עבור לתוכן

אין הקלטה.

Featured Replies

פורסם

* התלבטתי איפה לפתוח את זה כי מצד אחד זה עונה נהדר להגדרה ולתיאור של הפורום, אבל מצד שני קשור גם לפורום אודיו. במידה וצריך להעביר, תעבירו. (אני גם לא יודע אם זו בעיה של חומרה או הגדרות, לכן זו התלבטות באמת.)

יש לי בעיה שאני משער שמגיעה מכרטיס הקול.

אני לא מצליח להקליט שום דבר. (אם זו הקלטה פנימית ממשחקים וכאלה, ואם זו הקלטה ממיקרופון- וניסיתי כמה מיקרופונים על המחשב הזה.)

בדקתי חיבורים וכמה הגדרות בסיסיות (בבקרת העוצמה, הגדרות כרטיס הקול) ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה.

ואני צריך בדחיפות להקליט משהו בקרוב.

רעיונות, מישהו? :/

פורסם

עם איזה תוכנה ניסית להקליט?

תנסה עם All Sound Recorder XP

פורסם
  • מחבר

עם איזה תוכנה ניסית להקליט?

תנסה עם All Recorder

רשומקול. אבל כל ההקלטה מכל התוכנות במחשב לא עובדת, אבל חכה-

אני אנסה דרך התוכנה שאמרת. אני אערוך אח"כ ואחזיר תשובה.

עריכה- ניסיתי להקליט דרך התוכנה, זה אומר לי "קיימת בעיה בחומרת הקול." וזה אומר להתקין משהו עם התקני ערבול.

פורסם

שים לב שערכתי את ההמלצה שלי לתוכנה דומה אבל יותר מומלצת.

בקשר להתקני ערבוב\ערבול, אני מאמין שזה אמור לבוא יחד עם הדרייבר של הכרטיס קול, ניסית להתקין את הגרסא האחרונה מאתר היצרן של הצ'יפ? (רילטק וכאלה).

פורסם
  • מחבר

שים לב שערכתי את ההמלצה שלי לתוכנה דומה אבל יותר מומלצת.

בקשר להתקני ערבוב\ערבול, אני מאמין שזה אמור לבוא יחד עם הדרייבר של הכרטיס קול, ניסית להתקין את הגרסא האחרונה מאתר היצרן של הצ'יפ? (רילטק וכאלה).

אני מוריד את זה כרגע, אני מניח שזה יעזור. תודה.[br]פורסם בתאריך: 14.01.2008 בשעה 22:21:10

הורדתי את הדרייבר הכי חדש והתקנתי הכל, זה לא פתר את הבעיה. עוד הצעות? ממש דחוף לי לסדר את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים