עבור לתוכן

מתכנן לרכוש ראוטר חדש, מספר שאלות לפני.

Featured Replies

פורסם

בשביל הN שווה להמתין קצת עד שהתקן הרשמי ייצא ואז לקנות Access Point ואז לא תהיה תלוי בשאר החיבורים.

ואם המודם-ראוטר הנוכחי מקולקל, גש לבזק ובדוק האם ניתן לתקן או להחליפו (גם אם כבר אין אחריות - אולי בהנחה). הם אוהבים כאשר לקוחות קונים/משדרגים אצלם ציוד, בשבילם זוהי אריות שתשאר לתקופה נוספת.

פורסם

בשביל הN שווה להמתין קצת עד שהתקן הרשמי ייצא ואז לקנות Access Point ואז לא תהיה תלוי בשאר החיבורים.

ואם המודם-ראוטר הנוכחי מקולקל, גש לבזק ובדוק האם ניתן לתקן או להחליפו (גם אם כבר אין אחריות - אולי בהנחה). הם אוהבים כאשר לקוחות קונים/משדרגים אצלם ציוד, בשבילם זוהי אריות שתשאר לתקופה נוספת.

אם קניית / קיבלת את הנתב המשולב שלך מבזק אז שווה ללכת לאחת מחנויות בזקסטור שלהם ולהחליף..

המלצה:מומלץ לעשות קודם הזמנה של הנתב דרך שירות הלקוחות שלהם ....

פורסם

המחשב הראשי מחובר ישירות לנתב. מחשב שני מחובר באמצעות קו הטלפון (עם מתאם HPNA כניראה..) והשלישי באלחוט.

לא הבנתי עדיין מה ההבדל בין HPNA, לנתב קווי רגיל? הבעיה עם ה720g שהוא לא תומך בN, שיהיה מאוד שימושי לי.

וניר, אני לא צריך עזרה ממישהו שדחף מאוור כדי לקרר את הנתב שלו. אבל בכל מיקרה אשמח לקבל עזרה.

אני שמתי את המאורר סתם כי היה לי משעמם וכי כבר הייתי רגיל מהנתב האפס הקודם שהיה לי שלא היה עובד בלי המאוורר הזה שם... אבל עכשיו יש לי את הלינקסיס התותח והמאורר לא עליו כבר מהשבוע השני שיש לי אותו... אז אל תתחיל לחרטט לי פה אני לא ממליץ לך על כלום

פורסם
  • מחבר

זהבי, תרגיע. לא מעוניין לעזור, אל תעזור.

מבחינת יציבות נטו, מי יותר טוב הלינקסיס או ה720g?

פורסם

שניהם יציבים.

אני חושב שיהיו לך בעיות של קליטה אלחוטית אם מדובר בתכנון רב מפלסי גם בשידור של 802.11N ככה ש HPNA זאת בחירה יותר נבונה

וכמו שאמרו פה תקן N עדיין נמצא בגדר טיוטה ככה שלא הייתי בונה עליו עדיין.

פורסם
  • מחבר

יש צפייה מתי אמור לצאת תקן N "רשמית"? כי מנתונים יבשים הוא הרבה יותר מהיר מG. וחבל לי לרכוש ראוטר חדש שלא תומך בו.

וכרגע אני משתמש בתקן B בבית, והקליטה סבירה בהחלט. ככה שאני בתוך שעם N או G אני ארגיש שיפור.

וHPNA יהיה בשימו רק במחשב אחד, כל שאר המחשבים (שלוש במספר) יעשו שימוש באלחוטי.

פורסם
  • מחבר

:-[ אני ממש אתבאס עכשיו לרכוש מחשב נייד שעובד עם N שאין לי מכשיר שתומך בזה...

אין שום דגם של נתב שתומ בN ובHPNA? (חייב להיות...)

או שאולי אני אעביר כבר את כל הבית לאלחוטי?

עוד משהו שמתי לב אליו, ל300n ול350n יש אותם חיבורים? איזה איפה האפשרות הקוית באה לידי ביטוי?

פורסם

פשוט תשתמש במה שיש ותחכה לצאת הN הרשמי

ואת הנייד מקסימום תחבר גם ב HPNA

דרך אגב אני חייב לציין שאני לא ידעתי על קיום טכנולוגיה כזאת

זה פשוט כאילו משנה את כל התפיסה של הרשתות הידיעה על קיום טכננולוגיה שכזאת

כאילו לא צריך יותר כבלי רשת בבתים

ואם אפשר קצת הסבר לגבי איך היא עובדת

פורסם
  • מחבר

להשתמש עוד שנה וחצי הנתב הזה ניראה לי בלתי נסבל. מעת לעת רואים שהוא מתחיל לזייף. לא עומד בעומסים כמו פעם, ושידור האלחוטיות שלו לוקה בחסר.

ניראה לי שאלך על ה720G ושתקן הN יתבסס יותר בשוק, אשקול אם לרכוש אותו.

אז אתם אומרים ללכת סופית על ה720G? כי קראתי עכשיו באחד הפורומים שאנשים לא ממש מתים עליו..

פורסם

זהבי, תרגיע. לא מעוניין לעזור, אל תעזור.

מבחינת יציבות נטו, מי יותר טוב הלינקסיס או ה720g?

מה אתה כאילו מנסה להוציא אותי ספאמר??? לא הולך לך

פורסם

אפשר להשתמש בתשתיות קיימות לצורכי רשת מחשבים אבל לכל טכנולוגיה יתרונות וחסרונות משלה

תשתית חשמל:

http://en.wikipedia.org/wiki/HomePlug

http://en.wikipedia.org/wiki/Power_over_Ethernet

תשתית טלפון:

http://en.wikipedia.org/wiki/HomePNA

עוד מעט תוכל להשתמש גם בצינורות המים להעברת נתונים :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים