עבור לתוכן

סקר-האם אתם חושבים שMS צריכה להפסיק תשלום חודשי לXBOX LIVE

האם אתם חושבים שMS צריכה להפסיק תשלום חודשי לXBOX LIVE 1,171 הצבעות

1. 1. האם אתם חושבים שMS צריכה להפסיק תשלום חודשי לXBOX LIVE

• כן-עדיף שרות חינמי
    • לא-השרות מצוין ככה
    • לא אבל שישפרו את השרות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי מקודם דובי ייתן נתונים שיוציאו את MS כמוצלחת בתחום

בפועל ממקורות שלא קשורים לאף חברה נינטנדו מרוויחה הכי הרבה בתחום הקונסולות

הDS והWII הכי מצליחות כלכלית כרגע כל אחת בתחומה

הWII בניגוד ל360 לא סובסד בגרוש בהתחלה ולמעשה נינטנדו הרוויחה בערך 50$ על כל WII שנמכר

ובנוסף פיתוח משחקים כמו WII ספורט\מאריו מסיבה ועוד עלה להם גרושים יחסית לקונסולות

והמשחקים מכרו טוב מאוד

WII( ספורט ביפן לא הגיע אם החבילה)

במילים אחרות MS שפכה מיליארדים ורק השנה תתחיל להרוויח

נינטנדו הרוויחה מההשקה

ולכן כלכלית הכי מרוויחה בתחום

לא יודע כמה המשחקים לWII מוכרים, אבל משחקי ה360 מהווים את הרווחים של חברות המשחקים, הרווח של EA מה360 גדול יותר מהרווח שלה ממשחקים לWII, PS2, PS3, DS וPSP ביחד.

* Xbox 360: $218 million (an increase of $52 million over the same period last year)

* PlayStation 2: $73 million (a drop of $196 million compared to the previous year)

* Wii: $59 million

* DS: $47 million (up by $33 million)

* PSP: $21 million (down by $43 million)

* PlayStation 3: $17 million

רווח מ360 = 218 מיליון דולר

רווח מכל שאר הקונסולות = 217 מיליון דולר

http://www.joystiq.com/2007/11/08/eas-q3-revenues-led-by-xbox-360/

אז כן באמת אפשר להכנס למלחמת קונסולות שוב, לא יודע מה אתה חושב, אבל אני דיי בטוח שהחברה בEA דיי בטוחים שה360 היא הקונסולה השולטת כיום בשוק...

• תגובות 109
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה זה משנה מי שולט? עוד פעם אני אתן הקבלה לחומקת מחשב.

מי ששולט היום בשוק כרטיסי המסך זה 8600 אבל עדיין יש לך 8800GTX למה? זה לא כלכלי להוצי חומרה לקהל יעד קטן כל כך?

זה לא עיניינך כמה הם יגבו, יש עובדה, אתה יכול להגיד אני לא מוכן לשלם, אתה יכול להגיד מוטי השכן שלי לא ישלם, אבל אני אבוא מנגד ואגיד אני כן אשלם.

עובדה היא עובדה, כמו שדובי הראה ואני לא מתכוון להכנס לוויכוח אם זה נכון או לא, אין לי שום ראיות כתובות מאף מקור אחר פרט לאתר מעליי.

MS מרוויחה יופי, אני חושב שהם עשו דבר ענק וזה תמיכה טוב למשחקי PC להעבור הסבה ל360 ולכן יש לך גל ענק של 360.

נכון את הWII עולה יותר זול ליצר לכן על כל WII הרווח הוא יותר גדול, אבל זה עדייין לא נותן שום יתרון כלכלי לנינטנדו או לסוני.

אין לך על מה להתווכח הWII כרגע נמכר טוב כי הוא גימיק, ככה זה, זה משהו חדש וכולם רצים לנסות אותו.

ואני עכשיו חוזר מחבר שיחקנו קצת WII ואני יכול להגיד שאחרי הפעם החמישית שאני משחק וקונסולה יורדת לי ההתלהבות וזה לא כל כך כיף (אפילו שקרעתי לו את התחת בספורט ובFARCRY ובעוד כמה :yelclap:).

ואני אחזור על זה, אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה על MS ויכול להיות שהכל נכון, אבל אתה לא יכול להגיד דבר אחד בלי לשקר וזה שהם לא יודעים איך לעשות כסף,ומכן נובע שכל הדיון שלך מוטעה. :bash: פשוט נמאס קצת לשמוע איך מיקרוסופט הרשעית שולטת בעולם המערבי, ואיך הקוד הפתוח המסכן שחלקו הם עובדי מיקרוסופט ביום לוחמי LINUX בלילה צוקדים והכל בעתיד יהיה 'וד פתוח כי זה יותר זול לי וכי אני רוצה.

MS יודעים לעשות כסף, MS מצליחים לשרוד עם ה360 וברוך השם, הייתי שמח להתחלף עם בעלי המניות אפילו ליום אחד!!!

פורסם
  • מחבר
לא יודע כמה המשחקים לWII מוכרים, אבל משחקי ה360 מהווים את הרווחים של חברות המשחקים, הרווח של EA מה360 גדול יותר מהרווח שלה ממשחקים לWII, PS2, PS3, DS וPSP ביחד.

עוד פעם חזרה לעבר ונתונים רק של ארצות הברית דובי?

וכידוע לך EA לא שייכת לMS

MS מרוויחה אולי 10$ על כל משחק של חברות צד שלישי

שה360 הושק מעריכים שהיא סבסדה כל 360 שנמכר בבערך 100$

ויותר מאוחר ב50$ ורק לפני כמה חודשים הגיע לאיזון

MS צריכה למכור טונות של משחקים להגיע לרווחים של נינטנדו

זה לא שהיא מרוויחה 60$ על משחק צד שלישי

בדרך כלל זה 10$ או פחות

על GTA4 היא אפילו שילמה 50 מיליון $ לקבל תוכן בלעדי

וחוץ מזה עולמית ה360 מוכר גרוע אז תוציא את הראש מהתחת של דוד סאם

פורסם

ואללה איך אתה יודע את זה ? אתה נביא?

בנתיים כל ה"גיימרים" טעו בגדול

אני לא מסכים איתך

אבל ,אני כן מבואס מאיכות משחקי הצד השלישי בויי ואני חושב שזה פשוט זלזול מעצבן מצידם ... פה ושם יש יציאות

רוב החברות עושות משחקים לויי בגישה הקלאסית כלומר רק בסוף (ואפילו לא) עושים התאמות לשלט של הויי...ובדרך כלל זה כישלון

אז אומרים שיותר קשה לייצר משחק לXBOX או PS3 אבל אני חושב שבויי זה אותו דבר רק הגישה היא שונה

ועוד 5 שנים אלוהים גדול...אתה קונה קונסולה בשביל לשחק עכשיו...

והעומק שאתה מדבר עליו? אני לא מבין בגלל שהוא פחות חזק הוא פחות עמוק? מה זה השטות הזאת...

מה עמוק בPS3? בקושי יש שם משחקים...והרוב זה זבל...תראה המשחק הכי טוב שלהם זה ה Drake הזה - מדבר על משחקים בלעדיים

metroid "עמוק"

zelda "עמוק"

mario "עמוק"

קודם כל, אני לא נביא. אמרתי את דעתי. אף אחד לא יודע לחזות את העתיד.

אני לא קונה קונסולה לעוד 5 שנים, אלא לעכשיו. לא טענתי שנתחיל להנות מה PS3 עוד חמש שנים אלא ש"נמשיך" להנות ממנו גם עוד ארבע-חמש שנים.

עוד פעם. השערה. לא קביעת עובדה בשטח. תבדיל בין השניים.

בקשר לעומק המשחקים.

להגיד של PS3 כמעט אין משחקים ורובם זבל זו בורות לשמה אחי...

אני רק צריך לזרוק שמות כמו Ratchet, Drakes, Heavenly Sword, Fable, Warhawk בשביל להחזיק את עצמי לא לרוץ לחנות ולקנות כבר עכשיו PS3 (החלטתי לקנות את הקנייה שלו למאי-יוני, וזה הדדליין הסופי...).

למשחקים ה"לא עמוקים" של ה Wii התייחסתי בעקבות עשרות המשחקים שפשוט שוטפים את השוק שהם שום דבר מעבר לאוסף של Mini-Games מחורבנים.

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל 80% (ואולי יותר) מהמשחקים שיוצאים ל Wii הם בדיוק משחקים כאלו...

פורסם

קרירין אם מה שאתה אומר זה נכון אז אתה סותר את עצמך או כמו שנאמר כאן לא מסין כלום בכלכלה.

אם MS מסבסדים כל קונסולה אז אין להם שום כדאיות למכור יותר, ולכן יעדיפו לגבות תשלום על LIVE כדי להרוויח.

פורסם
  • מחבר

Shino

MS רצו להיכנס לשוק שהיה חדש להם

ולכן סבסדו את הXBOX הראשון ועד לא מזמן סבסדו את ה360

כלכלית זה ניקרא השקעה

גם הרבה מכשירים סלולריים מסובסדים במטרה להרוויח על השיחות

פה המטרה זה להרוויח על המשחקים ועל ערך מוסף אחר

כן יש לזה הגיון כלכלי

ומכשירים כמו הPS2 הוכיחו את זה

העניין שMS בניגוד למה שמנסים לטעון לא מרוויחה קרוב לנינטנדו בתחום הספציפי הזה

והרבה בגלל שנינטנדו הרוויחה על ההתחלה מכל מכשיר שנמכר ולא סבסדה כלום

למשחקים ה"לא עמוקים" של ה Wii התייחסתי בעקבות עשרות המשחקים שפשוט שוטפים את השוק שהם שום דבר מעבר לאוסף של Mini-Games מחורבנים.

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל 80% (ואולי יותר) מהמשחקים שיוצאים ל Wii הם בדיוק משחקים כאלו...

בזה אתה צודק

אבל החודש לדוגמה יצאו בערך 14 משחקי WII ובערך 2 משחקי 360

גם לPS2 היה בדיוק אותו הדבר

המון משחקי זבל על כל משחק טוב

אבל בסוף היה לו הכי הרבה משחקים איכותיים

נכון את הWII עולה יותר זול ליצר לכן על כל WII הרווח הוא יותר גדול, אבל זה עדייין לא נותן שום יתרון כלכלי לנינטנדו או לסוני.

אין לך על מה להתווכח הWII כרגע נמכר טוב כי הוא גימיק, ככה זה, זה משהו חדש וכולם רצים לנסות אותו.

אמרו אותו הדבר בדיוק על הDS

הDS לפי מה שאתה אומר הוא גימיק של 3 שנים

ומכר בינתיים מעל 60 מיליון קונסולות

ועדיין מוכר הכי הרבה כל חודש מעל כל קונסולה אחרת

שבדקו את המספרים של הWII

הוא הלך בדיוק בדרך של הDS מבחינת מכירות עד עכשיו

למעשה הWII מכר קרוב ל20 מיליון לאומת 7+ מיליון של ה360

אבל הWII גימיק כי אין לו את COD4\ביוסוק :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ובקשר למשחק של יוביסופט שהוזכר

זה אחד מהמשחקים הכי גרועים בWII ולא משקף כלום על הקונסולה

פורסם

איך עוד דיון הגיע לWII מוכר יותר 360 יותר טוב,PS3 הכי יקר!!!

די, די, די.... נמאס לתחון מים!!! אתה אוהב את הWII תבורך משהו אוהב את ה360 ומוכן לשלם 20$ בשנה שיבורך משהו לא מוכן, שיבורך ומשהו אחר רוצה PS3 שגם הוא יבורך.

אבל למה להפוך תמיד את הדיונים "למי יש הכי גדול"?

נמאס אני לא מתיימר להבין את MS,NINTENDO,SONY לא רוצה להבין ומבחינתי עכברי מעבדה הכי טוב!!! אין כמו עכברי מעבדה עם העיניים האדומות!!!

די קרירין היקר וכל השאר, בבקשה תגעלו אותי מהסבל ושעה אחת ביום תצאו מהבית לנשום אוויר ולשחק תופסת או משהו, תקפצו בגומי, תשחקו קלאס וכו'

אבל תפסיקו עם השטויות.

פורסם

קודם כל, אני לא נביא. אמרתי את דעתי. אף אחד לא יודע לחזות את העתיד.

אני לא קונה קונסולה לעוד 5 שנים, אלא לעכשיו. לא טענתי שנתחיל להנות מה PS3 עוד חמש שנים אלא ש"נמשיך" להנות ממנו גם עוד ארבע-חמש שנים.

עוד פעם. השערה. לא קביעת עובדה בשטח. תבדיל בין השניים.

בקשר לעומק המשחקים.

להגיד של PS3 כמעט אין משחקים ורובם זבל זו בורות לשמה אחי...

אני רק צריך לזרוק שמות כמו Ratchet, Drakes, Heavenly Sword, Fable, Warhawk בשביל להחזיק את עצמי לא לרוץ לחנות ולקנות כבר עכשיו PS3 (החלטתי לקנות את הקנייה שלו למאי-יוני, וזה הדדליין הסופי...).

heavenly sword...מה אני יגיד לך משחק שנגמר בתוך שניה וגם לא משהו

ratchet , drake's משחקים טובים אבל חוץ מזה אין להם שום משחק מיוחד וטוב...

לגבי המשחקים של הויי שאתה מדבר...תקרא את מה שרשמתי , אני מסכים איתך

אני חושב פשוט שכולם חשבו כמוך שאין סיכוי שנינטנדו יצליחו...וחלק גדול רק רוצה לעשות כסף ושוכח לעשות משחקים טובים

צריך להשקיע בויי בעיקר על מנגון השליטה ורוב החברות לא מבינות זאת...

אבל,נינטנדו מפתחת משחקים ברמה אחת מעל החברות צד שלישי (אולי חוץ מקאפקום שעושים עבודה טובה)

יש גם את no more heroes שקראתי ביקורות מצויינות גם על השליטה

אבל בגדול כמו שזה נראה אז שוב המשחקים של נינטנדו עצמה מעל הכל...super smash הולך להיות מטורף ואני מקווה שברשת הוא יהיה טוב

הנקודה המרכזית היא האם קהל היעד של הויי (או יותר נכון, כל רוכשי הויי הנוכחיים) הוא גיימרים (או מי שבדרך כלל קנה קונסולות עד עכשיו) או קהל חדש (קהל "עקרות הבית" או הקזואל)

בכל מקרה, האם זה באמת משנה מי "ניצח"? המצב הוא שכולנו הפסדנו כי עדיין אין קונסולה דומנטית שכל המשחקים יוצאים בה.

MS היא אולי מקור כל הרוע לפי דעתך (ולכן רצון לראות אותה "מפסידה יותר" על משהו כפי שרשמת בפוסט הקודם הוא קטנוני ולא מונע באמת משיקולי תועלת)

אבל העובדה שמערכת ההפעלה שלה דומיננטית בצורה כל כך גלובלית הוא אחד הדברים שאיפשרו את הגלובליזציה של האינטרנט ומשחקי המחשב. פלטפורמה אחידה שלא צריכה לשבור את הראש עם שבעמאות פרוטוקולים רק בשביל ליצור שפה משותפת.

חס וחלילה...אני לא רוצה שהיא "תפסיד יותר" אני רוצה שהיא לא תדפוק את הקהל שלה , שתתן לך באמת את כל מה שמגיע...שהמכשיר שלך לא יתקלקל 3 פעמים (כן זה קרה לחבר שלי)

אני לא אקנה את המכשיר הזה כי אני כבר לא "גיימר" רציני,אני אוהב את המשחקים של נינטנדו הכי הרבה וזה מספק אותי

אין לי ספק שX360 יש משחקים מצויינים ... אבל העסק הזה כבר יקר לי ואני מתעסק יותר במוזיקה וגם סרטים וסתם פשוט נוח לי הויי כי הוא זול יותר וגם קל יותר לשחק עם חברים ולעשות חיים ... לדעתי

פורסם
  • מחבר

אולי כדי שנרד אחד מהשני על מה נחשב משחק איכותי ומה לא

יש כאלו שאוהבים את אובוויליון\COD4\הילו 3 וכו

ויש כאלו שאוהבים את מטרואיד\זלדה \מאריו \וכו

זה הרבה יותר קשור לטעם מאשר לאיכות המשחקים

אני גם אוהב יותר משחקים של נינטנדו אבל לא כל אחד בעולם חייב לאהוב את המשחקים האלו

הדיון הזה הרבה מימנו זה על התנהלות ויחס לקהל הגימרים

אף חברה לא צדיקה בתחום גם לא סוני ונינטנדו

אבל מבחינתי MS הכי גרוע

ומה שמצחיק זה שההצלחה שלה בWIN ואופיס שזה הלחם שלה

הרבה מההצלחה הייתה בגלל שהם יתייחסו ללקוחות הפוטנציאלים מאוד טוב

ונתנו ללקוחות מה שהם רצו

לדוגמה MS הכניסה דפדפן\נגן מולטימדיה\כתבן\ציר\מחשבון

ועוד למערכת ההפעלה ככה שהצרכן הפשוט לא היה חייב לקנות תכנות נוספות

היא גם העלימה עין מהפירטיות שחגגה בזמנו

ובמובנים מסוימים עדיין מעלימה עין מזה

הדברים האלו גרמו לתכנות שלה להיות מאוד נפוצות

ודרסו את המתחרים

עד שהתכנות שלה הפכו לסטנדרטים ואת MS למאוד מאוד עשירה

ב360 הם לא עושים את זה

באנים לפרוצים\תשלום לLIVE\תשלום גבוה יחסית על ציוד עקפי \פרסומות ב LIVE

המוות המוקדם של הXBOX למרות שהיה הכי חזק חומרתית בשוק

זה לא בדיוק יגרום להרבה לקוחות פוטנציאלים לדהור ל360 ולדרוס מתחרים

אבל תמיד יש את אלו שלא מבינים שLIVE בחינם יעזור להם

ויחשבו שהשרות אוטומטית יהיה רע אם זה יקרה

LIVE צריך להיות בחינם כמו שהמולטי בכל פלטפורמה אחרת בחינם

תחשבו שיש 2 מסעדות מזון מהיר זהות אם גן שעשועים

1-אומרת לכם שתשלמו גם על הכניסה לגן גם אם קניתם אוכל

השניה אומרת שתשלמו רק על הארוחה

לאיפה הייתם לוקחים את הילדים?

אותו דבר פה

המולטי בתשלום =חיסרון מול המתחרות

פורסם

שני דברים קרירין

1) אתה תוקף את מיקרוסופט על הפרסומות אבל אתה צריך להבין שהפרסומות ממש אבל ממש בקושי רואים אותן הן לא משמעותייות ולא מפריעות לשום דבר

2) לא אומרים שהשרות יהיה רע אבל זה לא מפריע לשלם את הסכום הזה שהוא קטן בשביל שירות כל כך טוב יעיל כיפי ובדרך כלל גם יציב

פורסם

למזלנו ... מייקרוסופט לא קובעת את הסטנדרט בעולם הקונסולות

השירות של סוני באינטרנט הוא חינמי וגם נינטנדו לא מתכוונים אי פעם לדרוש כסף...

פורסם

ושניהם לא הגיעו עדיין (אולי יגיעו בעתיד זה נראה ) לרמה של הלייב ...

פורסם
  • מחבר

nuts4ford הדברים שלי מתבססים על המכתב בתחילת הדיון

והסכמה גדולה של טוקבקיסטים בעלי 360 אם המכתב

אין לי ניסיון אישי אם הLIVE

אבל אני מאמין לבעלי 360 שאוהבים את המכשיר שלהם

ופשוט רוצים LIVE בחינם

פורסם

גם אני בעל לייב ואני אומר ככה אם הלייב ישאר ברמה הנוכחית שלו בחינם סבבה אבל בינתיים מה זה מפריע לשלם ? זה גם ככה לא יקר ...

פורסם

אתה צודק אבל אני מאמין שסוני תגיע לרמה טובה בעתיד

נינטנדו אני לא חושב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים