פורסם 2008 בינואר 617 שנים האם מעבדים כפולי ליבה קור דואל 2 של אינטל החדשיםמצריכים שתוכנות מסוימות יתמכו בהם?זאת אומרת האם כדי לנצל את הכח שלהם אני צריך שהתכנה שאני מריץ תתמוך בכפול ליבה?במידה וכן לא יותר עדיף לקנות מעבד אחד חזק?ומה הבדל בכח החישוב בין פנטיום ליבה כפולה לבין dual core 2 הסדרה החדשה?
פורסם 2008 בינואר 817 שנים כמובן שצריך תוכנות שתומכות בריבוי ליבה כדיי שיהיה שיפור משמעותי בביצועים , בכל מקרה יש שיפור בריבוי מטלות בין איזה פנטיום לבין איזה dual core 2 להשוות ?אם נשווה פנטיום D כפול ליבה במהירות שעון של 3GHZ לבין dual core 2 3GHZ , אז ההפרש בביצועים הוא עצום בין 100% ויותר (תלוי באיזה ישום משווים)
פורסם 2008 בינואר 817 שנים תוכנות שמצריכות כוח עיבוד גדול ומשחקים תומכים בכפולי ליבה (וחלקית מרובעי)שאר תוכנות קלות שאתה מפעיל במקביל מתחלקות בין הליבות, ולא נראה לי שמוכרים כיום חדי ליבה, גם הכפולים ייעדו רק לשוק נמוך-בינוני עוד מעטhttp://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=940&model2=882&chart=435פה אתה מוזמן לעיין בסוגי המבחנים השונים, מעבדים עם Q והפנום הם מרובעים. פנטיום D \E\CORE2DUO וX2 הם כפולים, כל השאר הם חדי ליבה
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר מה הבדל בין הפנטיום די לכפול ליבה החדש?למה הבדל של 100 אחוז?תודה על הלינק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.