פורסם 2008 בינואר 1117 שנים שלום, ברשותי מחשב נייח עם המפרט הנ"למעבד: INTEL 6400כרטיס מסך: 8800GTזיכרון: 2GB 800MHZכונן איחסון: 250GB MAXTORאני צריך יעוץ בבחירת מערכת הפעלה, אני מעוניין לעשות פירמוט כולל למחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדשעכשיו לפי המפרט הנ"ל איזה מערכת מומלצת לי ? חשוב לציין שהמחשב לרוב ל-משחקים, סרטים, מוסיקה וגלישה .ברשותי כעת מערכת הפעלה XP PRO 32BIT*חשבתי ללכת יותר בכיוון של VISTA 32BIT\64BIT כמובן גירסת האוטימטיב ...עכשיו השאלה איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת לי למיפרט ולצרכים הנ"לתודה מראש .
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אני ממליץ ללכת על ויסטה 64BIT למחשב כמו שלך,אני ממליץ ללכת על גרסאת הביסנס/הום פרמיום שהרבה יותר זולות ונותנות +- אותו דבר, אבל אם יש לך כסף אז לך על האולטימייט.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים לא הבנתי למה אתה רוצה לעבור לויסטה?, אתה לא יודע שיש לה בעיות רבות (מאוד...)?. אנשים התאבדו בגללה סתם... אם אתה רוצה עצה - תשאר עם XP. אין לך מה לעשות עם ויסטה. רועי.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר אני ממליץ ללכת על ויסטה 64BIT למחשב כמו שלך, אני ממליץ ללכת על גרסאת הביסנס/הום פרמיום שהרבה יותר זולות ונותנות +- אותו דבר, אבל אם יש לך כסף אז לך על האולטימייט. חחח תודה על העצה אחי, אבל על איכות לא מתפשרים צריך עוד עצות !!
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים לא הבנתי למה אתה רוצה לעבור לויסטה?,אתה לא יודע שיש לה בעיות רבות (מאוד...)?....ואתה אומר את זה לפי מה?אני ואנשים רבים אחרים משתמשים בויסטה ונהנהים.יש לך מחשב חזק שיריץ ויסטה ללא בעיה, לי יש מחשב הרבה יותר חלש משלך, והוא מריץ אותה בלי בעיה.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים ואתה אומר את זה לפי מה?לפי מה?,לפי זה שמדי יום נפתחים ת'רדים חדשים על בעיות כך או אחרות עם ויסטה.וגם אם לך ולעוד מספר קטן אין בעיה,למה לו להסתכן?אם הוא היה פותח סקר רוב ההצבעות היו להישאר עם XP.רועי.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר תודה רבה . ד"א אני מתכוון לחכות לגירסה הסופית של SP1 אם אני מתכוון לעבור לויסטה בבקשה עוד תגובות ... הדיון הזה יקבע מה אני יתקין במחשב שלי .
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אני עובד על XP עכשיו , לא רוצה לעבור לויסטה בגלל הבעיות שיש שםל XP מצאו חורי אבטחה , מצאו גם בויסטה וגם ימצאו עוד ...אני ממליץ לא לעבור
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים ל XP מצאו חורי אבטחה , מצאו גם בויסטה וגם ימצאו עוד ...חורי האבטחה הללו ''נסתמים'' אם אתה משתמש בתוכנות אבטחה והגנה חזקות,ולכן הם לא צריכים להטריד משתמשים רבים.(אני מדבר על של XP,כן?...)
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים "חורי האבטחה הללו ''נסתמים'' אם אתה משתמש בתוכנות אבטחה והגנה חזקות" , (אני מדבר על של XP,כן?...)אחי מה בויסטה לא מצאו חורי אבטחה ? חח שיסגרו אותם , ההאקרים ימצאו עוד אני מבטיח לך את זהלמרות כל התוכנות עדיין תהיה סכנה גם בXP וגם בויסטה
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים למרות כל התוכנות עדיין תהיה סכנה גם בXP וגם בויסטה באשר ל-XP שלי,אני לא דואג, אני מצוייד הייטב והאקר צריך לעבוד כך - בשביל להגיע למחשב שלי . באשר לויסטה אני לא יודע כי לא התנסתי עליה,אבל היא לא אמורה להיות מוגנת ;D.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר חברים אני מבקש להיתיחס ברצינות לדיון .חוריי אבטחה... יש לי תוכנות שיטפלו בזה ואני מאמין שגם העידכונים שמוציאים כל הזמן מסדרים את זה .מה בקשר לביצועים ?! זה ממש חשוב לי ... גרפיקה ... וכו'
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים חברים אני מבקש להיתיחס ברצינות לדיון .חוריי אבטחה... יש לי תוכנות שיטפלו בזה ואני מאמין שגם העידכונים שמוציאים כל הזמן מסדרים את זה .מה בקשר לביצועים ?! זה ממש חשוב לי ... גרפיקה ... וכו'תעשה חיפוש בפורום לגבי ויסטה.ובגוגל בקשר ל-XP.לא להתעצל.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים חברים אני מבקש להיתיחס ברצינות לדיון . חוריי אבטחה... יש לי תוכנות שיטפלו בזה ואני מאמין שגם העידכונים שמוציאים כל הזמן מסדרים את זה . מה בקשר לביצועים ?! זה ממש חשוב לי ... גרפיקה ... וכו' אני כרגע כותב לך ממערכת ויסטה אולטימט X64, ויש לי מפרט חלש יותר משלך. מערכת הפעלה מעולה! אלגנטית, בטוחה פי כמה מ-XP, לא וירוסים טרוייאנים רוגלות ונעליים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.