עבור לתוכן

שאלה בקשר ל-GateWay

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחובר לבזק+HOT עם ראוטר לינקסיס WRT54G ומודם מוטורולה של הכבלים..

אחרי שפירמטתי את המחשב במקום שיהיה לי רק את ה-Local Area Connection שהיה תמיד והיה החיבור שלי לאינטרנט נוסף לי עוד איקון שנקרא Internet Connection והמחשב מציג אותו כ-GATEWAY אם אני מבטל אותו אז אין אינטרנט, אך הוא מופיע רק כאשר ה-LOCAL CONNECTION פועל.

בחיים לא ראיתי דבר כזה אצלי במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי משהו..

יש לכם מושג מה זה?

האם זה מאט את מהירות האינטרנט? (כי אני סובל קשות מפינגים מפחידים)

איך אפשר לבטל את זה אם זה פוגע?

ושאלה קטנה נוספת בעניין האינטרנט שלי, ראיתי פה דיונים רבים על הפינגים הגרועים בבזק אבל שמתי לב שאצל רובכם זה תוקן..

אצלי המצב רק הולך ומתדרדר היתה תקופה שהיה לי פינגים של 100MS לכל השרתים באירופה והיום אני לא יכול לדבר במירק בלי להיות בלאגים מטורפים של מעל 1000MS לשרתים בהולנד\גרמניה\שוודיה וכו'..

למישהו יש רעיון מה לעשות? דיברתי עם בזק והם לא מוכנים להקשיב רק אומרים לי לנתק את המודם והנתב אבל לא מתחשבים בעובדה שעד לפני מספר חודשים גלשתי בלי פינגים.. :(

אגב המחשב שלי מוגן לגמרי, אני בודק וירוסים וספייוארים באופן קבוע ודואג לתחזוקה שלו, לכן אני די בטוח שזה לא קשור אליי אלא לספקית שלי..

אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות..

תודה.

פורסם

gateway נוצר כתוצאה מהחיבור של הנתב שלך למחשב. החלונות מזהה אותו, יוצר אייקון, וניתן אפילו לפתוח פורטים באמצעות האייקון.

פורסם
  • מחבר

אז ה-GATEWAY נורמלי לחלוטין?

יכול להיות שבגלל גרסא ישנה יותר של חלונות לא היה לי אותו בעבר?

אז בעצם הוא רק מראה לי שיש נתב, אם כך אני מאמין שזה לא קשור להאטה נכון?

פורסם
  • מחבר

למען האמת פחות חשוב לי כרגע למה זה קורה ואיך זה עובד אלא יותר האם זה משפיע על מהירות האינטרנט והאם זה נורמלי וקורה אצל כל בעלי הנתבים או שזה יחודי אצלי? כי אני בעצם לא שינתי כלום זה נוצר אוטומטית..

תודה

פורסם

נורמלי.

לא משפיע על המהירות.

זה קורה כי הנתב שלך תומך ב-UPNP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים