עבור לתוכן

[עזרה] xbox360 dashboard

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני נכנס לxbox live אני לא רואה את התפריט (dashboard) אני רואה רק את הסימן טעינה של XBOX זה קרה מאז שהתקנתי את העדכון של דצמבר ואני לא יכול לעשות כלום עכשיו. ??? ???

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

כן תאמת שהעדכון גרם ללא מעט בעיות פשוט תתחיל להעביר להבים עכד תשגיע ללהב לעובד ואז תחזור ...חח מטופש אבל לי זה עובד ו\או שתחכה קצת

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשים את זה שעה וזה עדיין לא עובד וזה עושה לי את זה רק ב3 כרטיסיות ה

xbox live marketplace

xbox live

games

ורק הmedia עובד לי אז אני יכול להיכנס למשחקים אבל לא לLIVE

פורסם

אני יודע על המ אתה מדבר גם לי זה קורה אבל אצלי זה עולה אחרי כמה שניות ...תנסה לנתק את הלייב ולחבר מחדש (את האנטנה חיבור רשת מה שיש לך) תנסה להפעיל את הקונסולה מחדש ...אם זה לא עובד תנסה לבטל את הsign in האוטומטי ואז אחרי שהקונסולה עולה להיכנס לגאמר טאג שלך ידנית

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לנתק ולהחזיר את הכבל רשת וגם עם הauto signin וכלום לא עוזר לי זה עדיין טוען לי את זה שעה

פורסם

תריץ משחק תשחק שתסיים לשחק תחזור לדאשבורד ותראה אם זה עדיין קורה...(אני מנסה לאלתר פה )

פורסם
  • מחבר

יש לי בערך 30 משחקים לנסות להיכנס לכולם?

זה יקח שעה

פורסם

תיקח אחד תשחק בו תהנה שאתה מסיים תחזור לדאשבורד ותבדוק אם זה עובד...(אגב בא לך לקנות אחד חדש עדיין בניילון ב200 שקל ?)

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך לקנות משחקים כי אני צורב וכבר ניסיתי לעשות את זה וזה לא עוזר

פורסם

יש סיכוי שקיבלת באן לליב ? (אני לא בדיוק יודע איך זה הולך כי לא קיבלתי כזה(: )

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי כי זה ממשיך להוריד את המשחקים ששמתי לו וגםשהתקנתי את העדכון של דצמבר הייתה לי את הבעיה הזאת ואז אחרי שבועיים פתאום הצלחתי לראות את הדשבורד ואחרי זה התקנתי את העדכון שאחרי זה וזה עשה לי את זה שוב וזה לא חוזר הפעם

פורסם

טוב אין לי כבר מושג איך לעזור לך תיצור קשר אם מיקרוסופט....

פורסם
  • מחבר

אבל אני עם צ'יפ הם לא יכולים לעזור לי

אולי עזרה ממישהו אחר???

פורסם

יש שם איזה כפתור ריסט??

מישהו אחר?

פורסם

אבל אני עם צ'יפ הם לא יכולים לעזור לי

אולי עזרה ממישהו אחר???

קודם כל היו בעיות בשרות עצמו בגלל החגים

חוץ מזה יש סיכוי טוב שקבלתה באן

גם אני לא יודע איך בדיוק זה הולך אבל לא מזמן היה עוד גל באנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים