פורסם 2008 בינואר 817 שנים כל פעם שאני נכנס לxbox live אני לא רואה את התפריט (dashboard) אני רואה רק את הסימן טעינה של XBOX זה קרה מאז שהתקנתי את העדכון של דצמבר ואני לא יכול לעשות כלום עכשיו. ??? ??? תודה לעוזרים
פורסם 2008 בינואר 817 שנים כן תאמת שהעדכון גרם ללא מעט בעיות פשוט תתחיל להעביר להבים עכד תשגיע ללהב לעובד ואז תחזור ...חח מטופש אבל לי זה עובד ו\או שתחכה קצת
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר ניסיתי לשים את זה שעה וזה עדיין לא עובד וזה עושה לי את זה רק ב3 כרטיסיות הxbox live marketplacexbox livegamesורק הmedia עובד לי אז אני יכול להיכנס למשחקים אבל לא לLIVE
פורסם 2008 בינואר 817 שנים אני יודע על המ אתה מדבר גם לי זה קורה אבל אצלי זה עולה אחרי כמה שניות ...תנסה לנתק את הלייב ולחבר מחדש (את האנטנה חיבור רשת מה שיש לך) תנסה להפעיל את הקונסולה מחדש ...אם זה לא עובד תנסה לבטל את הsign in האוטומטי ואז אחרי שהקונסולה עולה להיכנס לגאמר טאג שלך ידנית
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר ניסיתי לנתק ולהחזיר את הכבל רשת וגם עם הauto signin וכלום לא עוזר לי זה עדיין טוען לי את זה שעה
פורסם 2008 בינואר 817 שנים תריץ משחק תשחק שתסיים לשחק תחזור לדאשבורד ותראה אם זה עדיין קורה...(אני מנסה לאלתר פה )
פורסם 2008 בינואר 817 שנים תיקח אחד תשחק בו תהנה שאתה מסיים תחזור לדאשבורד ותבדוק אם זה עובד...(אגב בא לך לקנות אחד חדש עדיין בניילון ב200 שקל ?)
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר אני לא צריך לקנות משחקים כי אני צורב וכבר ניסיתי לעשות את זה וזה לא עוזר
פורסם 2008 בינואר 817 שנים יש סיכוי שקיבלת באן לליב ? (אני לא בדיוק יודע איך זה הולך כי לא קיבלתי כזה(: )
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר לא נראה לי כי זה ממשיך להוריד את המשחקים ששמתי לו וגםשהתקנתי את העדכון של דצמבר הייתה לי את הבעיה הזאת ואז אחרי שבועיים פתאום הצלחתי לראות את הדשבורד ואחרי זה התקנתי את העדכון שאחרי זה וזה עשה לי את זה שוב וזה לא חוזר הפעם
פורסם 2008 בינואר 817 שנים אבל אני עם צ'יפ הם לא יכולים לעזור ליאולי עזרה ממישהו אחר???קודם כל היו בעיות בשרות עצמו בגלל החגים חוץ מזה יש סיכוי טוב שקבלתה באן גם אני לא יודע איך בדיוק זה הולך אבל לא מזמן היה עוד גל באנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.