פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מוודאים שזו הגרסא שמתאימה ללוח, בודקים שאין גשם בחוץ, שלא פועלים בבית מכשירים זוללי חשמלומעדכנים...
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים שמחליפים לוח-אם לא חייבים לפרט איך הלוח התקלקל , אם זה עדכון ביוס או OC פשוט אומרים שהלוח לא עובד , ויחליפו לכם
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר אין להם דרך לדעת שעדכנתי את הביוס < ? ואם היה הפסקת חשמל באותו רגע ? הם יכולים לדעת?..
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים ח פעם אולי זה היה עובד היום כבר ברגע שהעידכון נכשל ברוב הפעמיםמופיע בבוט הודעות שגיאה כמוBIOS ERROR CHECKSUM והודעות אחרות ולפי זה נותן האחריות "מסיק" שעידכון ביוס גרם לבעיה
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים קצת בילבלתם אותו, בפירוש יש אחריות מהחברה לאחר עידכון ביוס.אבל היא לא נותנת אחריות על טעינת ביוס כושלת.אין סיבה כיום לפחד מעידכון ביוס, זה פשוט מאד ורק צריך לדאוג שלא עושים טעויות (מתקינים משהו מוכר, דואגים שלא יפול המתח...)
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים כאן אתם טועים. אני אישית לא יכול לסבול את המחשבה שגורלו של לוח האם שלי תלוי בטכנולוגיה ישנה ולא כל כך יציבה (עם נטיה למות בצורה פתאומית) כמו דיסקטים. אני אישית מעדכן ביוס תמיד ממערכת ההפעלה, לרוב החברות (חוץ מ-abit, במקרים מסוימים) יש תוכנות מעולות שעושות את זה, ואני ממליץ להשתמש באחת מהן.פותח דיון יקר, אני רואה עכשיו במפרט המחשב שלך שיש לך לוח אם של GB. ובכן, השתמשתי כמה פעמים בתוכנת ה-@BIOS שלהם, והיא בטוחה לשימוש. (עבדתי בשביתה בחנות מחשבים)
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר אה אז אפשר לעדכן דרך התוכנה? .. ולא עם דיסקט? ואיך עושים גיבוי לביוס?
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים במידה שמשהו קורה ועדכון הביוס מפיל את המערכת, אפשר גם לבצע פירמוט ל-CMOS באמצעות ג'ימפור, אם אני לא טועה.ככה שאפילו ללכת לטכנאי או הגורם שנותן את האחריות, אתה יכול חסוך לעצמך זמן ותיזוזים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.