עבור לתוכן

הארד דיסק איכותי...מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה שמבקשים פה בפורום מפרטי מחשב אז נותנים מפרטים שיש בהם שני הארדיקים של 250...לא לא אחד של 500??

אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על

Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive

כדאי לקנות אותו?? או שכדאי כמו כולם לעשות שילוב בין שניים של 250? ומה היתרונות בזה...?

פורסם

תעשה חיפוש על RAID. ולא, אין שום בעיה שמשתמש ביתי ממוצע יקנה אחד של 500.

פורסם

עבדתי בעבר בחנות מחשבים, שבה אמרו לי שהם יחסית הרבה מממשים אחריות על קשיחים בנפח הזה, מומלץ יותר לקנות כאלה של 400GB, או של 320GB, שנחשבים לטובים ביותר מבחינת יחס שקל לנפח.

פורסם

גם אני שמעתי שמועות (לא מבוססות) על העניין הזה. כנראה בגלל שהנפח עלה מאוד בלי שהטכנולוגיה תשתנה משמעותית -

דבר שמוביל לחימום יתר ולבעיות נוספות. למעשה מאז דגמי ה320 ג"ב לא שמעתי על דגמים טובים במיוחד אלא רק

כאלו שהם "בסדר". המצב אולי ישתנה בהגעת הדיסקים עם פלטות של 250 ג"ב לארץ - דבר שיאפשר 2 פלטות בהרדיסק

של 500 ג"ב, ולא שלוש.

פורסם

ובכן, הטענות שלי מבוססות - יצא לי לשמוע כמה לקוחות צועקים ודורשים פיצוי על אובדן המידע :screwy:

פורסם

כפי ששמת לב אני דווקא טוען שהדגמים האלו לא משהו, פשוט שאין הוכחה גורפת או דיונים ברחבי האינטרנט על העניין כך

שזה נשאר בגד לא מבוסס (לאו דווקא לא נכון). חוצמזה מבחינה סטטיסטית יכול להיות שבמקרה אצלך נפלו יותר מהממוצע

אבל זה לא מחייב.

פורסם

פותח הט'רד, תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

רגע אז אתה אומרים שעדיף לקנות הארד דיסק של 320 כי הם יותר איכותיים?

אם כן אז תנו לי דגם בבקשה

פורסם

אני לא יחזור שוב, תערוך את הכותרת ע"י לחיצה על עריכה אם לא הנושא יינעל ותקבל אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים