פורסם 2008 בינואר 717 שנים אני יודע שמישהו פירסם דרך לראות כמה זמן המחשב דלוק, אבל אני לא מוצא את זה בחיפוש. אז מישהו יודע איך אני בודק את זה?ועוד שאלה לא קשורה, XP 32 ביט תומך ב-4 גיגה ראם?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים השלמה לתשובה:מערכת ההפעלה המדוברת צתיג 3.2GB או במקרה טוב 3.5GB ותדע לנצלו (בעוד שששאר הזיכרון לא ינוצל).
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אני פשוט בודק כמה זמן האינטרנט מחובר ואם הוא התנתק? הוא שמע בטלת את המתאם (ז"א בLAN הפסקה). הכי בטוח זו, השיטה: run-cmd-systeminfo
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אהבתי יש דרך לכתוב למחשב עוד כמה זמן להתכבות ?!נגיד אני ומריד משהו ואני רוצה שהוא יתכבה עוד שעתיים ...
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר לא יודע דרך מה אתה מוריד, אבל לUTORRENT יש אפשרות לכבות את המחשב כשההורדות הסתיימו
פורסם 2008 בינואר 717 שנים run-cmd-systeminfoטוב לדעת.אני הייתי בודק כמה זמן רץ system idle process...
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר בחיפוש של המילה systeminfo בפורום מצאתי שאפשר לרשוםsysteminfo | find "Up Time"וזה יראה רק את הזמן שהמחשב דלוק בלי השטויות האחרות (וזה מה שחיפשתי)
פורסם 2008 בינואר 817 שנים אתה יכול ליצור קובץ כיבוי או לתת פקודת כיבוי run-cmd ואז את פקודת הכיבוי shutdown -s -t אחרי ה T אתה רושם את הזמן בדקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.