עבור לתוכן

שאלה- איזה מעבד עדיף יותר למשחקים? AMD או INTEL.

Featured Replies

פורסם

אוקי הברור לי שINTEL מבחינת הקירור וההתחממות שלו.

AMD מתחמם יותר.

אני מבין ש 2.2GHZ של אינטל לא אותו דבר כמו 2.2GHZ של אי.אמ.די

עכשיו אני רוצה לקנות מעבד INTEL שיתאים בכוח למעבד של AMD לא בהבדל מחירים גדולים.

אני רוצה לקנות את המעבד הבא: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d&

גיבור נט חנות זולה. האם אתם יכולים למצוא לי מעבד של INTEL באותה חנות שיתאים לביצועים של המעבד של AMD שמעל?

פורסם
  • מחבר

48 צפיות ואף אחד לא יודע לעזור לי?

פורסם

שלא תעיז לקנות בגיבור נט הם ג-נ-ב-י-ם ושקרנים !!

קניתי שם אל פסק הוא הגיע אחרי חודשיים משומש וכשהחזרתי אותו אמרו לי שאני הפלתי ושברתי אותו.

הכסף אצלהם (400 ש"ח) והמוצר אצלהם.

אל תעיז לקנות בזול ולשלם ביוקר !!!

לגבי המעבד אני אישית הייתי הולכת על Intel....

לעצמי קניתי http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6750~3~0.htm

פורסם

שמע המצב לא כמו פעם שהיו הרבה אנשים שהמליצו על AMD כי הוא היה יותר טוב בהרבה מול ה P4 ... עכשיו AMD לא מצליחה לתת תמורה מי יודע מה לאינטל . אם אתה לא דן חסכן קנה אינטל כי תקבל אפשרות אוברקלוק טובה וקלה יותר ביחס לAMD. אם היית שואל את השאלה לפני שנה היו עונים לך 10 פאן בויז של AMD שאומרים לך לקנות AMD עכשיו הם לא עונים בנושאים שקשורים ל AMD כי אין להם מה להגיד המעבדים החדשים של AMD לא עמדו בתחזיות.

פורסם

זה עדיין לא עושה את המעבד 4800 פחות טוב. לדעתי הוא בסדר גמור אם אתה יכול אפילו 5200AMD הוא מעולה.

אם אתה לא מתכוון לקנות מרובעי ליבה אז כבר לא משנה איזה דו תקנה תקציב שיש לך. אלה אם כן אתה באמת הולך לכיוון ה900 שח למעבד ששם כבר יש על מה לחשוב.

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעשות אוברקלוק והתקציב שלך עד 600 ש"ח נניח, כי לא כתבת מה התקציב שלך למעבד?

אז כן עדיף לקנות מעבד AMD.

אגב: בהגדרות גבוהות במשחקים המעבד כבר לא קובע את ביצועי המשחקים! ואני לא מדבר על המשחק קרייסיס כמובן כי שם גם מעבד מרובע ליבות לא מזיז לו.

פורסם

E6300 :screwy:

המעבד שמקביל לAMD 4800 הוא INTEL E4500

פורסם

מצטער אבל אני לא רואה שם E4500

פורסם

מצטער אבל אני לא רואה שם E4500

צודק! באמת לא מופיע בהשוואה, מעניין היה לראות כי e4500 מאוד קרוב ל-e6550 רק על באס 800.

לדעתי שווה לקחת את e4500 + אוברקלוק קטן אפילו עם קרור סטוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים