פורסם 2008 בינואר 717 שנים שלום אנשים,עדכנתי את הקונסולה שלי כדי שאני אוכל סוף סוף לנגן קבצי DIVX/XVIDהעדכון החדש בשם "עדכון החורף" אמור לאפשר את זה.בקיצור עדכנתי את הקונסולה דרך קובץ שהורדתי מהאינטרנט היות ואני חסום לשירותי LIVE.העידכון רץ והכל נראה טוב אבל כשבאתי לנגן את הקבצים הקונסולה אמרה שהיא לא יכולהורשמה את הקוד הבא:Status Code: 51-C00DF236זאתי שגיאה שאי אפשר לנגן את הקבצים.יש פה עוד אנשים שנתקלו בבעיה הזאתי?מה אפשר לעשות?תודה מראש,
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר מה אתה מדבר הורדתי מהאתר של מייקרוסופט:http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htmלוחצים על הקובץ ואז רשום התאריך ורשום שמה" 12.2007"אבל זה לא חשוב.יש מישהו שניתקל בבעיה שלי?
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים הקובץ הוא בעצם קודאק שהדרך היחידה להוריד אותו היא דרך הלייב.אם לא דרך הלייב, קח את ה- HD שלך ל- XBOX שיש לו לייב ותוריד דרכו.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אני הורדתי את העדכון דרך הלייב ושניסיתי להפעיל סרט הוא שאל אותי אם אני רוצה להתקין את הקודקים
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר אבל אני לא יכול להוריד מהלייב כי אני חסום :'(אולי יש דרך להעביר את הקובץ דרך המחשב?
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים אני הורדתי את העדכון דרך הלייב ושניסיתי להפעיל סרט הוא שאל אותי אם אני רוצה להתקין את הקודקיםכנ''ל ...אחי נראה לי שאכלת משהו גדול שקרואים לו הנקנקיה של מיקרוסופט
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים בכל מקרה שמעתי שגם אחרי שמורידים את הקודק מה Live, צריך בכל פעם שמפעילם את ה xbox מחדש להוריד את זה.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים ההודעות לגבי הורדת משחקים/עדכון באופן לא חוקי נמחקו, נא לקרוא היטב את חוקי הפורום על מנת להימנע ממקרים כאלו בעתיד.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים לא יכלת גם לבקש בפרטי בכל מקרה שמעתי שגם אחרי שמורידים את הקודק מה Live, צריך בכל פעם שמפעילם את ה xbox מחדש להוריד את זה. בולשיט
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים הקידוד דורש את הprivate key שיש לכל קונסולה, כלומר קידוד שהורד בקונוסולה 1 לא יעבוד על השניה, זאת הדרך שלהם לפגוע באנשים שקיבלו באן.
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים ראיתי לא מזמן דיון כזה בפורום באנגלית שמתעסק ב... עוד דרך נפלאה של MS "לדאוג" לאנשים שקנו את הקונסולה מנוים לLIVE בתשלום ובטח קונים פה ושם משחק אבל מה לעשות רוצים לשחק ביותר משחקים מהתקציב שלהם אני זוכר שמישהו הצליח למצוא פתרון רק שזה לא היה חוקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.