עבור לתוכן

Abit VS Epox, מה דעתכם?

מה עדיף מבחינת ביצועים וOC? 222 הצבעות

1. 1. מה עדיף מבחינת ביצועים וOC?

• Abit NF7-S/NF7-M
    • Epox 8RDA+/8RGA+

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

עזוב את המסקנות של כותב ההשוואה שנתתי. אתה ראית את התוצאות שבבדיקות. כל אחת מדברת בפני עצמה.

• תגובות 47
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הסתלתי על הסקירה שנתת בכלל, אלא על הת'רד שקישרתי אליו.

פורסם

בטח שאומר,

עם האפוקס הגיעו למהירות באס של 219 מה"צ עם מתח לצ'יפסט של 2.0V, לעומת האביט שהגיע ל220 ומעלה עם 1.7V.

האפוקס נשרף אחרי שישה שבועות במאמץ עם הVDD הזה, לא דווחו מקרים כאלה עם האביט.

לדעתי דווקא אומר הרבה..

פורסם

שני הת'ראדים הזהים אוחדו יחד!

פורסם

רגע הNF7 בא עם VDD מוד?? בבדיקות עשו לו VDD מוד?? לפחות במחיר הNF7 יותר טוב מה 8RGA ואי אפשר לעשות השוואה בין 2 חברות לפי דעתי רק בין דגמים לדוגמא 8RGA+ vs NF7

פורסם

אני ממש לא יודע איך לסכם את האוברקלוקר הטוב ביותר בין השניים, אבל אני אסכם ואומר שתוספת 200שקלים (8RGA+ במקום NF7) לא שווה 5-10MHz שבFSB. כשמבצעים OC כבד שכזה, תוספת 100MHz היא לא מה שחשוב, מבחינתי לפחות, כי תוספת הביצועים לא תהיה כ"כ ניכרת וכזו תהיה ששווה תוספת של 100-150שקלים.

פורסם

::)

אין מה לסכם, הNF7 שהגיע לביקורת היה גרוע ממש כנראה..זה שאצלי רץ על 215 ללא בעייה עכשיו, לא בדקתי גבוה יותר עדיין.

פורסם

רגע הNF7 בא עם VDD מוד?? בבדיקות עשו לו VDD מוד?? לפחות במחיר הNF7 יותר טוב מה 8RGA ואי אפשר לעשות השוואה בין 2 חברות לפי דעתי רק בין דגמים לדוגמא 8RGA+ vs NF7

תענו בבקשה ומה ההבדל בין NF7 לNF7-S?

פורסם

http://techseekers.net/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=48

ה ABIT משיג ביצועים ממש טובים ישר מהקופסא ללא צורך במוד ובמתח VDD נמוך

בנוסף עכשיו בגירסא 2.0 עם REV חדש של ה NFORCE יש תמיכה רשמית ב 200MHZ FSB .

+ כל הפיצרים כמו RAID SATA SPDIF קירור אקטיבי ב NB .....

פשוט לוח טוב יותר ושווה יותר.

פורסם

יש הבדל בין NF7 ל NF7-S??

פורסם

S-ATA

פורסם

מתי גירסה 2.0 תהיה זמינה? אני לא מעוניין בNF7-S ובפיצקרים שלו אלא רק בNF7 הרגיל שיספיק לי. מה יהיה ההבד במחיר?

עריכה: תהיה לו תמיכה במעבדים החדשים של 400MHZ FSB?

פורסם

אחרי כל התרד הארוך הזה אני מבולבל לאללה איזה לוח לקנות ה8rda+ או NF7 מכיוון ששניהם עולים אותו דבר, מה שכן הייתי מאוד רוצה לקנות את הסטפינג C1 של הציפסט NF2 אבל אין לי מושג מתי זה יגיעה כבר לארץ?

ועוד שאלה תגידו יהיה שידרוג ביוס לRDA+ שיתן לו תמיכה רישמתי במעבדי הבארטון החדשים שאמורים לצאת בבאס400?

פורסם

קח את ה NF7 אין על זה ויכוח שהוא עובר את ה 8RDA+. בקשר לביוס בוודאי שלא יהיה עידכון שיתמוך בבאס 400.

פורסם

קח את ה NF7 אין על זה ויכוח שהוא עובר את ה 8RDA+. בקשר לביוס בוודאי שלא יהיה עידכון שיתמוך בבאס 400.

למה לא יהיה עידכון? אז מה לא יהיה ניתן לעבוד עם מעבדיי בארטון החדשים על הלוח הזה? אז ממש לא שווה לקנות אותו עכשיו ועדיף לחכות לסטפינג C1 יש לך מושג מתי הוא יגיעה?

לגבי ה OC בסוף לא הבנתי מכל הוויכוח NF7 יותר טוב או לא מ8RDA+?

עריכה: יש אישהו לוח אם כבר עם גירסא 2 של NF2 בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים