פורסם 2008 בינואר 617 שנים הסיומת של הדגם היא HP וזה אומר שזו גרסת ה - OC לעומת הסיומת האחרת (H-B) שמצביעה על דגם רגיל.
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר רצוי גם שתוסיף עוד 1GB זיכרוןכן השידרוג המתוכנ ןשי הוא ספק כוח חדש,כרטיס מסך (8800GT) זיכרון ג'גה.. וחשבתי על הקירור הזה שהמליצו באשכול של 88GT משהו שעולה 80 שקל. ועוד קירור למאז ככה ב50 שקל.. (עם התקציב יאפשר)
פורסם 2008 בינואר 617 שנים אין צורך להחליף קירור לכרטיס הזה.http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2435&cid=3&pg=7
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר כן אבל יש בעיה... לא יודע עם לקחת אותו... כי החנות לא מוכרת.. ולא יודע עם היא אמינה..
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר בכל זאת.. המחיר שהבאת בחנות הזאת הוא ממש זול ועוד לגרסאת הOC עם קירור מעולה, ולרוב. שהמחיר נמוך מידי אז זה לא מי יודע מה חח
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר יכול להיותאבל עם אני קונה והכל טוב אבל אחרי חודש חודשים הוא נדפק .. זה באלגן עם החנות לא אמינה. חח וגם אי גר בצפון.. איך אני יגיע לחולון?
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר אתה רומז שאני צריך לסייע לך בעניין התחבורה ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחממש לא אחי.. חח
פורסם 2008 בינואר 717 שנים לגבי הכרטיס הזה - ראיתי שיש פה ושם באינטרנט ביקורות רעות של אנשים עליו - משחקים קורסים , הזכרונות ללא קרור , היו צריכים להוריד מהירויות שעון ולהגביר את המאורר בשביל לגרום לו לעבוד כמו שצריך.ומצד שני גם הרבה ביקורות טובות ...אני גם שוקל לקנות את הכרטיס הזה - בכל זאת נראה לי יותר הגיוני לקנות כזה מאשר הנורמלי - יש למשהו מידע מועיל בקשר לנאמר למעלה ?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר לגבי הכרטיס הזה - ראיתי שיש פה ושם באינטרנט ביקורות רעות של אנשים עליו - משחקים קורסים , הזכרונות ללא קרור , היו צריכים להוריד מהירויות שעון ולהגביר את המאורר בשביל לגרום לו לעבוד כמו שצריך.ומצד שני גם הרבה ביקורות טובות ...אני גם שוקל לקנות את הכרטיס הזה - בכל זאת נראה לי יותר הגיוני לקנות כזה מאשר הנורמלי - יש למשהו מידע מועיל בקשר לנאמר למעלה ?עם זה באמת נכון.. אז נירא לי עדיף ללכת על אחר חח לדעתי היה הכי טוב ללכת על גרסאת הסוניק של פילוט חוץ מבעיה אחת שיש להם רק שנה אחריות.. זה חבל עם היה להם 3 הכרטיסים שלהם היו הכי משתלמים .. (לפחות מבחינת ה88GT OC)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.