עבור לתוכן

נתב נחלש בשידור אלחוטי ואינטרנט איטי

Featured Replies

פורסם

שלום , אולי מישהו יכול לעזור לי בתקלה המשונה הזאת....

רציתי לשאול ..אני כבר הרבה זמן עם הבעייה פניתי לחברה באחריות אבל הם לא מגיעים לפתרון......

יש לי נתב 3 COM דגם 100-75 בבית קרקע וקומה עליונה בבית יש רשת כולם בקוי RJ-45 ADSL דרך הנתב ומחשב אחד נייד אלחוטי הנתב ממוקם התקלה היא במהירות הגלישה בנייד (אלחוטי) איטי מאוד ,אני יושב במחשב רק למטה בקומת הקרקע , עקבתי אחרי הבעייה המון זמן עד שבמקרה גילתי שאם אני עושה לנתב הפעלה מחדש אז המהירות תקינה

אני מחובר במהירות 1.5 MB ואני בודק את הגלישה גם על יד הורדת קובץ מהאתר של אינטרנט זהב (180-200 kb) וגם אני רואה מעבר בין אתרים מהיר מאוד כמו מחשב חוטי ,,יש לציין שאני יושב במקום קבוע בדיוק

אז אחרי שעשיתי הפעלה לנתב ועובד טוב זה מחזיק מעמד בין יומיים ל4 ימים ושוב התקלה של איטיות חוזרת (בין 20 ל 40 kb ) ניסיתי הרבה פיתרונות ,החלפתי נתב בחברה,עידכון הנתב עד האחרון,החלפתי ספק לנתב

עשיתי עידכונים לכרטיס האלחוטי במחשב ,אני עושה במחשב תקן כתובת IP ,עושה כרטיס רשת לא זמין ואז מחזיר שוב לא עוזר, אני מגדיר בנתב שיאפשר רק את המחשב שלי ע"י כתובת MAC

וגם רואה אם יש מחוברים אחרים (אין) גם זה לא עוזר ניסיתי לנתק את המודם ולהחזיר גם לא עוזר דרך אגב הדגם שלו הוא AZTEK-600 .. בקיצור,הדלקה מחדש למחשב גם לא עוזר

בקיצור לפי מה שניראה שאחרי שהנתב עבד תקין יומיים שלושה הוא נחלש בשידור האלחוטי ורק הפעלה מחדש הוא מתחיל לשדר כמו שצריך עד הפעם הבאה להפעלה לפי ההיגיון העובדה שאני רק מפעיל

מחדש את הנתב ואז המהירות תקינה זה ניראה בעייה רק בנתב , אבל הם נתנו לי אחר בחברה וזה לא פותר את הבעייה מה לדעתכם הבעייה ? ??

תודה

פורסם

zaroor, קשה מאוד להבין מההודעה שלך מה בדיוק קורה ואם לא נבין מה הבעיה לא נוכל לעזור.

רשמת הרבה פרטים, שזה תמיד טוב, אבל בצורה לא ממש מסודרת.

אני ממליץ לך לערוך את ההודעה שלך קצת, להוסיף סימני פיסוק, מילות קישור וכו'.

פורסם
  • מחבר

אני מתמצת את הדברים כמה שאפשר כדי שמינימום אי הבנות בשאלה

ככה הבית 2 קומות הנתב בקומה עליונה ואני יושב במקום קבוע בקומה תחתונה סוגו COM 3 ADSL יש מחשבים בחוטי כבלים למעלה . כאשר

אני משתמש במחשב הנייד אינטרנט אלחוטי כל המחשבים הרגילים כבויים, מה שקורה כל 3-5 ימים מהירות הגלישה יורדת מאוד כ-40 KB וכדי להחזיר

לנורמל ב 1.5 MB 180-200 KB מהירות אני חייב להפעיל מחדש את הנתב ואז זה טוב שוב עד 3-5 ימים וחוזר לאיטיות

הוחלף נתב,הוחלף ספק לנתב,עידכון גירסאות בנתב וכרטיס האלחוטי,יש קיר אש ,יש כתובת יחודית לכרטיס שלי ,אין התחברות אלחוטית זרה

עצם זה שהפעלה מחדש לנתב פותרת את הבעייה מראה שהבעייה בנתב, אבל הוא הוחלף וזה לא עוזר לקח הרבה זמן להבין שהפעלה מחדש עוזרת זמנית אבלה

השאלה איפה הבעייה נימצאת ?

ןתודה לכם

פורסם

הבעיה ספציפית במחשב שמחובר אלחוטית או בכל המחשבים?

אם, כשזה קורה, אתה נכנס לממשק הנתב ואומר לו להתחבר מחדש (בדר"כ תחת internet settings יש reconnect ב3COM'ים) זה מסתדר?

אתה משתמש כבד בתוכנות P2P (טורנטים, אמיול, וכו')?

אם הבעיה במחשב הנייד בלבד, הפעלה מחדש שלו לא פותרת את הבעיה? התחברות מחדש לרשת? כיבוי והדלקה של השידור האלחוטי במחשב?

קליטה טובה?

פורסם
  • מחבר

שים לב , הבעייה רק בנייד באלחוטי כל המחשבי כבויים בזמן זה אין הורדות P2P וכל שאר הדברים ששאלת לא עוזר,, בדקתי כל הניסיונות שציינת , רק להיכנס לנתב ולעשות RESTART

ואז הכל מסדר במהירות למשך 3-5 ימים עד ששוב חוזרת הבעייה ,,דרך אגב יש לו מודם רשת AZTEK 600 אותו לא החלפתי לא יודע אם זה אמור להשפיע על תופעה זו

אם תרצה קרא את הנוא הראשון המפורט ואיך הגעתי לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים