עבור לתוכן

סקר-האם אתם חושבים שMS צריכה להפסיק תשלום חודשי לXBOX LIVE

האם אתם חושבים שMS צריכה להפסיק תשלום חודשי לXBOX LIVE 1,171 הצבעות

1. 1. האם אתם חושבים שMS צריכה להפסיק תשלום חודשי לXBOX LIVE

• כן-עדיף שרות חינמי
    • לא-השרות מצוין ככה
    • לא אבל שישפרו את השרות

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אבל עובדה שיש לך כמה ? 10 מיליום (אני צודק אני לא בדיוק זוכר.) שחקנים היום באקס בוקס לייב ...

• תגובות 109
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אבל עובדה שיש לך כמה ? 10 מיליום (אני צודק אני לא בדיוק זוכר.) שחקנים היום באקס בוקס לייב ...

זה לפי הנתון של MS ולא תמיד הם נתנו מספרים נכונים

וגם אם זה נכון לWOW שזה משחק בודד יש יותר מנוים מהXBOX LIVE

והשקיעו בו הרבה פחות כסף

אם היה אפשרות חינמית המספר הפוטנציאלי של MS

היה מגיע למספר של ה360 שנמכרו

היום גם לפי מספרי MS יש כמה מיליון שלא מנוים

פורסם

וגם אם זה נכון לWOW שזה משחק בודד יש יותר מנוים מהXBOX LIVE

והשקיעו בו הרבה פחות כסף

אם היה אפשרות חינמית המספר הפוטנציאלי של MS

היה מגיע למספר של ה360 שנמכרו

היום גם לפי מספרי MS יש כמה מיליון שלא מנוים

אני מאמין שבליזרד השקיעה יותר בWOW מאשר MS בתשתית של הלייב

אניי חושב שאתה טועה לגבי ההערכה שלך שהרבה יקנו אם הלייב יהיה בחינם מכייון שלרוב הגיימרים ה50$ לא יגרמו לחוסר רצון במשהו:

למשל הרבה משדרגים כול הזמן את המחשב בעלויות שעולות על ה50$ , אני די בטוח שלא חבל להם לשלם 50$ בשביל הנאה מה שגם אתה שוכח שבחול זה לא יוצא כולכך יקר כי המשכורות שמה שונות.

פורסם
  • מחבר

זה 50$ כל שנה ובאירופה יורו

אם תראה תגובות בלינק שנתתי מקודם תראה שזה כן משמעותי לחלק

וכן יהיו כאלו שיעברו לPS3\PC

50$ בשנה כפול בערך 4 שנים זה 200$

הגרסה הזולה ביותר ל360 עולה היום 270$ תעשה +200$ לשרות במשך 4 שנים

והגרסה הזולה ביותר ל360 ונטולת הארד דיסק עולה יותר מי הגרסה הזולה לPS3

שכוללת גם בלו רי וגם ארד דיסק

ואם תוסיף כרטיס רשת אלחוטי זה יעלה עוד יותר

גם מול המחשב 360 ארקיד+המנוי עולה בערך כמו מחשב בעל אותם ביצועים גרפים

אתה באמת חושב שזה לא ירחיק לקוחות?

השנה הייתה לפי MS ירידה של 18% במכירות חומרה

ולהמשיך אם התשלום שסוני מתעוררת לא בדיור רעיון גאוני לטעמי

פורסם

הפגם המרכזי בחשיבה שלך היא שלייב בחינם הוא אפשרי בכלל. באמת נראה לך שלMS אין עלויות? סביר להניח שסוני, כשהשרות שלהם יתחיל להיות שווה משהו, יראו שעלויות התחזוקה גורמות לכך שצריך לדרוש תשלום, או שהם פשוט לא ישפרו את השירות בשביל להשאיר אותו חינמי.

האם אתה יודע שכבר שנים כל משחקי EA SPORT עולים 2 דולר לשנה או הזכות לפוצץ אותך בספאם למייל בשביל לשחק אונליין (כולל למחשב, חוץ מהאקסבוקס)?

שירות אונליין רציני ואמין עולה כסף, ורק בזכות מצב מעוות שאני באמת לא יודע מי משלם עליו הוא עדיין בחינם במחשב. בPS סוני כרגע ממנת את העלויות בשביל לשמור על יתרון מול השירות של MS

פורסם

הפגם המרכזי בחשיבה שלך היא שלייב בחינם הוא אפשרי בכלל. באמת נראה לך שלMS אין עלויות? סביר להניח שסוני, כשהשרות שלהם יתחיל להיות שווה משהו, יראו שעלויות התחזוקה גורמות לכך שצריך לדרוש תשלום, או שהם פשוט לא ישפרו את השירות בשביל להשאיר אותו חינמי.

האם אתה יודע שכבר שנים כל משחקי EA SPORT עולים 2 דולר לשנה או הזכות לפוצץ אותך בספאם למייל בשביל לשחק אונליין (כולל למחשב, חוץ מהאקסבוקס)?

שירות אונליין רציני ואמין עולה כסף, ורק בזכות מצב מעוות שאני באמת לא יודע מי משלם עליו הוא עדיין בחינם במחשב. בPS סוני כרגע ממנת את העלויות בשביל לשמור על יתרון מול השירות של MS

במחשב החברות שמוציאות את המשחקים לא משלמים על שרתים או תחזוקה שלהם.

המשתמשים שאוהבים את המשחק פותחים שרתים משלהם (COD4, TF2, CS,CSS וכד').

המשחקים היחידים במחשב שדורשים תשלום חודשי אלה משחקי תפקידים כגון WOW וLINEAGE2 מכיוון שהשרתים הם באחריות מפיצת המשחק.

פורסם

לא יודע קרירין אין לי שום קונסולה בבית חוץ מPS2 ישן ומקולקל, אבל אני יכול להגיד לך בתור בן אדם שרוב המשחקים שהוא שיחק ב 8 שנים האחרונות הם ONLINE או LIVE אותו דבר, אין שום דבר שמשתווה לשרות של משחק רשת בתשלום!!! לכן אין לי בעייה שאנשים שלא רוצים לשלם לא ישחקו יותר טוב, פחות לאג פחות זמני המתנה!!

ואם MS יפתחו את השרות? אז מה? זה רק יגדיל להם את ההוצעות בכמויות שאתה לא מבין בכלל, נגיד עכשיו יש להם 20%(מכלל בעלי הקונסולה) מנויים, אתה בכלל מבין את ההשלכות הכלכליות של הדבר עם הם יקבלו על עצמם עוד 80% משתמשים?! זה אומר פי 4 יותר שרתים חיבורים רציניים יותר,תחזוקה,כ"א וכו'

אני אישית אין לי בעייה לשלם על אף שרות טוב שאני מקבל.

ואם כבר להתלהם על משהו לך תעשה את זה על הבנקים שגובים עמלה שלא מגיעה להם וקוראים לזה עמלת שורה כאשר אף אחד לא מניד עפעף בשביל הפעולה חוץ מאיזה חלקיק קטן של איזה שרת, במקום להגיד שMS לא צריכים לקחת כסף ולממן את ה"כיף" שלך,שלי ושל עוד מיליוני אנשים בעולם,.

מי שאין לו כסף לשלם על שירות שלא ישתמש, יותר טוב לי פחות עומס כמו שכבר ציינתי.

ואני אומר את זה על כל הדיונים של WOW לא צריכים לגבות כסף או כל דבר דומה, אין מה לעשות זה השיטה שאני מאמין הרוב ילכו בה, שרתים עולים כסף,עובדים עולים כסף,רוחב פס עולה כסף אז למה שמישהו יממן אותי, תן לי לשלם 20$ בחודש ולקבל את מה שאני דורש,לקבל בלי שום פשרות ,אין שום דבר שהוא בחינם בחיים האלה ומי שלא בר מזל כמוני שיכול לשלם או מי שלא רוצה לשלם שלא ישחק ושיקנה משחקים אחרים,קונסולות אחרות או שיעשה מה שמתאים לו.

ואל תדאג אני סומך על אנשים בMS שהם יודעים איך לעשות כסף,ושיש להם צוות אנליסטים טוב שחישב הכל.

פורסם
  • מחבר
.

ואני אומר את זה על כל הדיונים של WOW לא צריכים לגבות כסף או כל דבר דומה, אין מה לעשות זה השיטה שאני מאמין הרוב ילכו בה, שרתים עולים כסף,עובדים עולים כסף,רוחב פס עולה כסף אז למה שמישהו יממן אותי, תן לי לשלם 20$ בחודש ולקבל את מה שאני דורש,לקבל בלי שום פשרות ,אין שום דבר שהוא בחינם בחיים האלה ומי שלא בר מזל כמוני שיכול לשלם או מי שלא רוצה לשלם שלא ישחק ושיקנה משחקים אחרים,קונסולות אחרות או שיעשה מה שמתאים לו.

העלויות מבחינתי צריכות להיכלל במשחק מהתחלה

תחשוב על זה שב360 אתה משלם 10$ יותר על כל משחק מול המחשב

ואני מדבר על משחקים זהים

ומשלם גם על שרות מקוון שבמחשב הוא בחינם

ואם זה לא מספיק התחילו להכניס פרסומות לשרות שאתה משלם עליו

ואני לא אומר שצריך לקבל מתנות בחינם

כל משחק מסחרי שאתה קונה היום עולה כסף

וזה לא משנה אם זה משחק של נינטנדו סוני או MS

כרגע כל החברות האחרות מכלילות את מחיר האונלין במשחק עצמו -רק MS לוקחת יותר

אם MS הייתה מחלקת משחקים בחינם או במחיר נמוך לא הייתה בעיה בכלל

אבל המחירים שלהם זהים לPS3 וב10$ יקרים יותר ממשחק מחשב

שהרבה פעמים יש למשחק המחשב יתרון גדול בגלל המון מודים וכל זה בחינם

פורסם

על איזה פרסומות אתה מדבר ? ומה זה קשור ...

גם בPS3 אתה משלם 10 דולר יותר מבפי סי ...והלייב הרבה יותר טוב מהשירות של סוני...

פורסם
  • מחבר
Next up, Xbox Live is full of ads. Even when you first boot up your Xbox 360, youre greeted with ads on the Xbox Live blade. While this may not seem like a huge issue, how would you feel if your internet service provider, who you pay a fee to, placed ads on the desktop of your computer (which you also paid for)? Gold members should at the very least be given an option to disable these ads.

אני לא משתמש בLIVE

ככה שזה רק מהדברים שיוצא לי לקרוא

וזה מכתב של בעל 360 -תבדוק את תחילת הדיון

הטענות שלו נראות לי רציניות והרבה בעלי 360 הסכימו אם הבחור הזה

רק בגלל שאני מעלה את זה ולא 360 פאן תוקפים אותי

פורסם

נכון שיש פירסומות אבל הם כל כך ממוקדות לקהל היעד שאתה בכלל לא שם לב אליהם. זה לא שפתאום יש פירסומת לשמפו או חיתולים, כל הפירסומות הם או למשחקים או לאביזרים ל360 או לסרטי אקשן פעולה שאפשר להוריד מהלייב.

למקרה שלא שמת לב, אומנם הISP לא שם לך פירסומות על המחשב, אבל אי אפשר לגלוש באינטרנט בלי לראות פירסומות, אז מה זה משנה?

ונופלים עליך, כי שוב אתה מעלה טענות נגד שירות וקנסולה שאין לך, לא שיחקת בה, ואין לך מושג וחצי מושג על חוית המשחק בה. אבל מצאת איזה מישהו שמעלה טענות והופס יש לך את הזכות לאמר מה שאתה רוצה ופתאום להיות מוביל המרד כשמאחורי הדברים שלך אין שום גיבוי.

פורסם

^צודק אתה מתבסס על סטטיסטיקות וביקורות זה כמו שתגיד ששחקן םוטבול (במקרה שלי) מסויים הוא אפס כי הייתה לו שנה גרועה

פורסם
  • מחבר

נכון שיש פירסומות אבל הם כל כך ממוקדות לקהל היעד שאתה בכלל לא שם לב אליהם. זה לא שפתאום יש פירסומת לשמפו או חיתולים, כל הפירסומות הם או למשחקים או לאביזרים ל360 או לסרטי אקשן פעולה שאפשר להוריד מהלייב.

למקרה שלא שמת לב, אומנם הISP לא שם לך פירסומות על המחשב, אבל אי אפשר לגלוש באינטרנט בלי לראות פירסומות, אז מה זה משנה?

ונופלים עליך, כי שוב אתה מעלה טענות נגד שירות וקנסולה שאין לך, לא שיחקת בה, ואין לך מושג וחצי מושג על חוית המשחק בה. אבל מצאת איזה מישהו שמעלה טענות והופס יש לך את הזכות לאמר מה שאתה רוצה ופתאום להיות מוביל המרד כשמאחורי הדברים שלך אין שום גיבוי.

1-ראיתי אותה ושיחקתי קצת בשלט

ויש לי משחקי PC שיצאו גם ל360 ככה שאולי אין לי אותה ואני מעדיף את הWIIPC שלי

אבל כן יש לי שמץ של מושג מה זה ה360

2-זה לא טענות אלו הצעות שלדעתי ישפרו את ה360

MS עושה גם דברים טובים

אני כן חושב שהרעיון למכור סרטים ומוזיקה ועוד דרך הקונסולה הוא מצוין

אני כן חושב שהרעיון לLIVE ארקיד הוא מצוין

ושמח שנינטנדו גם עשתה שרות כזה

אבל אני כן חושב שצריך להיות שרות מולטי בסיסי בחינם בכל פלטפורמת משחקים היום

אפילו בסלולרים דרך אגב רק שלזה אין סיכוי

לSILVER פתוח למולטי כן יש סיכוי לערכתי

פורסם

אבל אז מה נשאר לך לגולד ? זה לא הגיוני...בו נשווה את זה למיץ ...הקרח והכוס זה הסילבר והמיץ עצמו הוא הגולד...תיתן את המיץ בחינם ...מה נשאר לך למכור ?

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך לתת מיץ בחינם

תיתן מי ברז לעם הפשוט

ומיץ ענבים טבעי מהגליל למשתמשי GOLD

או במילים אחרות תיתן שרות מולטי בסיסי ביותר למשתמשי חינם

ושרות אם רשימת חברים\דרגות\דמוים לפני ועוד למשלמים

תיקח אתר כמו גימספוט לדוגמה

הם פותחים את האתר באופן בסיסי ללא משלמים

ונותנים יותר דברים למשלמים כמו סרטונים באיכות גבוה\אפשרות להגיב על כתבות\הורדות דמוים במהירות וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים