פורסם 2008 בינואר 917 שנים שלום, אני קונה מחשב חדש ובוא נגיד שהטכנאי בחנות חבר שלי שחייב לי טובה לא קטנה בקיצור אני יכול לבחור איזה מערכת הפעלה הוא יתקין בלי לשלם שקל... אז מה כדאי לי? XP 32BIT או ויסטה 64BIT *הם האופציות על פי שיקולים שלי (שאני חושב שאין צורך לפרט עליהם) מפרט המחשב: (מה שחשוב-רלוונטי) כרטיס מסך 8800GT מעבד Q6600 זיכרון 4GB כונן קשיח 250GB החלטתי לעשות את זה סקר כדי שיהיה לכם יותר נח להביא את דעתכם (לעצלנים ביניכם ) אבל אשמח (יותר נכון צריך) הסברים ונימוקים תודה לעונים
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מעניין אותי יותר אם אותו בחור שחייב לך טובה הולך לקנות בשבילך WINDOWS עם רשיון, או שהוא סתם הולך להתקין לך פיראטי. כי זה גם אני יכול לעשות בלי שום טובות.בכל מקרה, על מחשב כזה אני אישית הייתי שם VISTA64. אם אתה משתמש מנוסה ב-XP, היה מוכן לזה שבימים (שבועות?) הראשונים תצטרך להתרגל לשינויים במערכת, ללמוד להתאים אותה אליך וגם להתגבר על בעיות תאימות עם תוכנות מסוימות. בסופו של דבר, כמעט לכל בעיה ב-VISTA כבר קיים פתרון, ולכן אם תהיה מוכן להשקיע את תקופת הלימוד הזו, תקבל מערכת חדשה, עדכנית ובעלת פוטנציאל עתידי רב יותר.בכל מקרה, אל תיגע בפתרונות שעטנז למיניהם, כמו XP64 או VISTA32.
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר למען האמת כן, הוא מתקין לי פיראטי שפרצו אותו טוב1. אמורה להיות בעיה לויסטה עם התוכנות: Winamp , BSplayer , ווינראר, דרייברים של NVי, RivaTuner, דרייברים של הלוח אם והכרטיס קול המובנה שלו...?2. כאשר יצא הSP1 י,הדרייברים, התוכנות וכל שאר הדברים יצתרכו לצאת בגירסא מיוחדת לSP1 או שהם כבר יתמכו בSP1 ולא אמורה להיות בעיה לתוכנות בין SP1 לרגיל?3. אני מפעיל את המערכת "על המקסימום" שלה (כל האפשרויות כמו התלת מימד וכדומה), אני עושה ריסט, הויסטה עולה -בלי שום תוכנה נוספת, כמה MB היא תיצרוך מהמחשב?4. לכל דרייבר חדש שיוצא לNV ישר יש גם גירסא לויסטה נכון? (נניח יוצא מחר דרייבר X, אז מחר יש אפשרות להוריד אותו "בגירסאת" XP ו בגירסאת ויסטה...?)5.^^^ הדרייברים של החברות לויסטה טובים כמו של XP או "משקעים" בהם פחות והם יוצאים לא משו ובכלל "ולא נורמליים" ?6. השימושים שלי הם: הרבה משחקים, אינטרנט, הרבה מוסיקה, לפעמים גם צריך word איזה גירסא כדאי לי? הערה: אני לא קונה את המערכת, איזה טכנאי חבר שלי חייב לי איזה טובה אז אל תתיחסו למחיר...7. הויסטה בעברית היא בעברית חלקה או לפעמים יש בה דפקא וקצת ג'יבריש?
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים למען האמת כן, הוא מתקין לי פיראטי שפרצו אותו טוב1. אמורה להיות בעיה לויסטה עם התוכנות: Winamp , BSplayer , ווינראר, דרייברים של NVי, RivaTuner, דרייברים של הלוח אם והכרטיס קול המובנה שלו...? לא.2. כאשר יצא הSP1 י,הדרייברים, התוכנות וכל שאר הדברים יצתרכו לצאת בגירסא מיוחדת לSP1 או שהם כבר יתמכו בSP1 ולא אמורה להיות בעיה לתוכנות בין SP1 לרגיל? לא תהיה בעיה.3. אני מפעיל את המערכת "על המקסימום" שלה (כל האפשרויות כמו התלת מימד וכדומה), אני עושה ריסט, הויסטה עולה -בלי שום תוכנה נוספת, כמה MB היא תיצרוך מהמחשב? 600 - 7004. לכל דרייבר חדש שיוצא לNV ישר יש גם גירסא לויסטה נכון? לאחר ימי ספורים בדרך כלל [ ככה זה עם ATI ] (נניח יוצא מחר דרייבר X, אז מחר יש אפשרות להוריד אותו "בגירסאת" XP ו בגירסאת ויסטה...?)5.^^^ הדרייברים של החברות לויסטה טובים כמו של XP או "משקעים" בהם פחות והם יוצאים לא משו ובכלל "ולא נורמליים" ? אותו דבר קיצר .6. השימושים שלי הם: הרבה משחקים, אינטרנט, הרבה מוסיקה, לפעמים גם צריך word איזה גירסא כדאי לי? הערה: אני לא קונה את המערכת, איזה טכנאי חבר שלי חייב לי איזה טובה אז אל תתיחסו למחיר... גירסא של מערכת הפעלה ? VISTA 647. הויסטה בעברית היא בעברית חלקה או לפעמים יש בה דפקא וקצת ג'יבריש? לא יודע, אבל אם היא תומכת בעברית אז הכל עיברית ..ואללה תחפש בגוגל ..
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר ^^^תודה רבה... אבל בשאלה 6 התכוונתי איזה גירסאת ויסטה 64כדאי לי...אולטימטיב/HOME...
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים בכל מקרה, אל תיגע בפתרונות שעטנז למיניהם, כמו XP64 או VISTA32.מה לא טוב בXP64 ?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר ^^תמיכה לא משואפילו פחות מהויסטה...במשחקים גם יש הבדל לא קטן בכלל לטובת הXP32 (לעומת הXP64)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.