עבור לתוכן

התאמת המסך למפרט

Featured Replies

פורסם

מערכת הפעלה XP PRO\ כרטיס ג'יגה בייט 3850.

1 - איזה מסך יתאים(גודל 19/20)?

2 - האם רחב או מרובע?

פורסם

1 - כל מסך יתאים. 17", 19", 20", 22", 24". השאלה היא רק כמה כסף אתה רוצה להוציא ואיזה גודל אתה מעדיף. ב-19", 20" ו-24" אפשר למצוא מסכים איכותיים. ב-17" ו-22" לא כל-כך (פשוט לא מייצרים).

2 - בחיי שבא לי להרוג את מי שהכניס את הכינוי "מרובע" למסך ביחס 4:3 או 5:4. כאילו שיש מסך שאינו מרובע.

מה שעדיף תלוי בשימושים שלך ובהעדפות שלך.

פורסם
  • מחבר

1 - כל מסך יתאים. 17", 19", 20", 22", 24". השאלה היא רק כמה כסף אתה רוצה להוציא ואיזה גודל אתה מעדיף. ב-19", 20" ו-24" אפשר למצוא מסכים איכותיים. ב-17" ו-22" לא כל-כך (פשוט לא מייצרים).

2 - בחיי שבא לי להרוג את מי שהכניס את הכינוי "מרובע" למסך ביחס 4:3 או 5:4. כאילו שיש מסך שאינו מרובע.

מה שעדיף תלוי בשימושים שלך ובהעדפות שלך.

אל תהרוג אותי, כי הכוונה כמובן ל"מרובע"... .

בתקציב של עד 1500 ש"ח (עדיפות ל - ש"ח 1300, מה שמשלים לי מערכת מחשב בכ - 5,000 ש"ח), מה מומלץ בגודל 20?

פורסם

אל תהרוג אותי, כי הכוונה כמובן ל"מרובע"... .

בתקציב של עד 1500 ש"ח (עדיפות ל - ש"ח 1300, מה שמשלים לי מערכת מחשב בכ - 5,000 ש"ח), מה מומלץ בגודל 20?

הכוונה היא ל"כמעט רבוע " :P

בכל מקרה כדי להמליץ על מסך צריך לדעת מהם השימושים שלך - רצוי באחוזים מהזמן הכולל.

פורסם

עכשיו הבנתי! זה לא "מרובע", זה "מ. רובע", כאשר ה-מ. קיצור של "כמעט" ו"רובע" זה איך שדיסלקט כותב "רבוע".

:lol:

בכל מקרה כדי להמליץ על מסך צריך לדעת מהם השימושים שלך - רצוי באחוזים מהזמן הכולל.

או שאפשר פשוט להמליץ על ה-Philips 2006WCS כל עוד ניתן להשיגו, ואם יש בעיות במלאי של ה-Philips - על ה-Samsung 206BW, שזה ירידה משמעותית באיכות, אבל זה מה יש.

פורסם
  • מחבר

זה ישמש למחשב של הבן שלי. משחקים (לא נראה לי שממש כבדים, למרות שהמחשב והכרטיס בהחלט יאפשרו זאת) וסרטים לרוב שהוא ירצה להמשיך ולהטעין על ה"ארכוס" שלו.

לא מיועד ליישומי גרפיקה וכיוצ"ב.

פורסם

אילן, קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם

זה ישמש למחשב של הבן שלי. משחקים (לא נראה לי שממש כבדים, למרות שהמחשב והכרטיס בהחלט יאפשרו זאת) וסרטים לרוב שהוא ירצה להמשיך ולהטעין על ה"ארכוס" שלו.

לא מיועד ליישומי גרפיקה וכיוצ"ב.

מאד כדאי לנסות להשיג Philips 2006WCS אם אתה מאד אוהב את הבן שלך ולא הצלחת למצוא אצ הפיליפס, שווה מאד לקנות סמסונג 971P או ויוסוניק VP930

מסכים זולים יותר נותנים איכות תצוגה יותר נמוכה משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים