פורסם 2008 בינואר 1017 שנים http://www.gamespot.com/news/6184495.html?tag=latestnews;title;0Nintendo's latest game for popular console scores big in Japan just over a month after its release.למי שלא יודע זה חבילת משחקי כושר +שטיח שהוא גם מד משקל וגם מזה שיווי משקל בקיצור מוצר די גימיקי אבל אם פוטנציאל מכירות ענקי ואני מחכה ליראות איך הוא ימכור בארצות הברית ביפן הוא עולה 80$ וכבר מכר מעל מיליון בחודש אחד והוא מיועד לצאת ביבשת אמריקה\אירופה\ואוסטרליה
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים לא התלהבתי מזה....עד שראיתי תמונה של משחק סקי וזה דווקא יכול להיות אדיר....עם המשטח והשלטים ביחד
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים לא יודע ...נשמע נחמד ..ובאותו זמן גם קצת מטומטם ומשפיל ברוך הבא לעולם הwii
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחיר טוב יחסית,חשבתי יעלה יותר . אבל ככה זה בחול,אני כל להבטיח לכם שבארץ ינסו לעשות קופה על הילדים התמימים ביציאה שזה " חידוש עולמי" שזה כולה מנגנון פשוט מכוסה פלסטיק. אם שם זה עולה 80$ + משחק , פה יעלה לפחות 400 וגם זה אולי יהיה בלי משחק.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר המשחק כלול בחבילה בסך הכל זה מוצר נישה כמו גיטר אירו\DDR\וכו רק שהפעם הפוטנציאל המסחרי גדול בהרבה אם ביפן זה מכר מיליון ב5 שבועות אני רק מדמיין איך זה ימכור בארץ השמנים אני לא הולך לקנות את זה אבל זה יכול להכניס לנינטנדו המון מזומנים לקופה ולעלות את הביקוש לWII עוד יותר
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים לא יודע ...נשמע נחמד ..ובאותו זמן גם קצת מטומטם ומשפיל גם לשחק בeye toy זה מטומטם ומשפיל?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר כל המוצרים האלו מרגישים ככה בין אם אתה משחק בגיטרה מפלסטיק\הגה מפלסטיק\שטיח ריקוד\ או WII FIT השאלה אם זה כיף לך ולא אם זה נראה מטופש לצופה מהצד גם לנופף בשלט של הWII כמו שחקני WII חדשים זה טיפשי מהצד אבל זה כיף בעניין הWII FIT אני פשוט לא מתחבר למוצר יש לי הגה למחשב ומהמוצרים בסגנון זה מה שאני צריך היום לWII גם ככה יש אפשרות שליטה למשחקי אקדח אור ומרוצים\משחקי אקדח אור זה המשחקים היחידים שאני מוכן לקנות בשבילם אביזר מהסוג הזה
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים ^ לווי פיט יש רק משחקים יעודיים זה ^ לא יקרה 2)אני לא יודע איך זה לשחק באיי טוי כי לא שיחקתי אבל זה לפחות נראה משפיל3)אין שום דבר משפיל בהגה זאת שיטה לגיטימית לשחק משחקים יעודיים
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים ^ לווי פיט יש רק משחקים יעודיים זה ^ לא יקרה 2)אני לא יודע איך זה לשחק באיי טוי כי לא שיחקתי אבל זה לפחות נראה משפיל 3)אין שום דבר משפיל בהגה זאת שיטה לגיטימית לשחק משחקים יעודיים א. בינתיים אין משחקים שמפותחים ע"י חברת צד-שלישי, וזה לא בהכרח חייב להיות ייעודי, יכול להיות שיטת שליטה מתוך כמה. ב. זה קיים. :
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר אין שום דבר משפיל בהגה זאת שיטה לגיטימית לשחק משחקים יעודיים כן לשחק אם הגה מפלסטיק ודוושות פלסטיק זה סופר קול אני הולך לתפוס בחורות אם ההגה הזה :kopfpatsch: בכל מקרה זה מה שמקבלים בקופסה וטרילר שתבינו על מה מדובר - http://www.youtube.com/watch?v=zXRriHMlnH4&feature=related
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים גם לא אמרתי שזה קול אגב אמרתי שזה לא משפיל לפחות לא כמו ווי פיט או כל השטיחי ריקוד למיניהם ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.