עבור לתוכן

על איזה נגן אודיו (כמו ווינאמפ) אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

יש משהו רע בwinamp?

לי הוא הכי נוח.

פורסם

על ווינאמפ.

:xyxthumbs:

פורסם

ממש לא כמו ווינאמפ, וטוב שכך:

foobar2000

(לא לאנשים שמעדיפים מראה על פונקציונליות, נוחות, ואיכות.)

פורסם
  • מחבר

על איזה גירסה?

הגירסה החמישית כבדה...

אני כבר עשור משתמש בגירסה 2/3...

הבעייה שאין תמיכה מלאה בעברית (אין חיפוש בעברית).

פורסם

ממש לא כמו ווינאמפ, וטוב שכך:

foobar2000

(לא לאנשים שמעדיפים מראה על פונקציונליות, נוחות, ואיכות.)

במה, לדעתך ה-foobar עדיף על ה-winamp?

פורסם

קליל מאוד, ניהול playlists מעולה, אפשרות לעיצוב הממשק איך שבא לך (אבל ממש איך שבא לך), תוספים רבים, אם יש לך אוסף גדול של מוזיקה זה הנגן להשתמש בו, הוא קצת כמו itunes רק בלי הכבדות ועם המון גמישות ואפשרויות להתאמה אישית.

פורסם

קליל מאוד, ניהול playlists מעולה, אפשרות לעיצוב הממשק איך שבא לך (אבל ממש איך שבא לך), תוספים רבים, אם יש לך אוסף גדול של מוזיקה זה הנגן להשתמש בו, הוא קצת כמו itunes רק בלי הכבדות ועם המון גמישות ואפשרויות להתאמה אישית.

וקצת יותר לפרט? Winamp גם רחוק מלהיות כבד ויש לו תוספים מפה ועד להודעה החדשה.

למשל, במה אתה מעדיף את ניהול הרשימות ב-foobar לעומת Winamp?

פורסם

סידור לפי איזה קריטריון שאתה רק רוצה (artist/ album/bitrate/genre/date/whatever) , קל מאוד לנהל playlists מרובים,

אם זה בטאבים או ברשימה או בdropdown, איך שאתה רוצה.

יש לי מערכת שלמה של rating שגמדרגת לפי כמה פעמים השיר הושמע, סוג מצב הרוח, ושירים אהובים במיוחד,

כל מיני דברים קטנים כמו סידור של אמנים שהשם שלהם מתחיל בthe כמו לדוגמה the prodigy

אז זה מסדר לי בצורת " progidy, the " כדי שאמצא אותם תחת P.

או לדוגמה יש לי הרבה פסקולים של סרטים שמורכבים משירים של אמנים שונים,

אז כדי שכשאני מסדר את השירים לפי אמן הם לא יתבלגנו לי בכל מיני מקומות העמודה של הartist מסדרת קודם כל לפי album artist,

שמוגדר להכיל את שם הסרט, וככה שם הסרט הוא בעצם האמן מבחינת הסידור ברשימה אבל לא מבחינת מה שמופיע בה.

ועוד המון דברים קטנים אבל חיוניים כאלה, ברגע שחופרים קצת בפורומים של מביני העניין קולטים איזה תוכנה אדירה זאת.

פורסם

הבעיה עם פובר זה שאם אתה רוצה להשתמש בקונפיג של מישהו אחר (לגיטימי לא?)

אתה צריך להוריד מיליון דברים

פונטים לא חינמיים

LIBPNG שאין לך מושג מה להוריד מתוך מיליון נגזרותיו

התקנה מסובכת של סקינים (מצטער, 40 שלבים להתקנת סקין זה לא מקובל)

אתרים של רכיבים לא עובדים ואז אתה לא יכול להתקין את הסקין

ומשומה אף אחד לא עושה PACK של כל מה שאתה צריך ואתה צריך להתמודד עם איזה 20 קבצי ZIP עם קבצי DLL וגם שאתה מצליח להשיג את הכל זה עדיין לא עובד

פובר זה בשביל המשקיענים המתכנתים הייצירתיים

כל השאר נשארים עם ווינאמפ הנורמלי... אני אקח התקנת סקין עם קובץ אחד על כל מה שיש לפובר להציע בכל יום

פורסם

הבעיה עם פובר זה שאם אתה רוצה להשתמש בקונפיג של מישהו אחר (לגיטימי לא?)

אתה צריך להוריד מיליון דברים

פונטים לא חינמיים

LIBPNG שאין לך מושג מה להוריד מתוך מיליון נגזרותיו

התקנה מסובכת של סקינים (מצטער, 40 שלבים להתקנת סקין זה לא מקובל)

אתרים של רכיבים לא עובדים ואז אתה לא יכול להתקין את הסקין

ומשומה אף אחד לא עושה PACK של כל מה שאתה צריך ואתה צריך להתמודד עם איזה 20 קבצי ZIP עם קבצי DLL וגם שאתה מצליח להשיג את הכל זה עדיין לא עובד

פובר זה בשביל המשקיענים המתכנתים הייצירתיים

כל השאר נשארים עם ווינאמפ הנורמלי... אני אקח התקנת סקין עם קובץ אחד על כל מה שיש לפובר להציע בכל יום

כן אתה צודק, בגלל זה בגרסה החדשה (0.9.5) הם הלכו על פונקציונליות נטו,

ז"א יש לך ממשק בסיסי, שהוא גמיש וקל מאוד לקינפוג, יש בו את כל התכונות שרוב המשתמשים רוצים מממשק, אבל הוא לא גמיש עד כדי כך

שיש צורך במליון פעולות כדי שהוא יראה נורמלי, גרסה מצויינת לדעתי.

פורסם

אני מנסה לעבוד עם התוכנה הזאת בערך מגרסא 0.8

בכולם זה בעייתי להתקין סקינים בגלל אותם סיבות שהזכרתי

אני לא יודע אם זה יוצר פשוט ליצור סקינים בדבר הזה (אני גם לא יודע איך... כנראה שלעשות סקין ע"י קובץ אחד ללא ממשק גרפי זה טירוף בשבילי)

פורסם

תנסה את 0.9.5, אבל אל תצפה לממשק עם רוח וצילצולים, אתה יכול לעצב אותו מאוד בקלות בצורה ויזואלית, אבל הוא "מוגבל" לפונקציונאליות ולא נוטה ליופי.

פורסם

הוא כבר מותקן מאתמול בלילה וכבר מלא בקומפוננטס למיניהם (ניסיון להתקין סקין כלשהו)

מה שכן שאני מנסה להפעיל את זה עם קולומס UI הוא נותן לי שגיאה כאילו חסר לי משהו...

יש דרך לעצב את זה בצורה ויזואלית? GUI הכוונה עם שימוש ברכיבים חיצוניים

פורסם

אל תשתמש בColumns UI , תשתמש בdefault

view -> layout , אני מאמין שמשם תסתדר לבד, אם לא אתה מוזמן לשאול אותי בפרטי, בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים