פורסם 2008 בינואר 1317 שנים שלום לכולםיש לי 2 מחשבים ניידיםבאחד מערכת הפעלה XPובשני מערכת הפעלה VISTAהתקנתי רשת אלחוטיתהמחשב עם ה XP עובד בצורה מושלמתאני מתחבר איתו בצורה אלחוטית והכל בסדראבל המחשב עם ה VISTAמתחבר לי רק עם כבל רשת שמחובר לראוטר..כשאני מנסה להתחבר איתו בצורה אלחוטית הוא נכשל בחיבוראיך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת כך ששני המחשבים יתחברו בצורה אלחוטית?תודה לכל העוזרים
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים חחחחחח WELCOM TO THE SH*T OF VISTA !!! לא כל הראוטרים עובדים עם VISTA איזה יש לך ?
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים הוא צודק הרבה ראוטרים לא עובדים עם ויסטה..למשל כמו RTA1025W ו EDIMAX אבל עדכון קושחה פותר להם את הבעיה.מה הבעיה שלך בלהתחבר?איזו שגיאה הוא מציג לך?תתן קצת יותר פרטים..שגיאה\כתובת IP מתקבלת לא מתקבלת מהראוטר..?
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר יש לי ראוטר של EDIMAX מדגם BR6204WGכשאני מתחבר עם הכבל רשת הכל עובד מצוייןכשאני מנסה להתחבר אלחוטי הוא מציג לי את ההודעה הבאהל- Windows אין אפשרות להתחבר אל defaultאני לוחץ על אבחן בעייה והוא רושם ליהשיוך האלחוטי נכשל מסיבה לא ידועה.
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים אז אתה צריך עדכון קושחה FIRMWAREכנס לכאן:http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pl1_id=1&pl1_idSelect=support.php%3Fpl1_id%3D1%26mwsp%3D1&pd_id=11#02תוריד עדכון..לאחר מכן אתה נכנס אל הממשק של הראוטר בכתובת 192.168.2.1 (ברירת המחדל של הראוטר) רושם בשם המשתמש admin ובסיסמא 1234 (שוב ברירת מחדל), בצד ימין למעלה תמצא system tools ולאחר לחיצה עליו בצד שמאל תבחר בfirmware upgrade ותתבקש להכניס את אותו קובץ bin שהורדת.העדכון יתבצע.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.