פורסם 2003 באפריל 1022 שנים ה Loading באמת הורס, הוא אמנם לא לוקח הרבה זמן (30 שניות~) אבל זה כבר הגיע למצב שבו אני מחפש את המסלול שבו אני אצטרך לראות את הפס האדום הזה כמה שפחות.אין דבר מעצבן יותר מלהגיע לקצה אחד של העיר לאחר 20 דקות ואחרי זה ללכת כל הדרך לקצה השני.
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים הנה צילום מסך דוחה ביותר לא לאנשים שפוחדים, שרפתי בן-אדם והגופה עדיין מפרפרת, בבקשה:
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים איזה באססה , אני צילמתי סרטון נחמד שאני מדגים יכולות של ה Silncer .... אני לא מצליח להעלות אותו ...
פורסם 2003 באפריל 1322 שנים דארק מינד, שים דלק מסביב למכונית וזרוק גפרור.זה יוריד את הFPS אפילו יותר אם תשים את זה ליד שלוש מכוניות, באותו קטע ;D
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים אל תדבר סתם, יש לך בכלל את המשחק? הוא כיפי לאללה, גרפיקה שלא מעמיסה יותר מידי על הכרטיס מסך\מחשבועדיין שומרת על רמה גבוהה, והוא מאוד כיפי, כמו שעשיתי לגופה בתמונה שהעלתי, שפכתי עליה דלק וזרקתי גפרורוהגופה מפרפרת.
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים המישחק של השנה,בטח אפילו יהיה טוב יותר מ GTA V : : : : : : : : : : : : : :
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים דארק מינד, שים דלק מסביב למכונית וזרוק גפרור.זה יוריד את הFPS אפילו יותר אם תשים את זה ליד שלוש מכוניות, באותו קטע ;Dאפשר פשוט לירות עם הpistol... תוך 3 יריות המכונית מתפוצצת (וזה למה אי אפשר לסוע בהן- הוא אומר כמה פעמים שמוזר שיש מכוניות שכל מה שהן עושות זה להתפוצץ).
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים מחבר גם שמתי לב שההבדלים בין הנשקים לא ממש משנים. אקדח עם 2 יריות לראש הורג בן אדם. עד שאתה גומר לרסס מישהו עם התת מקלע או לירות 2-3 יריות עם הרובה הגדול ששכחתי את שמו האקדח יכול לעשות את העבודה. אבל אין על להצית את כל הדרכים אליך ולהדליק גפרור. למרות שהאידיוטים מתעקשים לרוץ אליך ולשרוף גם אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.