסרבר!ד"אחזרתי לשחק וקניתי משתמש חדש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.