פורסם 2003 באפריל 1122 שנים עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB.מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אני יודע שיש ללינקסס נתב שהוא גם אלחוטי וגם רגילLinksys BEFW11S4 - Wireless Access Point Router with 4-Port switch^^^אך אני בספק אם יש מתג כזה.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים מחבר השאלה קצת פחות רלוונטית כי באמת אני כבר בודק לגבי המוצר הזה בדיוק.יש רעיונות נוספים אולי?
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים שמע לי יש מוצר בשם S-Box של SofaWare (חברת בת של צ'קפוינט - חברת אבטחה), והוא בעצם פיירוול+האב+ראוטר עם ארבעה פורטים. אז מה עשיתי? לקחתי את ה-Access Point האלחוטי שלי (במקרה גם של לינקסיס - עוד מעט אני מחליף לרשת של החמש ג'יגה <802.11a>) וחיברתי אותו לאחד הפורטים. אז מה שאתה בעצם רוצה לעשות, זה דומה. ללינקסיס יש מוצר שמשלב את כל אלו במכשיר אחד, ומאפשר לך להשתמש בשני התדרים של הWi-Fi, שמו הוא: Linksys Dual-Band Wireless A+B Broadband Router
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.