פורסם 2008 בינואר 1017 שנים אני צריך להפעיל ממסר חד יציב 555 (הבנתי שהוא פועל לשניה) הבעיה שהמתח שיש לי הוא 0.5V כמה צריך כדי שהממסר יעבוד? ואיך אפשר להמיר? תודה
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מעגלי 555 פועלים איך שתתכנן אותם - אפשרי לשניה.מה אתה מתכנן, השתדל לתת כמה שיותר פרטים, לאן לחבר מה המטרה?לא נראה לי שיש 555 שמסוגל לעבוד על 0.5Vהמינימום במעגלי CMOS באיזור 3V נראה לי ש 5V יהיה אידיאלי.
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר אם אתה זוכר אמרת לי שכדי להפעיל את המעגל הסלולארי אני צריך ממסר חד יציב 555יש לי מקור מתח של 0.5V ואני צריך שהוא יחבר בין 2 חוטים לשניהאז:0.5V --- ממסר --- 2 חוטיםאיך אני מתכנן ממסר? חשבתי שזה חלק שקונים
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים אתה רצית להדליק מחשב עם סלולארי?מאיפה ה 0.5V מגיע?לא אמרתי שאתה צריך ממסר חד יציב 555 כי אין דבר כזה.אמרתי שטריגר מהטלפון (שאני מניח שכבר מצאת משהו) יפעיל מעגל חד יציב - מבוסס 555 שיפעיל לשניה או פחות את המפסק (ממסר) של המתח למחשב.איך אתה מפעיל את הטלפון? אולי תשתמש באותו מתח למעגל?
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר אה אז הבנתי אותך לא נכון... :-\אני לוקח את שני החוטים שמגיעים לרמקול, וכאשר מתקשרים לטלפון (זה מוטורולה, אז יש לו צלצול יחיד) הוא שולח פעימה אחת של 0.5Vהטלפון יהיה מחובר למטען כל הזמן,אבל תמיד אפשר לחבר לו מולקס(לממסר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.