עבור לתוכן

Psp+Skype=Iphone ? כנראה רשמי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,בזמן האחרון שומעים הרבה על התוכנות

Go!Messenger ו-Skype ל-PSP.

ובכן,במהלך קריאת הכתבה של Yahoo על מכירות סוני 3 בתקופת החגים שמתי לב ל-2 הפסקאות האחרונות:

In a tie-up that could help sales, Sony said Monday that PlayStation Portable users worldwide will be able to make calls through the popular Internet-based phone service, eBay Inc.'s Skype, starting later this month.

The PSP must be the latest model released in September, and download of special software and a microphone would be needed. Users would also have to sign up for the Skype service, which provides free calls to other Skype users.

תרגום מקוצר:במהלך החודש כנראה יצא ה-skype ל-PSP,בשביל זה צריך מקרופון(תוספת שלי:אפשר גם מצלמה , יש בה מקרופון כלול)וזה עובד על האינטרנט,וכך יוכלו לדבר דרך ה-PSP.

קישור לכתבה:http://biz.yahoo.com/ap/080107/japan_sony_playstation.html

אז מה אתם חושבים ? זה יצליח ? האם תקנו מצלמה/מיקרופון ? (חשוב לציין כי לא ניתן רק להוריד ולשמוע את האחר אלא חייבים מקרופון או מצלמה.

כרגע לא נמכר מקרופון בישראל אך ניתן להזמין מחול,ב-play asia,ebay,amazon.

כנראה שימכרו אותו בעתיד הקרוב בחנויות הקונסולות.

פורסם

הרעיון עצמו מצוין והעלות למיקרופון לא צריכה להיות גדולה

הבעיה שבהרבה אזורים אין רשת אלחוטית חינמית וזאת בעיה גדולה

פורסם
  • מחבר

נכון,הפעם אני מסכים איתך.

בהרבה פורומים(גם בחול וגם בארץ) אמרו שהם יתקינו אבל לרוב לא ישתמשו מכיוון שהרי בד"כ רשת זה בבית או במסעדות/חנויות,והם לא רואים את עצמם נכנסים למקדונלדס או לדוגמא בארץ ארומה (הם אמרו starbucks זה כנראה חנות של מזון מהיר) כדי לדבר בסקייפ,ובבית לא צריך את זה כי יש כבר במחשב ..

פורסם

תראה יהיה לזה קהל מסוים

אבל זה העניין קהל מסוים ולא הרוב כמו בפאלפונים

חוץ מארצות שתהייה להן רשת בפריסה ארצית

אני מעריך שבדור הבא דברים כאלו יהיו מובנים בקונסולות הנידות מהתחלה

הPSP כבר היום משתמש בכרטיסי זיכרון שמאפשרים להתקין את התכנה ולDS יש מיקרופון מובנה

בדור הבא לערכתי לקונסולות הנידות יהיה גם מסך מגע \גם מיקרופון\גם מקום אכסון \וגם שרות כמו Skype

אבל יותר מתוחכם שייתן גם לחבר מכשיר מול מכשיר

בDS יש תוכנת צט שנותנת לכתוב מכשיר מול מכשיר

אבל בלי לדבר

בקיצור הכל יתחבר למרכז מולטימדיה\תקשורת נייד

פורסם
  • מחבר

נכון,אני מקווה שבדור הבא גם תהיה כבר רשת בלי אלחוטי שיפתרו את זה איכשהו..

אה ועוד משהו : כדי להתקשר מהסקייפ לטלפון בבתים וסלולארי זה עולה 20$ לחודש .

pc-psp או psp-psp בחינם.

פורסם

אתם שוכחים מהעובדה שיש תוכנית להשקת לווינים בעתיד הקרוב שיעשו שיהיה אינטרנט לוייני בכל רחבי העולם.

זה משהו שדומה לשירות הWIMAX שהתחיל בשדרות השבוע כנסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים