פורסם 2008 בינואר 1617 שנים ראיתי לא מזמן דיון כזה בפורום באנגלית שמתעסק ב... עוד דרך נפלאה של MS "לדאוג" לאנשים שקנו את הקונסולה מנוים לLIVE בתשלום ובטח קונים פה ושם משחק אבל מה לעשות רוצים לשחק ביותר משחקים מהתקציב שלהם אני זוכר שמישהו הצליח למצוא פתרון רק שזה לא היה חוקי הפתרון חוקי או לא, זה אותו פתרון שמאפשר להתקין לינוקס על ה360 צריך לפתוח את המכשיר, ולהוציא את המפתח להצפנה ממנו ע"י brute force, הדבר הזה דורש מיומנות טכנית לא מעטה, את ערכת הUSB לXbox ועוד כמה שטויות.זה לא פרקטי לאף אחד...
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר מישהו הצליח להוריד את החסימה מהבוקס שלו?אתה יכול לשלוח לי קישור לאתר הזה שאני אקרא קצת?
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים תחפש בגוגל אין לי מושג איפה הוא עכשיו חיפשתי בזמנו בגוגל למצוא "מידע" ... על סופר מאריו גלקסי ונתקלתי גם בדיון על הDIVX של ה360 תוך כדי חיפושים אני ינסה שילוב בגוגל נראה אם יצליח למצוא משהו -טוב תחפש בגוגל במילים האלו XBOX 360s DivX/Xvid Support Problemsותחפש באתרים אני לא ייתן לך כתובת מדויקת וגם ככה לא בדקתי אתר אתר עכשיו אבל בטח תימצא איזה אתר אם מידע טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.