פורסם 2003 באפריל 1422 שנים כן אבל תאר לך ליקנות את המישחק באיזה 300 + ש"חים ואז עוד איזה קונן דיוידי ב300, זה כבר יצא 600 שקל וזה באמת לא שווה כבר ודיי הרבה ש"חים
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אבל הכונן הוא לא רק למשחק הזה הוא לעוד משחקים שיצאו בעתיד בפורמט הזה (כמעט בטוח), סרטים, ועוד.....
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים בסדר אבל זאת השקעה לטווח ארוך, ואם אין כסף לקנות אך קונים אז משחקים? (קצת הגיון משחק עולה בערך 250 ש"ח ומי שקונה אותם בדרך כלל לא חסר לו כסף).ועוד משהו אולי שיוציאו שני גרסאות אחד בדיסקים רגילים ואחד ב dvd.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים 300 שקל יש לאנשים איך להוציא אבל 600 לא לכולם יש ואז הם לא יקנו אפילו שזה השקעה לתווך ערוך. ואז בגלל שלא יקנו החברה תפסיד דיי הרבה לקוחות.ולעשות שני גירסאות יעלה גם יותר כסף בשביל החברה.ככה שאני לא חושב שזה יהיה על 6 דיסקים אבל אם כן אז הוא צריך להיות משחק באמת טוב ופופולרי בשיבל שהם ירוויחו משהו.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים כמו שאתה מבין האחים וצווסקי הם לא קמצנים, אתה יודע שהם מאוד השקיעו במשחק ויש שם מעל ל 1000 תנועות שנתפסו על ידי איזה מכשיר לתפיסת תנועת והוכנסו למשחק, ועוד ידעת שבסרט הראשון הסצנה של הבולט טיים עלה להם 4 מיליון$
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים מה אתם מדברים על לקנות כונן DVD בשביל דבר כזה צריך גם לקנות ארד-דיסק חדש בכל מקרה שלי בדרך המאקסטור 80-8 המבין יבין
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים כן גם אני שמעתי על זה כנראה שזה באמת נכון... יא אלוהים יותר גדול מ-MGS2 mgs2 לוקח יותר מ שש דיסקים ואם אני לא טועה הוא משווק בדיסקים של די וי די
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.