פורסם 2008 בפברואר 317 שנים לפי דעתי אתם סתם מגזימים לכל דבר אפשר להתמכר.. לי למשל יש את המשחק המון זמן ואני משחק מקסימום שעתיים בשבוע... אבל זה גם תלוי בדברים אחרים שעושים....
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר מחזק התמכרויות באופן כללי זה ענין אינדיבידואלי. לי יש את המשחק שנתיים בערך ואני משחק מדי פעם,נהנה קצת ועובר הלאה. סף ההתמכרות של כל אחד ואחד מאיתנו הוא שונה.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים פעם היתי חורש על זה כל יום כל היום, אחרי זה נגמלתי ולא מזמן חזרתי כי יש לי קצת יותר זמן פנוי אז קצת מפות FUN פה ושםבכל מקרה אחד המשחקים הממקרים, גם מפני שאפשר להמשיך ולפתח פה מיומנות עד אינסוף
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים אני משחק בסורס אבל לא בשביל לפתח מיומנות אלה בשביל להעביר את הזמן בדרך כלל במפות סורף
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אני ממש לא בעד צ'יטים. במיוחד כשזה ברשת... צ'יטים ברשת זה פשוט ליהות נוב. אין יותר נוב מזה
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אני גם לא אוהב אבל זה בשביל לשחק עם חברים בסרבר פרטי בשביל הכייף אני רוצה תוכל לתת לי בבקשה?
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים ת'אמת שאני שונא צ'יטים אבל זה ברשת וזה אז סתם בשביל הצחוקים והכל וזה לא תירוץ פשוט ביקשתי אתה יכול לתת ואתה יכול לא לתת חח תודה
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים אני הייתי משחק CS מגרסה 1.5 ואחרי זה גם ב1.6... אבל אף פעם לא בקטע רציני. כמה שעות בשבוע.כשיצא סורס בזמנו, כשהייתי בכיתה י', זה היה משהו ענק לא הבנתי איך הפכו את CS למשחק כל כך יפה גראפית חחח.לפני שבוע בערך התקנתי את המשחק, והוא פשוט נראה לי מיושן ומשעמם (אין מה לעשות ברגע שמתרגלים לCOD 4 שאר המשחקים הופכים לבעיה רצינית)אבל מה שכן באמת גורם לי להנאה זה day of defeat source. עם כמה שהמשחק הזה נראה עקום, ברגע שמשתפרים קצת הוא ניהיה כיף ברמות!
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים שלחתי לך את השם של התוכנה בפרטי סבבה אחי תודה הורדתי את התוכנה ופתחתי את הקובץ ראר שירד עכשיו נפתחו לי כמה קבצים אחד מהם קובץ הפעלה פתחתי אותו אבל מה עושים? ואיך מפעילים את הצ'יטים? תודה!!
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים תפעיל את התוכנה תיכנס למשחק בזמן שאתה משחק תלחץf12 ואז תלחץ עעל הפתור insert ואז תפעיל שם הכול .דרך אגב חבר שלי השתמש בתוכנה אחרת שיש speedheak ועשו לו באן וואק עכשיו זה יעבור לו הבאן או שהוא צריך לקנות משתמש חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.