פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אפשר זה גם זול יותר.תוריד את הסטים על הלינק שנתנו לך ודרכו תקנה את הCS.אם אתה רוצה לקנות מחנות פיזית, לך לבאג.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אפשר זה גם זול יותר.תוריד את הסטים על הלינק שנתנו לך ודרכו תקנה את הCS.אם אתה רוצה לקנות מחנות פיזית, לך לבאג.אוקיי תודה לך עזרת לי מאוד.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים ראוטר? firewall?נסה לבטל את שני הדברים הללו, במידה ויש.היה ועדיין לא עובד - נסה לבדוק עם ספקית אחרת, סביר להניח שזה יעבוד.ואם כבר - מהי הספקית שלך?יש לי ראוטרובטלתי את הFIREWALL של הWindowsאבל יש לי גם NOD32 על המחשב.. יכול להיות שהוא גורם לבעיה?בכל אופן, הספקית שלי היא בזק\בזק בינלאומיאיך מבטלים את הפיירוול של הראוטר??תודה רבה לך על העזרה.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים נסה לכבות את נוד32.בקשר לראוטר, הכוונה הייתה היא שתנסה לנתק אותו ולהתחבר ישירות דרך המודם.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים נסה לכבות את נוד32.בקשר לראוטר, הכוונה הייתה היא שתנסה לנתק אותו ולהתחבר ישירות דרך המודם.כיביתי את הNOD32אבל הבעיה היא שעדיין נשארים סרביסים של זה דלוקים (אני רואה אותם במנהל המשימות), ככה שהוא לא באמת מכובה.. כנראה שצריך למחוק אותו לגמרי.אתה אומר לנתק את הראוטר ולהתחבר ישירות מהמודםהאמת שלא כל כך הבנתיהראוטר הוא המודם שלי..
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אה יש לך את המודם הזה של בזק? :-Xטוב, תראה, תפנה עם הבעיה הזו לפורום אינטרנט ורשתות, שם יעזרו לך הרבה יותר טוב שכן אני מאמין הבעיה טמונה בעניין הזה.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מוריד סטים למחשב שלך, מתחבר לחשבון שלו בסטים ומוריד את המשחק דרך הסטים (אבל שים לב שלא תוכלו להיות מחוברים ולשחק בו זמנית).
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מישהו יכול להמליץ לי על כלי נשק טובים (עם זה טוב מודים או הנשקים הרגילים)
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מישהו יכול להמליץ לי על כלי נשק טובים (עם זה טוב מודים או הנשקים הרגילים)מה להמליץ???פשוט תקנה מה שאתה אוהב אני אישית אוהב shutgun וAWP וכמובן דיגל תבחר מה שאתה רוצה.......
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מישהו יכול להמליץ לי על כלי נשק טובים (עם זה טוב מודים או הנשקים הרגילים)זה גם תלוי איך אתה משחק ובאיזה מפה .כמובן שאם אתה יודע לשחק עם AWP זה מעולה . אני גם אוהב את הM16 ואת והדיגל .
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים לא הבנתם התכוונתי למודים עם מישהו יכול להמליץ על מוד טובממש ממש לא מובן אתה מתכוון שאתה אדמין ואתה שואל איזה מודים כדי???? או מה????......אני לא מבין למה אתה מתכוון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.