עבור לתוכן

רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

היי חברה

בשעה טובה אני קונה מחשב נייד.. עכשיו יש בעיה קטנה, ברצוני לחבר את המחשב בבית ואת הנייד לאינטרנט.

אני כרגע מחובר ל-ADSL במהירות של 1.5 ויש לי את הנתב הקווי הרגיל מבזק סטור, הבנתי שאני זקוק לנתב(ראוטר) אלחוטי בכדי להקים את הרשת הביתית..

השאלה שלי היא מה אני צריך בדיוק? יש כל כך הרבה סוגים ואני לא בקיא כלל וכלל.. הייתי בבזק סטור וראיתי שלהם יש ראוטרים של ASUS ושל SIEMENS, הם תומכים רק ב-ADSL ובזק נותנים עליהם שנה אחריות. מצד שני ראיתי בזאפ, שיש ראוטרים שונים שמאפשרים חיבור ל-ADSL וגם לכבלים ועם שלוש שנות אחריות, ראיתי גם שיש כאלה משולבים ויש כאלה אלחוטיים.. התקנים שונים.. עוצמות.. וכו'.

בגדול, איזה חברה נחשבת טובה בתחום ? מה הסכום הסביר להשקעה על נתב לרשת ביתית רגילה (כן ארצה להעביר קבצים בין מחשב למחשב)? מה כדאי לעשות? לרכוש נתב שתומך רק ב-ADSL או בשני הרשתות כדי שלא אוגבל בעתיד. אשמח אם תיהיו יותר ספציפיים ותתנו לי שמות ודגמים.

בתודה רבה מראש

שלומי

פורסם

קודם כל תעשה חיפוש הרבה שאלו על זה ...

דבר שני אני הייתי ממליץ לך על המימו של אדימקס

http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945

פורסם

הMIMO של אדימקס טוב..

אתה רוצה נתב משולב מצויין? linksys wrt54g.

לי אישית יש נתב\מודם משולב של בזק RTA1025W.

הוא בסדר..נותן את העבודה בצורה נורמלית.

אני אישית לא מתכוון לעבור לתשתית כבלים בשנים הקרובות...אם אתה כן תקנה ראוטר לא של בזק.

linksys,tp-link

לך על cisco 7200 :) סתם צוחק...לך תראה את המחיר שלו :)

פורסם

אני אישית לא ממליץ בכלל על נתבים של TP-LINK, מתוך ניסיון של התקנה של שניים (טוב נו אולי נפלו כמה עם פגמים), לא קלטו בשטח פתוח לטווח קצר (תקן G).

linksys wrt54gl הGL עדיף על הG בכל גרסאותיו (קשוחה פתוחה, יותר זיכור וכו'...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים