עבור לתוכן

רוצה לדעת באופן סופי איזה מעבד של AMD וINTEL לא יעשה צוואר בקבוק ל8800GT

Featured Replies

פורסם

שאלתי כבר בנאדם והוא עשה לי ש3800 של AMD עושה צוואר בקבוק עם 8800GT ו4000 של AMD לא עושה כמובן שאני מדבר על המעבדים כפולי הליבה שלהם, בקשר לאינטל לא אמרו לי על זה כלום אז אשמח מאוד לתשובות ברורות כדי שלא יהיו לי אי הבנות בנושא תודה (:

פורסם

אני די בטוח שכמעט כל מעבדי הC2D שח אינטל לא יעשו צוואר בקבוק, או לפחות לא כאלה עם 2GHZ ומעלה.

אם אתה קונה מחשב חדש אני ממליץ ללכת על E4XXX ומעלה שעולים החל מ550 שח בערך לE4400 ו600 לE4500.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התשובה המהירה מאוד (: אבל אני כבר קניתי מחשב ואפשר לראות תמפרט בצד, השאלה שלי נובעת מכך שאני בונה מפרטים ובדרך כלל שהתקציב נמוך, אין צורך באוברקלוק והבנאדם שמבקש תמפרט הוא גיימר כבד אז מכניסים AMD עם 8800GT כרגע.

הייתי שמח לעוד תשובה אחת עוד שתיים בקשר לאינטל ואשמח מאוד לתשובה מדוייקת על הAMD.

פורסם

לכל מי שמתכנן לרכוש מעבדים מסדרת ה E4XXX שיחכה כמה שבועות למעבד החדש מאינטל.

ה E2200 הוא מעבד שרץ בתדר 2.2GHZ המעבד בעל 1מב זכרון קאש ורץ ב תדר FSB של 800MHZ.

המעבד צפוי לעלות כ 70-80 יורו בארץ אולי חמש מאות שח אולי 450....

כמו כל סדרת ה E2XXX היה אוברקלוקר נפלא .

פורסם
  • מחבר

יש תשובות בקשר למעבדים של AMD?

פורסם

גם אני מתלבט אם יהיה לי צוואר בקבוק

מעבד

Intel Dual Core 3.4Ghz

תודה מראש!

פורסם

ני מעריך כי אפילו 3800X2 של AMD יספיק, בכל מקרה מכיוון שאין כמעט (אם בכלל) משחקים שתומכים בשתי ליבות, אולי אפילו

ה3800 החד ליבה יספיק, בכל מקרה כל המעבדים החדשים יספיקו, ומעבדי הקורטודיו יספיקו בהחלט (כולל הE2XXX).

אגב אם אתה בונה מפרטים נראה לי, אחי לשקול אולי את ה3850 של ATI, מכיוון שראיתי כי הוא עולה פחות באופן משמעותי מה88GT.

פורסם
  • מחבר

השיקול לא עולה על הפרק כי מבחינת הכסף ש8800GT והביצועים שהוא מציג הוא הכי משתלם במיוחד כשהוא עולה רק 1300 ש"ח.

בכל מקרה תודה על התשובה בקשר לAMD ולהצעה על הכרטיס מסך HD3850 אבל יש עוד תשובות בקשר לAMD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים