פורסם 2008 בינואר 1217 שנים ממש לא כמו ווינאמפ, וטוב שכך: foobar2000(לא לאנשים שמעדיפים מראה על פונקציונליות, נוחות, ואיכות.)
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר על איזה גירסה?הגירסה החמישית כבדה...אני כבר עשור משתמש בגירסה 2/3...הבעייה שאין תמיכה מלאה בעברית (אין חיפוש בעברית).
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים ממש לא כמו ווינאמפ, וטוב שכך: foobar2000(לא לאנשים שמעדיפים מראה על פונקציונליות, נוחות, ואיכות.)במה, לדעתך ה-foobar עדיף על ה-winamp?
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים קליל מאוד, ניהול playlists מעולה, אפשרות לעיצוב הממשק איך שבא לך (אבל ממש איך שבא לך), תוספים רבים, אם יש לך אוסף גדול של מוזיקה זה הנגן להשתמש בו, הוא קצת כמו itunes רק בלי הכבדות ועם המון גמישות ואפשרויות להתאמה אישית.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים קליל מאוד, ניהול playlists מעולה, אפשרות לעיצוב הממשק איך שבא לך (אבל ממש איך שבא לך), תוספים רבים, אם יש לך אוסף גדול של מוזיקה זה הנגן להשתמש בו, הוא קצת כמו itunes רק בלי הכבדות ועם המון גמישות ואפשרויות להתאמה אישית.וקצת יותר לפרט? Winamp גם רחוק מלהיות כבד ויש לו תוספים מפה ועד להודעה החדשה.למשל, במה אתה מעדיף את ניהול הרשימות ב-foobar לעומת Winamp?
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים סידור לפי איזה קריטריון שאתה רק רוצה (artist/ album/bitrate/genre/date/whatever) , קל מאוד לנהל playlists מרובים,אם זה בטאבים או ברשימה או בdropdown, איך שאתה רוצה.יש לי מערכת שלמה של rating שגמדרגת לפי כמה פעמים השיר הושמע, סוג מצב הרוח, ושירים אהובים במיוחד,כל מיני דברים קטנים כמו סידור של אמנים שהשם שלהם מתחיל בthe כמו לדוגמה the prodigyאז זה מסדר לי בצורת " progidy, the " כדי שאמצא אותם תחת P.או לדוגמה יש לי הרבה פסקולים של סרטים שמורכבים משירים של אמנים שונים,אז כדי שכשאני מסדר את השירים לפי אמן הם לא יתבלגנו לי בכל מיני מקומות העמודה של הartist מסדרת קודם כל לפי album artist,שמוגדר להכיל את שם הסרט, וככה שם הסרט הוא בעצם האמן מבחינת הסידור ברשימה אבל לא מבחינת מה שמופיע בה.ועוד המון דברים קטנים אבל חיוניים כאלה, ברגע שחופרים קצת בפורומים של מביני העניין קולטים איזה תוכנה אדירה זאת.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים הבעיה עם פובר זה שאם אתה רוצה להשתמש בקונפיג של מישהו אחר (לגיטימי לא?)אתה צריך להוריד מיליון דבריםפונטים לא חינמייםLIBPNG שאין לך מושג מה להוריד מתוך מיליון נגזרותיוהתקנה מסובכת של סקינים (מצטער, 40 שלבים להתקנת סקין זה לא מקובל)אתרים של רכיבים לא עובדים ואז אתה לא יכול להתקין את הסקיןומשומה אף אחד לא עושה PACK של כל מה שאתה צריך ואתה צריך להתמודד עם איזה 20 קבצי ZIP עם קבצי DLL וגם שאתה מצליח להשיג את הכל זה עדיין לא עובדפובר זה בשביל המשקיענים המתכנתים הייצירתייםכל השאר נשארים עם ווינאמפ הנורמלי... אני אקח התקנת סקין עם קובץ אחד על כל מה שיש לפובר להציע בכל יום
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים הבעיה עם פובר זה שאם אתה רוצה להשתמש בקונפיג של מישהו אחר (לגיטימי לא?)אתה צריך להוריד מיליון דבריםפונטים לא חינמייםLIBPNG שאין לך מושג מה להוריד מתוך מיליון נגזרותיוהתקנה מסובכת של סקינים (מצטער, 40 שלבים להתקנת סקין זה לא מקובל)אתרים של רכיבים לא עובדים ואז אתה לא יכול להתקין את הסקיןומשומה אף אחד לא עושה PACK של כל מה שאתה צריך ואתה צריך להתמודד עם איזה 20 קבצי ZIP עם קבצי DLL וגם שאתה מצליח להשיג את הכל זה עדיין לא עובדפובר זה בשביל המשקיענים המתכנתים הייצירתייםכל השאר נשארים עם ווינאמפ הנורמלי... אני אקח התקנת סקין עם קובץ אחד על כל מה שיש לפובר להציע בכל יוםכן אתה צודק, בגלל זה בגרסה החדשה (0.9.5) הם הלכו על פונקציונליות נטו,ז"א יש לך ממשק בסיסי, שהוא גמיש וקל מאוד לקינפוג, יש בו את כל התכונות שרוב המשתמשים רוצים מממשק, אבל הוא לא גמיש עד כדי כך שיש צורך במליון פעולות כדי שהוא יראה נורמלי, גרסה מצויינת לדעתי.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אני מנסה לעבוד עם התוכנה הזאת בערך מגרסא 0.8בכולם זה בעייתי להתקין סקינים בגלל אותם סיבות שהזכרתיאני לא יודע אם זה יוצר פשוט ליצור סקינים בדבר הזה (אני גם לא יודע איך... כנראה שלעשות סקין ע"י קובץ אחד ללא ממשק גרפי זה טירוף בשבילי)
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים תנסה את 0.9.5, אבל אל תצפה לממשק עם רוח וצילצולים, אתה יכול לעצב אותו מאוד בקלות בצורה ויזואלית, אבל הוא "מוגבל" לפונקציונאליות ולא נוטה ליופי.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים הוא כבר מותקן מאתמול בלילה וכבר מלא בקומפוננטס למיניהם (ניסיון להתקין סקין כלשהו)מה שכן שאני מנסה להפעיל את זה עם קולומס UI הוא נותן לי שגיאה כאילו חסר לי משהו...יש דרך לעצב את זה בצורה ויזואלית? GUI הכוונה עם שימוש ברכיבים חיצוניים
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אל תשתמש בColumns UI , תשתמש בdefaultview -> layout , אני מאמין שמשם תסתדר לבד, אם לא אתה מוזמן לשאול אותי בפרטי, בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.