עבור לתוכן

איך אפשר ליצור קבצי reg?

Featured Replies

פורסם

קבצים שעורכים את הרג'יסטרי.

אין לי מושג איך לכתוב קובץ שכזה.

יש כמה עריכות כמעט-קבועות שאני עושה על מחשבים, וזה יוכל לחסוך לי מעט זמן. תודה, בז'נגלו.

פורסם

אם זה רשימה של הגדרות שאתה רוצא "לקחת איתך" אז הז מאוד פשוט:

אתה נכנס למיקום של ההגדרה

לוחץ על file

export

ואז שומר את הקובץ בשם ובמיקום שאתה רוצה.

את הקובץ ניתן לערוך ב notepad ולהפעיל בקליק כפול. :)

פורסם

קובץ טקסט שמיר בשם Reg...

REG ADD KeyName [/v ValueName | /ve] [/t Type] [/s Separator] [/d Data] [/f]

פורסם
  • מחבר

אני יודע שבסופו של דבר צריך לשמור בסיומת REG, אבל הפעולה בקובץ עצמו לא מובנת לי...

קובץ טקסט שמיר בשם Reg...

REG ADD KeyName [/v ValueName | /ve] [/t Type] [/s Separator] [/d Data] [/f]

תוכל בבקשה לפרט יותר? נניח שאני רוצה ליצור קובץ שיעשה את הפעולה הזו (מתוך האתר של מייקרוסופט)-

בהפעלת המחשב מופיעה בקשה לבחירת משתמש' date=' אף על פי שלא נעשה שימוש במספר חשבונות משתמשים, כיצד ניתן לאפשר כניסה אוטומטית למערכת ב- Windows XP‏?

מוגדרים חשבונות שלא נעשה בהם שימוש, או חסרה הגדרת לכניסה אוטומטית למערכת.

בצע את הפעולות הבאות :

1. בחר ב"התחל" > "הפעלה" והקלד "regedit‏"

2. נתב אל המיקום הבא: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon

3. לחץ לחיצה כפולה על הערך "AutoAdminLogon‏". ערכו צריך להיות 1 על מנת לאפשר כניסה אוטומטית או 0 על מנת למנוע כניסה אוטומטית.

4. במידה והערך לא קיים, צור אותו. לחץ עם הלחצן הימני בחלק ריק ובחר ב"חדש"> "ערך מחרוזת" רשום את שם הקובץ "AutoAdminLogon‏".

הפעל מחדש את המחשב.

[url']http://support.microsoft.com/kb/907204/he

מה אני צריך לכתוב בקובץ? ואשמח להסבר כדי שאלמד את הקטע.

תודה.

פורסם

נניח שאתה משנה את המפתח HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon לאותו ערך שאתה צריך.

כשאתה בתוך ה-Registry Editor, סמן את הערך, ובצע File->Export. שמור את זה כקובץ REG.

מעכשיו, כל מה שאתה צריך כדי לשנות את הערך המדובר במחשב אחר, זה לקחת את קובץ ה-REG למחשב ההוא ולהפעיל אותו (ע"י לחיצה כפולה).

אתה לא צריך לערוך את הקובץ לבד.

פורסם
  • מחבר

אוקי, ואם זו פעולה של מחיקת ערך? סתם דוגמא, מחיקה של ד"ר ווטסון.

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug

בשביל למחוק את הד"ר צריך למחוק את התיקייה AeDebug, יש דרך להעביר את זה לקובץ REG?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים