פורסם 2008 בינואר 1317 שנים היישאלת מליון הדולר: WD נותנים 3 שנים אחריות או MAXTOR נותנים 5 שנים אחריות?תודה, יהודה
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מקסטור ניקנו מזמן ע"י סייגיט.אני מעריך שמדובר בגרסה הפשוטה של הסייגיט שקיבלה את השם.במקרה הזה הייתי מעדיף את הWD.אם כבר סייגייט אז עדיף ברקודה 11!
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר תודה.אבל עדיין, זול זול, הם נותנים 5 שנים בעוד WD רק 3, האם יש לזה חשיבות?יהודה
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים האם מדובר בדיסק רגיל שילך לקופסה או לדיסק חיצוני אמיתי.אני דיברתי על הפנימי.אם מדובר בחיצוני אז יתכן ובאמת מדובר בשאריות של MAXTOR האמייתיים.לא הייתי מיחס חשיבות גדולה לאחריות כי אינני בטוח שאחריות של סייגייט היא 5 שנים אמיתיות אלא 3+2 (לדעתי) כאשר בשנתיים האחרונות מדובר בזיכוי חלקי (לרכישת חדש).
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר אתה פשוט צודק לגבי האחריות כי זה מה שהמוכר אמר לי (שזאת אומרת שאני במקום של ישרים). וכן מדובר על חיצוני. שוכנעתי, אני הולך על ה-WD וזו לא ברירת מחדל. מה שחשוב כאן היא העובדה שהדיסק לא מחובר כל הזמן למחשב כך שהאחריות לא חשובה כמו זה שאצטרך להזהר שהוא לא יפול :'( (וזה כפי הנראה יקבע את אורך חייו). פעם בשבוע גיבוי חיצוני זה מספיק, ובנוסף שניים פנימיים על מחשבים שונים. תודה בכל מקרה, יהודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.