עבור לתוכן

TV לפליסטיישן

Featured Replies

פורסם

אבקש עצה מידידי המלומדים ובעלי הניסיון...

מכיוון שהיום ברשותי טלוויזית מקרן אחורי 43", ומאחר שקניתי את המכשיר אתמול ומכיוון שהתקציב שנשאר לי קצת מגביל אותי כרגע (האישה)

האם כדאי לקנות HDREADY LCD על מנת לשחק במכשיר או להסתפק במקרן האחורי ולחסוך עוד חודשיים ל FULLHD...

כמה מהחוויה תהרס במקרן אחורי...?

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טלוויזיית מקרן אחורי נותנת תמונה בכלל לא רעה מניסיון שלי

לא חושב שאתה צריך לזנק לקנות FHD

במקום תראה אם איכות התמונה מספקת אותך או לא

איכות תמונה לא נמדדת רק ברזולוציה

ואם הטלוויזיה טובה אתה אמור לקבל תמונה איכותית מאוד

דרך אגב איפה אתה גר ומתי אתה יוצא מהבית... ;D

פורסם
  • מחבר

וכמה מהחוויה תהרס ב LCD HDREADY ?

פורסם

זה תלוי איזה LCD HDREADY

ובכלל מה הבעיה שלך אם מקרן אחורי?

המקרן שלך לא טוב?

פורסם
  • מחבר

טוב, אבל מבחינת רזולוציה.. אני מאמין שאני אפספס חלק גדול מהיופי של המשחקים...

פורסם

טלוויזיה עם מקרן אחורי זו טכנולוגיה גרועה ומיושנת ביחס לכל LCD של היום.

אין בכלל מה להשוות אותה לכל LCD כלשהו או פלסמה כלשהיא.

קרירין - אני לא יודע למה אתה משווה , אבל מניסיון די נרחב שלי - הקרנה אחורית היא טכנולוגיה מיושנת שהיתרון היחיד שלה הוא שבזמנו זו היתה הדרך הסבירה היחידה לקבל מסך גדול באמת חוץ ממקרן.

השנים גם לא עושים טוב לטלוויזיות האלו וככל שעובר הזמן הן נראות פחות ופחות טוב.

לבחור - RAVX - באיזה גודל אתה רוצה לקנות את הLCD?

אם זה מתחת ל42 - קנה HD READY שתספק 720P / 1080I.

אם מעל - חכה כמה חודשים (גם אני חיכיתי עם הPS3 עם טלוויזיה רגילה כמה חודשים עד שקניתי מסך 42" , לא FHD - התקציב לא אפשר)

שווה לחכות מלקנות ולחשוב מה אם , אבל רק בטלוויזיות 42 ומעלה.

ליביו

פורסם
קרירין - אני לא יודע למה אתה משווה , אבל מניסיון די נרחב שלי - הקרנה אחורית היא טכנולוגיה מיושנת שהיתרון היחיד שלה הוא שבזמנו זו היתה הדרך הסבירה היחידה לקבל מסך גדול באמת חוץ ממקרן.

ראיתי סרטי DVD בטלוויזיה כזאת והתמונה הייתה מצוינת

אין לי מושג איך PS3 יראה בטלוויזיה כזאת

אבל בו נגיד שקשה לי להאמין שLCD מבוסס TN ייתן תמונה איכותית יותר ולא משנה הרזולוציה

רק LCD איכותיים נותנים תמונה טובה

פורסם

איך אתה יכול לעזאזל להשוות טלווזיה עם מקרן אחורי ל LCD HD...

פאק אחי... מה נסגר איתך...

אם זה עניין של לקנות עכשיו HD READY או לחסוך חודשיים בלבד ולקנות FHD הייתי מחכה חודשיים.

במיוחד שמדובר ב PS3 ולא ב XBOX

פורסם

גודמוני - אני משאר שאתה מדבר על ענין הPS3 בגלל התמיכה ההרבה יותר נרחבת בתוכן HD בגלל הכונן BLUE RAY ואתה צודק , בהקשר של משחקים - זה לא ממש משנה - השוק חצוי בין 720P לבין 1080P גם פה וגם פה.

קרירין - סרט DVD זה ממש לא HD , זה בערך כמו לחבר WII או PS2 - תמיכה ברזולוציה גבוהה אין לזה.

בקשר להשוואה לLCD - כל LCD עם רזולוציה של 720P יציג תמונה טובה בהרבה בתכני HD מול טלוויזיה מקרן אחורי.

פשוט אין לך את הניסיון קרירין , אז ראית טלוויזית הקרנה אחורית אחת , אני ראיתי "קצת" יותר מאחת ובהשוואה אחת ליד השניה מול הרבה מסכים באותו החדר, זה פשוט לא אותה ליגה.

כמו שאמרתי - מקרן אחורי היה פתרון ביניים בשנים מסוימות למי שלא היה כסף לפלסמה (שעלתה הון תועפות וLCD בגדלים האלו לא היו קיימים) ורצה מסך גדול שמיש בצורה יום יומית (ולכן לא מקרן ומסך שהרבה פחות פרקטים).

היום - במבחן הזמן - הטכנולוגיה הזאת פשוט לא מוצלחת - זה היה הלייזרדיסק של לפני הDVDים ולהשוות אותו לBLUERAY או HD DVD - פשוט אין מקום יותר להשוואה מבין?

אם מדובר בלחכות כדי לצבור תקציב לFHD בגודל 42 - בשקט הייתי מחכה כמה חודשים.

פורסם

אתה מדבר כאילו כל LCD מציג תמונה איכותית וזה פשוט לא נכון

ראיתי מספיק מסכי LCD וגם ברזולוציות גבוהות חלק מהם גרועים

זה שיש LCD יותר איכותיים ממקרן אחורי זה ברור

וברור שרוב המקרנים האחרים לא תומכים ברזולוציות גבוהות

אבל כן יש להם דברים אחרים מצוינים לדוגמה איכות הצבע מהירות תגובה וכו

פורסם

כל LCD סביר ( טושיבה ומעלה בערך כן ? :) ) מהשנה האחרונה יציג תמונה יותר טובה מ95% ממסכים בעלי מקרן אחורי בכל מצב.

ליביו

פורסם

תגדיר "כל LCD סביר"

אתה יודע טוב מאוד שיש המון מסכי LCD דרג ז בשוק

פורסם

דיי , קרירין - אתה חופר.

כתבתי מה הכוונה LCD נסביר הודעה אחת מעל שממנה ציטטת.

כל מסך ברמה של הטושיבה נגיד לדוגמא WL66 או הרגזות למיניהם מהשנה האחרונה ומעלה (סמסונגים , שארפים וכו...)

נגמר לך מה להגיד.

זהו.

זה לא פורום - קניתי בשוק / במכרז ודפקתי את המדינה ולא תרד כזה - זה תרד של האם לקנות LCD נורמאלי עכשיו או LCD מצויין אחר כך ובשני המקרים אין מקום להשוואה למסך הקרנה אחורית.

פורסם

גודמוני - אני משאר שאתה מדבר על ענין הPS3 בגלל התמיכה ההרבה יותר נרחבת בתוכן HD בגלל הכונן BLUE RAY ואתה צודק , בהקשר של משחקים - זה לא ממש משנה - השוק חצוי בין 720P לבין 1080P גם פה וגם פה.

צדקת בהשערתך.

אבל רגע, ל XBOX יש משחקים שתומכים ב 1080p?

פורסם

יש אבל קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים