עבור לתוכן

פרוייקט ה Dark Blade הסתיים.

Featured Replies

פורסם

הגיעה לסופו פרוייקט המודינג ההכי יפה בעולם (לדעתי) של המודר G69T (אני יודע שהוא נגמר מזמן אבל היתי חייב להעלות את זה)

במידת ההשקעה הוא עומד מול ה ORAC3 האגדי.

הפרוייקט התחיל הדצמבר 2004 וכעת הוא הסתיים. אז מי שלא ראה חייב לראות ומי שרוצה להגיד שזה ישן שיראה שוב.

הלוג מכיל כ 103 עמודים ובעל מספר מדהים של צפיות: מעל 2 מיליון :o

G69T_DBSP121_L.jpg

קישור: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=76374&page=103

פורסם

מבעיה, תן לי שבוע אני עושה לך אחד כזה ;D

עד עכשיו הדום 3 נחשב רצחני.. אבל זה מזה מגניבב

OMFG

עברתי עכשיו על כל העמודים, הבנדאם פשוט תותח! זה הדבר הכי יפה שראיתי אי פעם :o

למישהו יש מושג כמה זה עלה לו? ומה המשקל של המפלצת הזאת? :P

פורסם

בשום שלב הוא לא הזכיר עלויות של הפרוייקט. זכותו לשמור את זה לעצמו. מה שכן סביר להניח שזה לא מעט (גם אם להתחשב בזה ששעות העבודה על CNC לא עלו לו כלום).

אם אני לא טועה כל העסק שוקל בסביבות 55קילו

ולדעתי ברמת ההשקעה Orac3 לא מתקרב לפרוייקט הזה. הבן אדם פשוט מעצב ותכנת CNC מדהים, נקודה (אם כבר מדברים על זה Orac3 הוא לא כזה מדהים, זה כמובן עניין של טעם, ובזמנו זה באמת היה אחד המודים היותר יפים אבל מאז ראיתי לא מעט פרוייקטים שמשתווים ועולים עליו מבחינת יצירתיות ורמת עבודה כללית)

אה וכן... זה ממש ישן ::) ;D

פורסם

ראיתי כמה תגובות שלך שם :P

מזה ORAC3?

פורסם

מצטער להרוס את החגיגה.

הפרויקט אכן מושקע ומקצועי וכנראה ראוי לכל שבח אבל התוצאה הסופית לא ממש מדהימה, לפחות לטעמי.

פורסם

:eek2:

בדיוק עכשיו בבוקר לפני בצפר אני נכנס.. נכנס לעמוד מעביר תדף.. מוריד מוריד מוריד.. פתאום בום.. נופל לי המסטיק מהפה :smile1:

פאק, מזה הדבר העתידני הזה?

לפי הסתכלות ראשונית זה לא נראה מסובך כ"כ כמו המוד מלמעלה, הרי פה צריך להיות כשרוני ובעל ציוד מתאים

הB טק האלו נראים ברמה הכי גבוהה בעולם למודינג, ואני חשבתי שהאתר השני (שכחתי תשם) שלכל מודר יש שם פורום משלו.. הוא טוב

פורסם

Bit-tech הם אולי הקהילה הכי גדולה אבל ספק אם הכי מקצועית. זה שהיא מאכלסת את רוב המודרים המפורסמים ביותר בעולם לא הופך אותה להכי מקצועית, מהניסיון השאישי שלי TMN היא קהילה הרבה יותר מקצועית וידידודית למתחילים ומתקדמים כאחד.

ו... האתר השני...? יש לא מעט אתרים ופורומים טובים מאוד למודינג, חלק יותר פעילים וחלק פחות אבל לכל אחד את היתרונות והחסרונות שלו.

שוב, נכון להרגע, TMN זה הפורום הראשי שלי.

P.S.

מצטער שגנבתי את הטופיק :P

פורסם

החלקים היחידים שמצאתי בביט טק זה הבנייה של הקופסא הראשונה והאפדייט שהוסיף את הקופסא שמעל לא מופיע בכלל פירוט על הרגליים וכל זה

פורסם

TMN ?

קישור ?

פורסם

The Mod Nation

פתחתי בזמנו דיון על הפתיחה הרשמית של הפורום. את הדיון ניתן למצוא כאן

כיום הקהילה מונה מעל 1000 משתמשים רשומים, הכל הודות לצוות מקצועי ותומך.

פורסם

זה האתר השני שדיברתי עליו :P

פורסם

מסכים עם פותח הת'ראד

אחד הפרויקטים הכי מושקעים מקצועייים יצירתיים אם לא (נכון לעכשיו) הראשון מבין כולם

יצא לי בחודשים האחרונים לחרוש הרבה אתרים שעיקרם הוא מודינג ואין מה להגיד לא ראיתי מישהו שמשתווה אליו

אבל עם כל הכבוד אליו תמיד זה טוב וכייף לראות איזה פרויקט יצירתי ומיוחד שעשו עם סתם דרמל ועוד כמה כלים ביתיים...

פורסם

הבחור אומן CNC!

אבל לכשלעצמו, התוצאה הסופית לא מדהימה...

וכמו שדימה אמר, מארז ששוקל 55 קילו... קצת כבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים