פורסם 2008 בינואר 1317 שנים יש לי xp ואני רוצה שאני יוכל לשלוט במחשב גם שאני בעבוד איך אני עושה את זה בלי תוכנת השטלתות אלא דרך RDP של ה XP ?
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אתה צריך שיהיה לך שני דברים:1. כתובת איפי של המחשב המרוחק (אם אתה לא יודע כיצד רק תשאל)....2.שם משתמש וסיסמא של המחשב המרוחק...איזה XP יש לך ? עברית או אנגלית ?
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר יש לי XP עבריתהבעיה שלי שאני לא יודע איך מגדירים את ה RDP שאני יוכל להשטלת
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים לא צריך להגדיר...להשתלטות מרחוק על מחשב בצעה את הפעולות הבאות:1.לחץ על התחל2.בחר בתוכניות ולאחר מכן בחר בעזרים3.בחר בתקשרויות ולחץ על חיבור לשולחן עבודה מרחוק4.בשדה "מחשב" רשום את כתובת האיפי שברשותך5.לחץ על אפשרויות6.בשדה "שם משתמש" רשום את שם המשתמש של המחשב המרוחק7.בשדה"סיסמא" רשום את הסיסמא של המחשב המרוחק8.לחץ על התחברהערה:כל עוד לא מותקנת בשתי המחשבים תוכנות להשתלטות אז ישנו צורך לאשר את ההתחברות מרחוק..............
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר איך אני מכניס סיסמא במחשב עליו אני רוצה להשטלת?ואין אפשרות שהאישור יהיה אוטומטי כי אני רוצה להשטלת על המחשב שאני בעבודה ולא יהיה בבית מישהו שיאשר
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים הכנסת סיסמא לפי סעיפים 5 והלאה...ישנה גם אפשרות לשלוח הזמנה מהמחשב המרוחק דרך תוכנית אחרת של XP שנקראת "סיוע מרחוק"....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.