עבור לתוכן

בעיית התחברות לאינטרנט קווי דרך מחשב נייד של dell

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד dell inspiron 1520 עם windows vista premium ואני מחובר לאינטרנט מהיר דרך בזק בינלאומי בתשתית yes. אני חיברתי את כבל האינטרנט מהחיבור בקיר שכתוב עליו adsl לחיבור network במחשב הנייד (שמסומן ששלושה מחשבים מחוברים). הגדרתי משתמש וסיסמא אבל כשאני מחייג החייגן אומר שההתחברות לא הצליחה. איך אני יכול לפתור את הבעיה? שירות טלפוני של בזק אמר לי שהבעיה בזיהוי של כרטיס רשת אבל כשבדקתי ראיתי שהדרייברים מותקנים והכל מזוהה.

פורסם

מי אמר לך לחבר את זה ככה?

דיברת עם התמיכה של בזק (התשתית שלך, לא YES) או של בזק בינ"ל?

איזה מודם יש לך? יש לך נתב? יש לך עוד מחשב שכבר מחובר לאינטרנט?

החיבור עם שלושת המחשבים זה חיבור הרשת של מחשב, הוא לא יכול להיות מחובר לחוט שמגיע לך מהשקע טלפון, זה נראה דומה, אבל לא ממש באותו גודל.

אתה צריך מודם שיהיה מחובר לקו טלפון מצד אחד ומצד שני למחשב.

פורסם
  • מחבר

מי אמר לך לחבר את זה ככה?

דיברת עם התמיכה של בזק (התשתית שלך, לא YES) או של בזק בינ"ל?

איזה מודם יש לך? יש לך נתב? יש לך עוד מחשב שכבר מחובר לאינטרנט?

החיבור עם שלושת המחשבים זה חיבור הרשת של מחשב, הוא לא יכול להיות מחובר לחוט שמגיע לך מהשקע טלפון, זה נראה דומה, אבל לא ממש באותו גודל.

אתה צריך מודם שיהיה מחובר לקו טלפון מצד אחד ומצד שני למחשב.

-התמיכה של בזק אמרנ לי לחבר ככה.

-אין לי נתב

-יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט אבל אני מנתק אותו מהאינטרנט(ומהמודם) כדי לחבר את הנייד.

-יש לי מודם conxeant HDA D330 MDC V.92 MOdem

וגם network adapter: Broadcom 440x 10/100 Integrated Controller

שבפועל נראה לי הbroadcom הוא המודם כי במחשב הנייח המודם מזוהה כnetwork adapter.

פורסם

זה מודם USB, אתה צריך להתקין את הדרייבר שלו ולא ניראה לי בכלל שבויסטה זה יעבוד, החיבור הוא גם עם כבל USB.

תקשר לבזק תבקש מודם רשת.

פורסם
  • מחבר

זה מודם USB, אתה צריך להתקין את הדרייבר שלו ולא ניראה לי בכלל שבויסטה זה יעבוד, החיבור הוא גם עם כבל USB.

תקשר לבזק תבקש מודם רשת.

אין לי שום מודם שמחובר לusb.......המודם שציינתי הוא על הלוח אם (פנימי).

פורסם

לא ידעתי שלמחשב הזה יש מודם פנימי, זאת אומרת שכנראה חיברת אליו את החוט טלפון.

הבעיה היא שהמודם הזה הוא לא מודם ADSL, הוא מודם/פקס אנלוגי (מה שהיו מתחברים איתו פעם ב56K) ולא יעבוד לך עם חיבור לאינטרנט המהיר.

אתה צריך את המודם ADSL שקיבלת מבזק. תחבר אותו עם הUSB או חיבור רשת שלו ובמידת הצורך תתקין את הדרייברים שלו.

פורסם

1. V92 זה בכלל פרוטוקול של חיוג אנאלוגי כלומר המודם לא בקטגוריה של ADSL למרות שיש לו חיבור RJ11 (טלפון).

2. אם זה מודם USB הוא לא יעבוד בויסטא ואם זה רשת אז אין שום בעיה פשוט לחבר אותו לכרטי רשת של ולהגדיר חייגן אם יש צורך.

3. לאיזה תמיכה התקשרת לעזזל???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים