פורסם 2008 בינואר 1217 שנים שלום לכולם. אני יודע שרק אתמול פתחתי נושא חדש, אבל זה ממש דחוף.רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המחשב הבא במחיר 4140:מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHzזכרון: 1024MB DDR2דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpmכונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribeכרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GTזכרון גרפי: dedicated 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMIתקשורת אלחוטית: 802.11b/gמקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטישלט רחוק של המדיה הסנטר.מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premiumושוב, המחיר הוא 4140. שווה לי?
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים בפעם הבאה, אם אתה מתכוון לעבור ביודעין על חוקי הפורום - לכל הפחות פנה אלינו בעניין.וגרוע מכך - פתחת ת'רד כפול שבעצמו אינו עומד בחוקי הפורום ולכן ננעל!שים לב, ציטוט מחוקי הפורום:דבר נוסף, כולם צריכים עזרה, וכולם רוצים אותה מהר. כל הנושאים שהכותרות שלהם כוללות מילים מסוג "כנסו!!1" "דחוף!!1" "קונה מחר, צריך עזרה מהר!!" וכדומה - ינעלו לאלתר.אנא המשך את הדיון בת'רד המקורי ורענן את זיכרונך בחוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.