פורסם 2003 באפריל 1022 שנים לא, זה לא DVD שחילקו אותו ל6 דיסקים אלה ככה יימכר המשחק ככל הנראה.קראתי את הידיעה מפורום בחו"ל שלקח את הידיעה מכאן:http://www.itavisen.no/art/1300821.htmlהאתר בנורווגית אז הנה תירגום קטן שהם סיפקו:"זה יהיה ענק, המשחק בקושי יכנס לDVD בשביל קונסולות הPS2 והXBOX. אצל קונסולת ה GameCube המשחק ישתרע על פני 2 דיסקים בעוד שאצל המחשב המשחק יהיה על 6 דיסקים."הסיבה לגודלו של המשחק היא בגלל שהמשחק יכולל קטעים של למעלה משעה מסרטי מטריקס.*האתר הוא אתר חדשות נורווגי שידוע כאמין אך לא ניתן להיות בטוח בדבריו.
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים קטעים של יותר משעה של הסרט? הסרט בטח יהיה איזה שעה וחצי/שעתייםלא נראה לי שהם יראו כמעט את כול הסרטחוץ מיזה שזה סתם מיותר (לפחות ככה אני חושב)
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים וגם אם יראו שעה מהרט זה לא סיבה.שישתמשו ב-DIVX ויכניסו את כל הסרטים בדיסק אחד.
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים וגם אם יראו שעה מהרט זה לא סיבה.שישתמשו ב-DIVX ויכניסו את כל הסרטים בדיסק אחד.צודק! שיהיו קצת הגיונים. בליזארד קיבצו את WC3 עם דיבקס וזה היה המשחק הגדול היחיד בתקופה האחרונה שהוא דיסק אחד. וגם אם לא ... לא שמעו על הורדת איכות?
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים מה זה 6 דיסקים מה הם השתגעו?!,למה זו בעיה לקודד וידאו שלא יתפוס הרבה מקום ולבנות אפלט בתוך המשחק שיראה אותו בקידוד הזה?לא נראה לי משום מה שזה נכון...
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים דווקא רעיון לא רע, ככה הם (חושבים) שהם ימנעו מאנשים להוריד..יכול לעורר את סצינת הrip... פשוט צריך להפוך את הסרטים לפורמט נורמאלי, ולגרום למשחק לתמוך בזה.
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים הקטעים הם לא מתוך הסרט אלא קטעים שצולמו אבל לא נכללים בסרט.... מעין סיפור שמתרחש במקביל או בהמשך לעלילת הסרט השני....מה שאומר שמי שבאמת אוהב את המטריקס חייב לעצמו לסיים את המשחק הזה....
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים זה מעשה מטופש לגמרי... צריך להיות בזבזן אידיוט בשביל להפוך שעה של סרט ל 6 דיסקים.
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים איזה שיט... לפחות אנחנו יכולים לסמוך על אינפוגרמס, שלא כמו הד-ארצי, יביאו את זה בזמן לארץ!
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים זה לא רק בגלל הסרטים גם המשחק עצמו הוא בטח משהו ענק, ואני חושב שזה בסדר 6 דיסקים כי אם האיכות של הוידאו לא מצוינת זה לא שווה.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים להרבה מאוד אנשים אין דיוידי, וקניית המשחק תחייב קניית דיוידי (לא משתלם - לא יקנו את המשחק..*
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים כונן דיוידי עולה כולה 250 שקל, אז נכון שיש אנשים שאין להם כסף לקנות את זה, אבל אם אין להם כסף אז אך בדיוק הם ישחקו במשחק (כנראה שיש להם מחשב ממש גרוע למרות שהמשחק יכול להיות די טוב עם גראפיקה טובה אבל לא צריך משהו מפלצתי להפעיל אותו) ככה שבאמת אפשר לקנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.