עבור לתוכן

ארוך חיי סוללה בנגן iAudio

Featured Replies

פורסם

שלום.. יש לי נגן iAudio X5L ואני רוצה לדעת מה אורך חיי הסוללה שלו..

ושאלה נוספת.. לחבר שלי יש אותו נגן.. פשוט בגרסת הX5 והוא הטעין אותו ב3V במקום ב5V כמו שכתוב על האריזה..זה יכול להשפיע על אורך חיי הסוללה..

תודה..

פורסם

כמובן שזה גם תלוי בהספק הסוללה עצמה...

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת ?

פורסם

אורך חיי הסוללה אמור להיות כתוב בחוברת של הנגן ו/או באתר של החברה.

למיטב זכרוני ה-X5L אמור להחזיק כ-35 שעות.

פורסם

זה אף פעם לא מחזיק כמו שזה "אמור להחזיק", בטח שלא הIAUDIO המעפן. 12-14 שעות מקסימום.

פורסם

סלח לי אדון מבין גדול,אבל זה שאתה משמיץ נגנים מעולים מחוסר התנסות בהם ,זה לא נראה לי.

כמשתמש של COWON D2 ושימוש בעבר של G3, הגעתי לזמני פעולה שלמעלה מ40 שעות. אז בפעם הבאה תבסס את דבריך, ואל תפליץ שטויות לכל צד.

אם אין לך משהו חכם להגיד אז פשוט תסתום!.

פורסם

יש לי את הנגן המדובר, לא הגעתי לסיטואציה שבחנתי את 35 השעות המובטחות, אבל הוא בפירוש החזיק לי למעלה מ-24 שעות של הפעלה ללא טעינה.

פורסם

הזמן סוללה המוצהר בדר"כ נמדד בתנאים אופטימליים עם מסך מכובה או תאורה מינימלית, קצב ביטרייט ממוצע של משהו כמו 192KBPS ועוצמת סאונד של בערך 75 אחוז ובלי לגעת בנגן בזמן הניגון.

כמובן שכל דבר שתעשה מעבר לזה ישנה את זמן הסוללה ואז לא תקבל את מה ש"הובטח" לך.

הטענה בוולטג' נמוך יותר לדעתי רק יאריך את זמן ההטענה ולא יפגע בסוללה עצמה.

פורסם

היה פה כבר דיון לגבי שימוש בVOLTAGE נמוך, ואנשים תמיד מתבלבלים לביון האמפר לוולט.שימוש במידת זרם אמפר נמוך רק יגרום לזה להיטען לאט יותר, אבל שימוש במתח שונה יכול גם להרוס את המכשיר.כי כאשר המכשיר מקבל מתח נמוך יותר אז אוטומטית הוא מבצע מצב של לדרוש יותר מתח,מה שיכול להרוס את המכשיר האלקטרוני.ודוגמא שאני תמיד נותן - בדגמים מסוימים של ספקים יש אפשרות לשנות את המתח מ220 וולט ל110 לשימוש באירופה או בארה"ב,וכאשר מחליפים את המתח אז אוטומטית נוצר קצר - ועם מזל נשרף רק פיוז ובמקרים יותר גרועים הספק,במקרים יותר גרועים המחשב.

פורסם

אבל בדוגמא של הספק כוח אתה נותן לו יותר וולטג' ממה שהוא אמור לקבל ולא פחות...

(מכוון אותו למצב של 110V ונותן לו 220V).

פורסם

הכוונה זה כשאתה מחליף,הרי המתח שהספק מקבל מהחיבור חשמל בארץ הוא בערך 220, וכאשר אתה משנה את זה ל110 אז קורים הבעיות.רכיבי המחשב בפנים יקבל אותו זרם אם לזה אתה מתכוון.

פורסם

סלח לי אדון מבין גדול,אבל זה שאתה משמיץ נגנים מעולים מחוסר התנסות בהם ,זה לא נראה לי.

כמשתמש של COWON D2 ושימוש בעבר של G3, הגעתי לזמני פעולה שלמעלה מ40 שעות. אז בפעם הבאה תבסס את דבריך, ואל תפליץ שטויות לכל צד.

אם אין לך משהו חכם להגיד אז פשוט תסתום!.

היו לי 2 נגנים של IAUDIO X5L.

2!

אחד התקלקל אחרי חצי שנה, הוחלף לאותו דגם שהתקלקל אחרי פחות מחצי שנה, ואם הראשון עוד החזיק בין 12-14 שעות בממוצע בין הטענות, בפעם השניה אפילו לא התקרב. אז אני לא מדבר דברים סתם. עכשיו הוא סתם שוכב לו סוס מת כי הפסיק לעבוד.

ולמרות שלא הייתי אישית מתקרב עוד פעם לנגני MP3 שלהם, עדיין המלצתי למישהו על הA3 בגלל שמה שזה מציע מה שמתאים לצרכים שלו ומוצא חן בעיניו.

אז בבקשה קצת סבלנות לפני שמתנפלים

פורסם

הנגן שלי אצלי כבר שנתיים, לא התקלקל אפילו פעם אחת, עובד כמו סוס ומשמש אותי גם כ DOK כל הזמן.

הסוללה מחזיקה מעמד המווווון זמן, הרבה יותר מכל נגן שניתקלתי בו לפני כן.

פורסם

היה פה כבר דיון לגבי שימוש בVOLTAGE נמוך, ואנשים תמיד מתבלבלים לביון האמפר לוולט.שימוש במידת זרם אמפר נמוך רק יגרום לזה להיטען לאט יותר, אבל שימוש במתח שונה יכול גם להרוס את המכשיר.כי כאשר המכשיר מקבל מתח נמוך יותר אז אוטומטית הוא מבצע מצב של לדרוש יותר מתח,מה שיכול להרוס את המכשיר האלקטרוני.ודוגמא שאני תמיד נותן - בדגמים מסוימים של ספקים יש אפשרות לשנות את המתח מ220 וולט ל110 לשימוש באירופה או בארה"ב,וכאשר מחליפים את המתח אז אוטומטית נוצר קצר - ועם מזל נשרף רק פיוז ובמקרים יותר גרועים הספק,במקרים יותר גרועים המחשב.

אממ אין קשר בין מתח חלפין AC ל מתח ישר DC בטעינה .

כדי שהיה טעינה יש צורך במתח גדול יותר וזרם גדול יותר כדי שהסולל התיטען במצבים אחרים היא פשוט לא תטען ...

לרוב זה לא ממזיק לסוללה כי למעשה את מפרק אותה במקום להטעין אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים