עבור לתוכן

מחשב למשחקים כבדים עד 5.5K כולל מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תקשיב יש לי אחריות של 3 שנים על הספק כוח, אני לא מבין זה גורם למחשב לעשות ביצועים פחות טובים?

ואיך אתם יודעים שהחברה EZCOOL לא טובה?

• תגובות 55
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תנסה למצוא על הספק הזה ביקורות ברשת , אני מרכיב את המפרטים מ TMS ואין להם אפילו את החברה הזאת , מעניין למה...

ורק שתדע אם הספק ישרף חבל על שאר החלקים , שלא להזכיר שהשירות של KSP גרוע.

אני מבין שכבר הזמנת אבל אל תנסה להצדיק את הרכישה , וחבל כי המליצו לך פה על מפרטים טובים ובכל זאת הלכת ראש בקיר ולקחת את מה שהם הציעו לך...

פורסם

MSI לא פחות טובה מ GIGABYTE!!!!!!!!

צודק בהחלט!!

נמאס מכל הדעות המטומטמות האלה על MSI!!

בגלל שאנשים פה מושפעים משמועות על אייבורי ועל השירות של אייבורי,הם שמים X על MSI בגלל שאייבורי היא היבואנית שלהם!

עדי מתי.................? הפורום הזה התמלא בילדים ואנשים שקטנים שרק אומרים ומגלגלים את מה שהם שמעו או אמרו להם!

אין פה דעות אמיתיות שבאות מתוך נסיון!

TOMER M,אל תאמין לאף אחד,לדעתי אייבורי אחלה חברה! אולי השירות קצת פחות אישי ממה שתקבל בחנות רגילה אבל חוץ מזה אחלה חנות,אחלה מחירים.

אל תאמין לאף אחד לגבי השטויות של חלקים יד שניה וכו'... זה הבולשיט הכי גדול!!

תעבוד על הט'רד הזה מההתחלה עד הסוף ותבין כמה דברים.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=313063.0

אל תתן לאנשי מכירות שם לשגע אותך,הם עובדים על אחוזי מכירות,אם אתה צריך את עזרתי כי אני מכיר אנשים מבפנים וכרבר הרבה זמן שאני עובד איתם (וגם עבדתי שם),אז רק תגיד,אני אשיג לך מחיר ממש טוב וגם שלא ישגעו אותך יותר מדי.

פורסם

oooz, לא נראה לך שאתה בעצמך מתנהג כמו איש מכירות? :screwy:

"אני מכיר מישהו מבפנים, אני יעשה לך מחיר טוב", אתה "מקשיב" לעצמך בכלל??

פורסם

צודק בהחלט!!

נמאס מכל הדעות המטומטמות האלה על MSI!!

בגלל שאנשים פה מושפעים משמועות על אייבורי ועל השירות של אייבורי,הם שמים X על MSI בגלל שאייבורי היא היבואנית שלהם!

עדי מתי.................? הפורום הזה התמלא בילדים ואנשים שקטנים שרק אומרים ומגלגלים את מה שהם שמעו או אמרו להם!

אין פה דעות אמיתיות שבאות מתוך נסיון!

TOMER M,אל תאמין לאף אחד,לדעתי אייבורי אחלה חברה! אולי השירות קצת פחות אישי ממה שתקבל בחנות רגילה אבל חוץ מזה אחלה חנות,אחלה מחירים.

אל תאמין לאף אחד לגבי השטויות של חלקים יד שניה וכו'... זה הבולשיט הכי גדול!!

תעבוד על הט'רד הזה מההתחלה עד הסוף ותבין כמה דברים.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=313063.0

אל תתן לאנשי מכירות שם לשגע אותך,הם עובדים על אחוזי מכירות,אם אתה צריך את עזרתי כי אני מכיר אנשים מבפנים וכרבר הרבה זמן שאני עובד איתם (וגם עבדתי שם),אז רק תגיד,אני אשיג לך מחיר ממש טוב וגם שלא ישגעו אותך יותר מדי.

אף אחד לא אמר שMSI לא טובים. אבל הבעיה שהם מנסים לדחוף את זה לאנשים בכוח כי זה בעצם הדבר היחיד שיש להם כנראה. או שאולי הם פשוט מייבאים את זה אישית, אז הם מעדיפים לקבל כסף מהיר ליד.

אבל זו באמת, הסיבה המינורית למה לא לקנות שם. ציינתי עוד דברים למה לא לקנות שם.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך מחברה: INNO3D

ו-oooz כתבתי לך הודעה פרטית

פורסם

oooz, לא נראה לך שאתה בעצמך מתנהג כמו איש מכירות? :screwy:

"אני מכיר מישהו מבפנים, אני יעשה לך מחיר טוב", אתה "מקשיב" לעצמך בכלל??

כפי שזה נשמע ממך זה באמת נשמע ככה...

הענין הוא כזה,אני מנצל את אייבורי טוב,למה? כי אני מכיר את המערכת טוב מאוד ויודע לתחמן ולתמרן,אני משיג מפרטים במחירים ששום חנות אחרת לא תתן לאף אחד וגם לא אייבורי,כי אם לקוח רגיל יגיע לאיש מכירות הוא יסובב אותו יופי,אני רק מציע את עזרתי..

בתקופה שעבדתי שם עזרתי לכמה ממשתמשי האתר,כי בשורה התחתונה,אני רואה אנשים שמציעים מפרטים לאנשים שמבקשים עזרה ולפעמים זה מצחיק אותי שמישהו עם תקציב של 5000 ש"ח למחשב לא יכול להרכיב את המחשב הכי אופטימלי.

שאני מדבר על העזרה שלי,אני לא מדבר על לקנות דרכי,אני מדבר על איך לעשות את זה.

והנה אני אגיד לך את זה עכשיו,לא סתם התפטרתי משם. אבל זה לא אומר שזאת סיבה לא לנצל את המערכת.

אף אחד לא אמר שMSI לא טובים. אבל הבעיה שהם מנסים לדחוף את זה לאנשים בכוח כי זה בעצם הדבר היחיד שיש להם כנראה. או שאולי הם פשוט מייבאים את זה אישית, אז הם מעדיפים לקבל כסף מהיר ליד.

אבל זו באמת, הסיבה המינורית למה לא לקנות שם. ציינתי עוד דברים למה לא לקנות שם.

יש לי המון נסיון עם כל היצרניות החומרה,דבר אחד אני יכול להגיד לך בבטחה,MSI מצוינים +,ואם תעשה חיפוש לכמה כתבות שנמצאות ברשת וגם כאן באתר תמצא המון מידע שיוכיח את זה.

פורסם

MSI הם מצויינים ואפילו טיפה יותר טובים מגיבייט אבל מה רק אייבורי מייביאים אותם בגלל זה הם לא נמצאים בחנויות אחרות...

פורסם

יש לי המון נסיון עם כל היצרניות החומרה,דבר אחד אני יכול להגיד לך בבטחה,MSI מצוינים +,ואם תעשה חיפוש לכמה כתבות שנמצאות ברשת וגם כאן באתר תמצא המון מידע שיוכיח את זה.

זה לא נוגד את מה שאמרתי. אין לי שום דבר נגד MSI.

רק זה קצת לא נשמע לי הגיוני, שלקוח רוצה לקנות לוח מסויים, ואז כשיש תקלה או שאין להם את הלוח, הם שמים לוח של MSI. ושוב פעם, לא בהכרח שהלוח יהיה פחות טוב. אלא פשוט שזה לא עונה לבקשת הלקוח.

פורסם

זה לא נוגד את מה שאמרתי. אין לי שום דבר נגד MSI.

רק זה קצת לא נשמע לי הגיוני, שלקוח רוצה לקנות לוח מסויים, ואז כשיש תקלה או שאין להם את הלוח, הם שמים לוח של MSI. ושוב פעם, לא בהכרח שהלוח יהיה פחות טוב. אלא פשוט שזה לא עונה לבקשת הלקוח.

צודק,נגדתי את מה שאמרת ללא כוונה, דיברתי אל הכלל.

בקשר להחלפת לוח,המקרה שציינת הוא מקרה שלא יכול קורה, הליך של החלפת לוח מתבצע באופן כזה:

לקוח מגיע עם לוח תקול במקומות גדולים עם מלאי גבוהה וזמין כדוגמת אייבורי רוב הסיכויים שיחליפו לו אותו במקום וישלחו את התקול בחזרה ליצרן להחלפה.

אם זה ASUS אז ASUS אם MSI אז MSI. אתה חייב לקבל את אותו הלוח בדיוק לא בגלל שאתה רוצה,אלה בגלל שזה התהליך,אי אפשר להחליף בין לוחות.

פורסם

צודק,נגדתי את מה שאמרת ללא כוונה, דיברתי אל הכלל.

בקשר להחלפת לוח,המקרה שציינת הוא מקרה שלא יכול קורה, הליך של החלפת לוח מתבצע באופן כזה:

לקוח מגיע עם לוח תקול במקומות גדולים עם מלאי גבוהה וזמין כדוגמת אייבורי רוב הסיכויים שיחליפו לו אותו במקום וישלחו את התקול בחזרה ליצרן להחלפה.

אם זה ASUS אז ASUS אם MSI אז MSI. אתה חייב לקבל את אותו הלוח בדיוק לא בגלל שאתה רוצה,אלה בגלל שזה התהליך,אי אפשר להחליף בין לוחות.

תספר את זה ללקוחות שקרה להם מקרים כאלה (ושמעתי לא פעם על מקרים כאלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים