פורסם 2008 בינואר 717 שנים אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים לאינרנט...בזמן העלאה... כבר מספר דקות של העלאה אני מקבל שגיאה = \...וזה מפסיק את העלאה, ניסיתי עד עכשיו להתנתק מהאינרנט מספר פעמים! ניסיתי כבר מספר אתריםושום דבר לא עוזר...אשמח לעזרה תודה!
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אם אפשר קצת יותר פירוט על הציוד, איזה תשתית? מודם? זה קורה אך ורק בזמן העלאה? אתה מחובר עם חייגן/ראוטר?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר אני מחובר עם ראוטר!מודם של 270pciזה קורה לי בזמן העלאה!הדבר המוזר כאן הוא שזה קורהה אחרי כמה דקות של העלאה... אם אני מעלה משהו שלוכח כמה שניות כמו קובץ וורד או תמונה זה מעלה לי !אני ממש לא יודע למה זה... אשמח אם תנסה לעזור לי אחי.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים 1. תן גודל קובץ כולל.2. תן מיקום מיודע להעאלה.3. נסה לחלק לכמה קבצים קטנים.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים ה-270 שלך מוגדר כנתב?יש לך נתב בבית?בכל אופן, תנסה לעשות המחשת Upload מול ספקהאינטרנט, אמורה להיות בדיקה שלהם לעלות לשרתיFTP קבצים ואז תראה אם אותה הבעיה באה לידי ביטוי גם שםושלא מדובר בשליחה בקליינט ספציפי.
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר איך אני עושה את הבדיקה הזו? אני צריך להתקשר לתמיכה?והקובץ מיועד ל HTTP... כאילו הורדה ישירה אחי אני לא כל כך מבין בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.