פורסם 2003 באפריל 922 שנים המשחק המדובר פוסטל 2 יצא. ולמרות הכל, אני לא מבין למה אנשים מתלוננים עליו! זהו משחק חינוכי המתעסק בדברים החשובים בחיים ומציג אספקט של כל אחד מהם הדיון כולל תמונות אלימות קשות מהמשחק POSTAL2. אם תמונות כאלו אינן לרוחכם, צאו מהדיון עכשיו ע"י לחיצה על BACK אני לא צריך להיות יצירתי בשביל לעשות את זה? (כמה מכות עם עת חפירה באמת יכולות לעשות פלאים לזרימת הדם ) כל אחד צריך ללמוד, ומי לא זוכר את מבחן הגזירה בקו ישר של כיתה ג'? (או "דוד שוטר! תפוס את זה!" ) ספורט זה דבר טוב לגוף ולנפש, וכשאין עם מי משחקים קירות (הרגל שלי והראש של מישהו שפגש את עת החפירה שלי ) שעשוע. כולנו צריכים את זה בשביל קצת להנות (איש ששפכתי עליו דלק ואחר כך זרקתי עליו גפרורים ) וכמובן אף אחד לא אוהב שמאיימים עליו, האישה הזאת היתה צריכה להבין שאקדח בפרצוף זה לא משהו שאני אוהב (ומה קורה כשיורים עם שאטגן ממרחק אפס לראש ) וכמובן אחרי כל הפעילות הזאת צריך להתרוקן קצת (מקלחות זהב? ) מוגש כשירות לציבור
פורסם 2003 באפריל 922 שנים הייDUDE YOU NEED HELP!אתה צריך לעשות משהו עם היצרים הסדיסטיים שלך GET A DOG! ;Dאבל חוץ מזה THIS IS GREAT.ממש אהבתי את ה "נפלו עליו גפרורים" ;D YE RIGHT.ואיך לעזעזל הצלחתה לצייר כך עם הדם?Mickel116
פורסם 2003 באפריל 922 שנים וואי אני פשוט מת על המשחק הזה! אחד המשחקים הכי יפים ששיחקתי אי פעם! עכשיו זה אומר כמה דברים על האישיות שלי...
פורסם 2003 באפריל 922 שנים משחק חזק גראפיקה בשקל אך הוא המשחק היחיד שהצחיק אותי עד אכשיו ואני לא צוחק בקלות ;D
פורסם 2003 באפריל 922 שנים מחבר פשוט תמצה כל איזור לפני שאתה עובר טעינה וככה יהיה מספיק זמן בין כל אחת לאחת. נ.ב אני יודע לערוך הודעות לבד :
פורסם 2003 באפריל 922 שנים מישהו הגיע לקטע של הבחירות? הטופס- סאטירה על הקטע עם ג'ורג' בוש בפלורידה... קרע אותי... ומישהו שם לב לתמונה של will code html for food ליד אחד ממשחקי הוידאו?
פורסם 2003 באפריל 922 שנים משחק פצצות ! הגרפיקה בסדר מנוע unreal הסאונד אחלה (איזה כיף לשמוע אנשים מתחננים)וסדיסטי במיוחד כמו שאני אוהב ומאוד מפריע הloading =\
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים חחח אצלי זה איזה דקה וחצי.... אבל שווה כל שניית המתנה כי זה פשוט משחק ענק !!! ומה אתם אומרים הדבר המצחיק ביותר במשחק?? אני אומר שזה הקטע שאפשר לשים חתול על השוטגן ולירות דרך התחת שלו :lol:
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים ה Loadnigs הרסו את המשחק , בשביל להגיע לאיזה קטע בעיר רוב הזמן אני רואה את מסך ה Loading מאשר המשחק עצמו ...המשחק לא שווה דיסק , אבל סתם להשתגע בו זה אפשר מהבחינה הזאת אז הוא בסידר ...
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים הגזמת, משחק חמוד, אולי הגרפיקה שלו היא לא של UT2003 אבל לדעתי דיי טובה ואפילו מצויינת, לא צריך יותר מזה,הכי אהבנתי את הקטע שבאים לאנשים עם הכף חפירה לראש ומורידים להם אותו ואחרי זה אפשר לשחק עם הראשים בייסבול,הכלבים מעצבנים, יש קודים למשחק?
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים מחבר העת באמת יעיל, אני בד"כ מטייל בבתים עם עם השוקר וכשמישהו צועק עלי אני מחשמל אותו ואז מוריד לו את הראש :saint:מצאתי את הדלק מאוד יעיל. במשימה של הבנק יריתי ב2 שוטרים בכניסה, שרפתי אותם ואז 10 שוטרים שבאו אחר כך נשרפו ושרפו אחד את השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.