עבור לתוכן

סקר-האם אתם חושבים שMS צריכה להפסיק תשלום חודשי לXBOX LIVE

האם אתם חושבים שMS צריכה להפסיק תשלום חודשי לXBOX LIVE 1,171 הצבעות

1. 1. האם אתם חושבים שMS צריכה להפסיק תשלום חודשי לXBOX LIVE

• כן-עדיף שרות חינמי
    • לא-השרות מצוין ככה
    • לא אבל שישפרו את השרות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מה שאתה צריך להבין זה שמירוסופט נמצאת בעסק של לעשות כסף ואם הם יעשו מה שאתה אומר למשל שזה פשוט להחליף את הסיבלר עם הגולד רק הרבה יותר מטומטם וחסר הגיון זה דווקא ידחה לקוחות ...אוקי אז אתה יכול לשחק ברשת ...אבל אתה גם נהנה ואוהב לדעת אם החברים שלך משחקים לדבר איתם וכו' אבל ...אתה לא רוצה לשלם רק בשביל זה כי דמויים וגו' לא ממש חשובים לך ...מה שאתה אומר קרירין זה טיפשי ומטומטם וזה נובע מחוסר הבנה כלכלית עצובה (שכנראה שגם לילד בן 15 במינהל יש יותר גבוהה) כל מה שאתה מנסה לעשות זה להוכיך שמיקרוסופט טועים וזה ילדותי ומטופש...

• תגובות 109
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה שאתה צריך להבין זה שמירוסופט נמצאת בעסק של לעשות כסף ואם הם יעשו מה שאתה אומר למשל שזה פשוט להחליף את הסיבלר עם הגולד רק הרבה יותר מטומטם וחסר הגיון זה דווקא ידחה לקוחות ...אוקי אז אתה יכול לשחק ברשת ...אבל אתה גם נהנה ואוהב לדעת אם החברים שלך משחקים לדבר איתם וכו' אבל ...אתה לא רוצה לשלם רק בשביל זה כי דמויים וגו' לא ממש חשובים לך ...מה שאתה אומר קרירין זה טיפשי ומטומטם וזה נובע מחוסר הבנה כלכלית עצובה (שכנראה שגם לילד בן 15 במינהל יש יותר גבוהה) כל מה שאתה מנסה לעשות זה להוכיך שמיקרוסופט טועים וזה ילדותי ומטופש...

הכול אני מסכים ....זה לא נוגע לקררין בפרט ....

תוציא את קררין מחוץ לזה..(הוא מראה מחשבה נפוצה איך מוטעת שיש כיום בכול שכבות הגיל ...)

וכדי להבין את זה טוב מיקרו ומקרו הם הכרחיים ולכן ילד בין 15 לא יכול לראות את זה.

אתה יכול לרשום את הדברים בצורה נעימה יותר....

פורסם
  • מחבר

רווחים זה לא רק מהLIVE

אני מדבר פה על לפתוח את ה360 לקהל רחב הרבה יותר

ולמשוך לקוחות PC\PS3 פוטנציאלים לכיוון ה360

כמה שיש יותר 360=יותר מכירת משחקים=יותר רווחים

MS תהייה בבעיה אם מכירות ה360 לא יגדלו בקרוב

השנה הייתה ירידה של 18% ו7+ מיליון קונסולות בשנה זה לא מספיק למוצר בסדר גודל שכזה

שהושקעו עליו מיליארדים

עכשיו אכפת לך מהרווחים שלהם או של הצרכן?

סוני מסבסדת את הPS3 בהמון כסף היום וגם את הבלו רי

הצרכן מרוויח מזה וזה מה שחשוב

אולי אתה רוצה מכשיר דמוי הניאו גיאו פעם

שעולה המון לצרכן וריווחי גם במכירות קטנות לחברה

פורסם

אני לא כי התשלום הזה (שבארץ יחסית גבוהה אבל מי קונה בארץ) לא כזה משמעותי שיש סיבה שמיקרוסופט תעשה שינוי משמעותי

מה שמיקרוסופט נותנת היום בחינם זה פיתה אם כל התוספות והסלטים והם מבקשים תשלום רק על הפלאפל מה שאתה רוצה שיקרה קרירין זה

שהם יתנו לנו תפלאפל ...אבל אז פחות אנשים יקנו את הפיתה ...אז מה ההיגיון ? מיקרוסופט רוצים להרוויח כסף והם מרוויחים המיחירות של הקונסלוה ירדו אבל זה לא בהרכך קשור ללייב ..לי יש שני חברים שרצו לקנות את ה360 ושהם ראו כמה הווי מצליח הם קנו אותו ...אז חשבת שזה קשור גם לזה שיש לה מתחרות ?

עוד משהו סוני מפסידה כסף מהפי אס 3 אז נכון שזה טוב לצרכן ..אבל זאת טעות קשה של החברה

אתה חושב ורוצה דברים מראש של צרכן אבל אתה לא חושב שזה לא ריאלי כלכלית ...מה שאומר שזה גם לא יקרה...

פורסם

ברור שכן ... אבל למה להם?

אם הייתי משלם כסף והיו הרבה תקלות הייתי באמת מתעצבן...שזה לא עולה כסף אין למה לבוא בטענות

פורסם

אבל זהו שחוץ מבחג המולד בשבוע רגיל כמעט ואין תקלות ...וזה שבתקופה כמו חג המולד יש הרבה תקלות זה לא בסדר אבל בשוטף אין כמעט תקלות

פורסם

זה בדיוק מה שניסיתי להגיד, אם MS פותחים מולטי לכולם הם צריכים שרתים הרבה יותר חזקים/יקרים בנוסף רוחב פס גדול יותר כדי שהכל יעבוד כמו שצריך ולמה להם לעשות את זה?מצד שני הם יכולים לתת לך לשחק חופשי ולא להוסיף שרתים ורוחב פס ואז מה, אף אחד לא יהנה מהשימוש, יהיה לשרות שם רע.

SONY נותנים את השרות בחינם ואני בטוח שזה לא ישאר ככה הרבה זמן, אין מה לעשות לחברה זה עולה כסף וגם לך בסופו של דבר זה יעלה כסף.

אני גם מאמין שאפשר להוסיף את זה למחיר המשחקים, אבל מי יקנה משחק ב 20$ יקר מכל משחק אחר?

לכן אין מה לעשות כאשר הם שולטים בשוק הLIVE בקונסולות ונותנים שרות מעולה עד כמה שאני יודע, מי שלא רוצה לשלם או לא יכול כמו שאמרתי כבר שיתרחק, שימצא קונסולות אחרות וכו' וכאשר SONY או WII יתחילו לאיים אז נדבר ואז אני בטוח שהמחיר ירד/יקוזז או יוצאו דברים חדשים ושיפורים.

אם אתה רוצה להנות אתה צריך לשלם ככה זה!!!

פורסם
  • מחבר

אני לא כי התשלום הזה (שבארץ יחסית גבוהה אבל מי קונה בארץ) לא כזה משמעותי שיש סיבה שמיקרוסופט תעשה שינוי משמעותי

מה שמיקרוסופט נותנת היום בחינם זה פיתה אם כל התוספות והסלטים והם מבקשים תשלום רק על הפלאפל מה שאתה רוצה שיקרה קרירין זה

שהם יתנו לנו תפלאפל ...אבל אז פחות אנשים יקנו את הפיתה ...אז מה ההיגיון ? מיקרוסופט רוצים להרוויח כסף והם מרוויחים המיחירות של הקונסלוה ירדו אבל זה לא בהרכך קשור ללייב ..לי יש שני חברים שרצו לקנות את ה360 ושהם ראו כמה הווי מצליח הם קנו אותו ...אז חשבת שזה קשור גם לזה שיש לה מתחרות ?

עוד משהו סוני מפסידה כסף מהפי אס 3 אז נכון שזה טוב לצרכן ..אבל זאת טעות קשה של החברה

אתה חושב ורוצה דברים מראש של צרכן אבל אתה לא חושב שזה לא ריאלי כלכלית ...מה שאומר שזה גם לא יקרה...

תראה רוב הצרכנים רוצים מוצר זול

זה הסיבה העיקרית לזה שנינטנדו שולטת היום ביפן

וזה הסיבה העיקרית למכירות של הWII\DS היום גם באזורים אחרים בעולם

360+GOLD פשוט לא מוצר זול ויש מספיק מתחרים

בלי הGOLD אתה מאבד הרבה מהערך של המשחקים

ללקוחות יש אפשרות לקנות PS3\PC אם +- אותם משחקים וגרפיקה

מה שגורם ל360 להיות הכי יקרה מהמתחרות העיקריות שלה

זה בדיוק מה שניסיתי להגיד, אם MS פותחים מולטי לכולם הם צריכים שרתים הרבה יותר חזקים/יקרים בנוסף רוחב פס גדול יותר כדי שהכל יעבוד כמו שצריך ולמה להם לעשות את זה?מצד שני הם יכולים לתת לך לשחק חופשי ולא להוסיף שרתים ורוחב פס ואז מה, אף אחד לא יהנה מהשימוש, יהיה לשרות שם רע.

SONY נותנים את השרות בחינם ואני בטוח שזה לא ישאר ככה הרבה זמן, אין מה לעשות לחברה זה עולה כסף וגם לך בסופו של דבר זה יעלה כסף.

סוני לא מטומטמת

היא רוצה למכור הרבה סרטים\משחקים\מוזיקה וכו דרך השרות

לתת מולטי בחינם תמורת המון לקוחות זה צעד חכם מאוד

למרות שבהתחלה עולה הרבה כסף לטווח ארוך זה יכול להיות מאוד משתלם

כמו שמזמינים מפורסמים להשקות

לכן אין מה לעשות כאשר הם שולטים בשוק הLIVE בקונסולות ונותנים שרות מעולה עד כמה שאני יודע, מי שלא רוצה לשלם או לא יכול כמו שאמרתי כבר שיתרחק, שימצא קונסולות אחרות וכו' וכאשר SONY או WII יתחילו לאיים אז נדבר ואז אני בטוח שהמחיר ירד/יקוזז או יוצאו דברים חדשים ושיפורים.

המחשב מאיים כבר היום

COD4\ביוסוק\וכו עולים 10$ פחות במחשב והשרות מולטי בחינם

WII לא יאים על שרות כמו LIVE הוא פונה לקהל אחר

אבל אם MS תחכה יותר מידי שהשרות של סוני יתפתח זה יכול להיות מאוחר מידי

פורסם
תראה רוב הצרכנים רוצים מוצר זול

זה הסיבה העיקרית לזה שנינטנדו שולטת היום ביפן

וזה הסיבה העיקרית למכירות של הWII\DS היום גם באזורים אחרים בעולם

360+GOLD פשוט לא מוצר זול ויש מספיק מתחרים

בלי הGOLD אתה מאבד הרבה מהערך של המשחקים

ללקוחות יש אפשרות לקנות PS3\PC אם +- אותם משחקים וגרפיקה

מה שגורם ל360 להיות הכי יקרה מהמתחרות העיקריות שלה

נכון אבל אתה עדיין ממליץ באתר לא על ספק ז'נרי, ומסך LCD איכותי,וזכרומות לא זנרים וכו' כמו למחשב אני בטוח שגם כאן יש שוק שרוצה זול ויש שוק של אנשים שרוצים LIVE טוב והם מוכנים לשלם, לא כולם רוצים זול ובשביל זה יש חברות אחרות שלוקחות יותר כסף אבל נותנות תמורה.

סוני לא מטומטמת

היא רוצה למכור הרבה סרטים\משחקים\מוזיקה וכו דרך השרות

לתת מולטי בחינם תמורת המון לקוחות זה צעד חכם מאוד

למרות שבהתחלה עולה הרבה כסף לטווח ארוך זה יכול להיות מאוד משתלם

כמו שמזמינים מפורסמים להשקות

נכון אבל בא נדבר כשהם יבינו שזה נחמד לקנות תכנים באינטרנט אבל בו נבדוק את המציאות, זה לא באמת עובד כמצופה אין מה לעשות אנשים עדיין מורידים מוסיקה,סרטים וכו' לא חוקית ובחינם, לכן מה שSONY מנסים לעשות לפי דעתי זה לקבל שם טוב, כדי שאנשים כמוני שאין להם קונסולה ומתי שהו יבחרו לקנות אחת יגידו רגע אני לא יודע מה אני רוצה 360 או PS3 בשניהם יש LIVE טוב.

המחשב מאיים כבר היום

COD4\ביוסוק\וכו עולים 10$ פחות במחשב והשרות מולטי בחינם

WII לא יאים על שרות כמו LIVE הוא פונה לקהל אחר

אבל אם MS תחכה יותר מידי שהשרות של סוני יתפתח זה יכול להיות מאוחר מידי

המחשב אפילו לא קרוב לאיים על הקונסולות בשום צורה שיהיא, אמרו את זה עוד כשיצא PS1, אמרו מה מחשב יותר טוב, גרפיקה טוב יותר, יותר אופציות וכו' אבל זה לא נכון יש קהל גדול מאוד לקונסולות ורובו יש גם מחשב, אז הוא לא מאיים אלה שוק נפרד, אל תערבב בין בשר וחלב.

פורסם

גדול מאוד לקונסולות ורובו יש גם מחשב, אז הוא לא מאיים אלה שוק נפרד, אל תערבב בין בשר וחלב.

חבל צ'יזבורגר זה טעים אבל אני מסכים לרוב בעלי הקונסולות יש מחשב וזה שוק שונה

פורסם
  • מחבר
המחשב אפילו לא קרוב לאיים על הקונסולות בשום צורה שיהיא, אמרו את זה עוד כשיצא PS1, אמרו מה מחשב יותר טוב, גרפיקה טוב יותר, יותר אופציות וכו' אבל זה לא נכון יש קהל גדול מאוד לקונסולות ורובו יש גם מחשב, אז הוא לא מאיים אלה שוק נפרד, אל תערבב בין בשר וחלב.

PS1 כמו PS2 היה מובדל מספיק מהPC

שוק ה360 מאוד קרוב לPC

ואפילו MS מעודדת פיתוח לשתי הפלטפורמות

והערכת פיתוח של ה360 ידידותית למפתחי PC

פורסם

זה לא משנה שיש לך את אותם משחקים בפועל אתה מקבל שני אביזרי בידור שונים.

אני אישית לא רואה כל הקבלה בין 360 לבין PC ואני לא רואה שום פגיע כלכלית באף אחד מהם.

חוץ מזה נניח ואתה צודק והPC מהווה אייום על הקונסולות, לMS אין מה לעשות בנוגע לזה והם גם לא יפסידו כלום, הם חברה אשר מבוססת על PC, לעומת זאת Nintendo וSONY להם יש המון מה להפסיד...

פורסם

אני אישית לא רואה כל הקבלה בין 360 לבין PC ואני לא רואה שום פגיע כלכלית באף אחד מהם.

חוץ מזה נניח ואתה צודק והPC מהווה אייום על הקונסולות, לMS אין מה לעשות בנוגע לזה והם גם לא יפסידו כלום, הם חברה אשר מבוססת על PC, לעומת זאת Nintendo וSONY להם יש המון מה להפסיד...

אממ ל SONY לא המתוג שלהם חזק מאוד...אפשר להפוך את המחשב PS3 למחשב אישי על ..שזה אומר מחשב שמריץ לינוקס.

ננטנדו בנתיים עשו בית הספר .....בכל הקשור להבנת השוק והרכבו.....

פורסם
  • מחבר

MS היא החברה הכי חזקה כלכלית

אבל כן יש להם מה להפסיד בתחום הקונסולות ובתחומים אחרים

הרעיון של הLIVE לא נועד רק לשוק המשחקים

הוא אמור להתחרות גם בסרטים\סדרות\מוזיקה \וכו

אם MS לא תמכור מספיק 360

היא לא תמכור מספיק סרטים\מוזיקה\וכו

ופה ההפסד הגדול

כי יש מתחרות והרבה מתחרות אפילו לא מתבססות על WIN כמו סוני \אפל\חברות סלולריות ועוד

דור הבא גם נינטנדו יכולה תאורטית להיכנס לתחום וגם היא לא מתבססת על WIN

כרגע ה360 לא מדגדג לאיפוד\איפון מבחינת מכירות מוזיקה

ולא ידגדג כל עוד אין מספיק קונים פוטנציאלים

ככה שלמכור הרבה 360 זה דבר הכרחי מהבחינה הזאת

ומולטי בחינם די דומה לסבסוד של סוני בעניין הבלו רי

פורסם

אני מבין שיש הרבה תקלות מאז חג המולד...וזה עדיין נמשך

מייקרוסופוט הולכים לתת מחשק ארקייד חינם כנראה אבל לדעתי ולדעת הרבה מאד אנשים שדיברתי איתם וסובלים , מגיע חודש חינם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים