עבור לתוכן

תמיכה|בעיה פוטנציאלית במעבד.

Featured Replies

פורסם

המפרט :

לוח אם asus p5v800 mx

מעבד P4 פרסקוט. (טמפ' מנוחה 36+- מאמץ הכי גבוה שהגעתי היה בסביבות ה53 מעלות עם 3DMARK)

1G DDR

כ.גרפי leadtek nvidia geforce 7600gt

קירור למעבד של thermaltke קירור סטוק לכ.גרפי

הרצתי את 3DMARK,עד שלב מסויים(הבדיקה של המעבד-שבו המחשב כמעט שבת) היה לי 8+- FPS,לאחר מכן הרצתי רק בדיקה של המעבד ולא היה בכלל FPS. המחשב כאילו נתקע או עבד נורא לאט. רציתי לדעת אם זה מרמז על בעיה במעבד.

יש לי בעיה בCS של drops למרות שהכרטיס אמור להריץ את המשחק בלי מאמץ,אם משהו יכול לתת לי פידבק על התוצאה היחסית(לא סיימתי הבדיקה של 3D) של הכרטיס מסך ואולי להציע רעיון בקשר לבעיה במשחק.[br]פורסם בתאריך: 14.01.2008 בשעה 19:25:11

משהו?
פורסם

לא הבנתי למה לא סיימת את הבדיקה של 3DMARK, הפסקת אותה בעצמך או שהתוכנה הפסיקה באמצע?

כל עניין ה FPS ואיטיות בזמן 3DMARK זה נורמלי לגמרי במיוחד עם כרטיס מסך כמו שלך, התוכנה כבדה וזאת בעצם המטרה שלה.

תריץ את הבדיקה עד הסוף ואז תשווה את התוצאה הסופית עם בעלי כרטיס דומה לשלך באתר ה-ORB של FUTUREMARK (גוגל איט) בשביל לבדוק אם זאת תוצאה סבירה או נחותה בהרבה.

קח בחשבון שרוב התוצאות ב-ORB עם כרטיס דומה לשלך יהיו יותר גבוהות משלך כי רובם שם באוברקלוקינג.

פורסם
  • מחבר

סיימתי את הבדיקה ולבסוף(אחרי ההשוואה לשאר התוצאות באתר ORB) התוצאה הייתה קצת מתחת לממוצע הכללי אך סביר לגמרי .

קראתי פה כמה דברים בפורום ומה שהבנתי שיש פנטיום 4 יוצר צוואר בקבוק לכ.מסך. זה נכון? יכול להיות שהבעיה נמצאת שם? מה קורה אם אני מחליף לוח אם ומשדרג למעבד כפול ליבה?(יהיו שיפורים משמעותיים בביצועים/ימחקו קבצים)

פורסם

יהיה שיפור בביצועים (משמעותי זה תלוי ברכיבים שתבחר), אין סיבה שימחקו קבצים אם תפעל נכון, אבל תצטרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.

פורסם

המעבד לא עושה צוואר בקבוק לכרטיס שלך כלל וכלל.

דרופים-תעדכן דרייברים ודברים רגילים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים