פורסם 2008 בינואר 1317 שנים שלום לכולםיש לי בעיה שהאינטרנט מתנתקכשאני בלילה מכבה את המסך כנראה שהוא מתנתק במשך הלילה, אין לי מושג למה.. אז אני קם למחרת מדליק את המסך ורואה את האיסיקיו מנותק (שהוא מנסה להתחבר הפרח האפור) וגם המסנג'ר מנותק..יש לי ראוטר של siemens שהוא גם מודם והנורות דלוקות כמו שצריך..איך אני פותר את הבעיה הזו? זה קרה כבר כמה פעמים..מערכת הפעלה XP בעבריתתודה מראש
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים תבדוק צריכת חשמל בכרטיס רשת במידה ואתה מחובר בצורה קווית.קליק ימין על "המחשב שלי">ניהול>מנהל ההתקנים>מתאמי רשת>[המתאם שלך]>קליק כפול>צריכת חשמלתבדוק שלא מסומן V על אוםציה של כיבוי ההתקן כדי לחסוך בחשמלמכיון שמדובר בנתב מה אתה עושה כדי "להתחבר" חזרה?
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר תבדוק צריכת חשמל בכרטיס רשת במידה ואתה מחובר בצורה קווית.קליק ימין על "המחשב שלי">ניהול>מנהל ההתקנים>מתאמי רשת>[המתאם שלך]>קליק כפול>צריכת חשמלתבדוק שלא מסומן V על אוםציה של כיבוי ההתקן כדי לחסוך בחשמלמכיון שמדובר בנתב מה אתה עושה כדי "להתחבר" חזרה?עשיתי את מה שאמרת לפניי כמה דקות.. מקווה שזה יעבוד..אני נכנס לכתובת של הנתב ולוחץ התחברות ואז זה מתחבר.. או שלפעמים אני מפעיל מחדש את הראוטר
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים תרים טלפון למוקד של בזק שיבדקו לך את הקו במקביל 1800-340340 שלוחה 2 ואז 3
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר היו לי ניתוקים עד לפני כמה ימים שצעקתי עליהם והם החליפו פורט או משהו כזה באזור שלי..
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אוקיי אז קודם כל אין צורך לבדוק צריכת חשמל בכרטיס רשת אם אתה מחובר עם ראוטר תבדוק אם הניתוק מתבצע בכל המחשבים ברשת או רק במחשב אחד אם הניתוק הוא רק במחשב אחד ברשת הבעיה היא בראוטראם אתה ליד המחשב בזמן הניתוק שים לב למצב הנוריות במודם אם הוא משתנה מהמצב בו היית מחובר משמע זו הבעיהאתה בהחלט יכול לטלפן לחברת התשתית יש להם אפשרות לשים בדיקה על התקשורת בנהם לבן המודם שלך למשך 24 שעות (אל תסתפק בבדיקה שהנציג עושה איתך במהל השיחה)כמובן שמעבר לתקלות אלה יש סיכוי שהבעיה היא במחשב עצמו אך במקרה זה מאגר התקלות שיכולות להיות הוא גדול מאוד - מה שכן מומלץ לעשות בדיקה מעמיקה של וירוסים ורוגלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.