עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר רציני

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המצב טיפה מורכב, אך אודה לכם מאוד אם תנסו לעזור.

יש לי בבית 4 מחשבים נייחים אשר 2 מתוכם נמצאים בממד+מחשב נייד נוסף, סה"כ 5 מחשבים.

בקרוב יתווספו 2 מחשבים נוספים אל הבית (יום הולדת לתאומים), סה"כ 7 מחשבים.

הראוטר הישן שלי (2WIRE משולב ומתחבר לנייחים באמצעות USB) תומך רק עד 5 מחשבים במקביל.

אני מחפש ראוטר אשר יוכל לתמוך באופן מלא בכל 7 המחשבים, כולל אלה שנמצאים בממד. תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

כל ראוטר שמחובר אליו סוויטש של 8 פורטים יוכל לעשות את העבודה.

מניסיון, אפילו הראוטרים האלחוטיים המעפנים שבזק מחלקת, תומכים בהצלחה בכ-15 מחשבים.

יחד עם זאת, אולי תוכל להרחיב על מבנה הרשת אצלך בבית, אולי מה שאתה צריך זה בסה"כ מתג רשת בעל 8 פורטים.

פורסם

מה שקובע האם הראוטר יעמוד בעומס הוא השימוש ולא אם הראוטר מסוגל לחלק IP ליותר מ5 מחשבים ,

כל ראוטר מוגדר כברירת מחדל על CLASS C - זאת אומרת 254 מחשבים(כמובן שהוא לא יעמוד בזה)

מה השימוש במחשבים מבחינת הרשת ?

פורסם

מה שקובע האם הראוטר יעמוד בעומס הוא השימוש ולא אם הראוטר מסוגל לחלק IP ליותר מ5 מחשבים ,

כל ראוטר מוגדר כברירת מחדל על CLASS C - זאת אומרת 254 מחשבים(כמובן שהוא לא יעמוד בזה)

מה השימוש במחשבים מבחינת הרשת ?

הבחור מעלי צודק ב 100 % אני ראיתי אך מחשב אחד אם כמה תוכנות טובות עליו משבית ראוטר

גם הסויטץ לדעתי צריך להיות טיפה יותר חזק כי אתם לא משרד אתם הולכים לטחון אותו אז צריך להשקיע !

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. כרגע עם חמישה מחשבים יש שני מחשבים שמורידים דיי הרבה רוב הזמן, מחשב אחד ובסופי שבוע שניים במשחקים ברשת.

השאר באופן קליל יותר נמצאים בגלישה+מייל רוב הזמן. עם עוד 2 מחשבים אני לא יודע מה יהיה המצב, אבל בטח לא קל מזה.

כמו כן בשעות העומס יש לי ניתוקים כל הזמן.

אני דיי בספק לגבי ראוטר אלחוטי בלבד מכיוון שיש אצלי 2 מחשבים צמודים שנמצאים בממד (מקלט).

לגבי שאר מבנה הרשת, מחשב נייד אצל ההורים, אחד בחדר של אחותי ואחד בחדר עבודה. עוד 2 מחשבים יתווספו אחד לכל אח בעוד 3 חודשים.

פורסם

מה המהירות אינטרנט שלכם ?

פורסם
  • מחבר

012 2M

פורסם

מעבר ללקנות ראוטר אתם צריכים להעלות להגדיל את הרוחב פס ...(אני לא הכי מבין בזה ) אבל זה גם יעזור מהניתוקים וזה

פורסם

מעבר ללקנות ראוטר אתם צריכים להעלות להגדיל את הרוחב פס ...(אני לא הכי מבין בזה ) אבל זה גם יעזור מהניתוקים וזה

איך רוחב פס קשור לניתוקים?

דווקה הנתב של 2WIRE הוא מהטובים

בעניין הניתוקים זה יכול להיגרם מהרבה סיבות שונות...

פורסם
  • מחבר

רוחב הפס באמת יגדל בזמן הקרוב, אבל זה לא ממש העניין.

אם יש למישהו רעיון טוב מה אפשר לעשות בבית מבחינת החיבור לאינטרנט ומוצרים מומלצים, יתקבל בברכה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים