עבור לתוכן

קיצור ההתייחבות

Featured Replies

פורסם

זה נכון שבקרוב חברות הסלולרי יקצרו את ההתחייבות?!

קראתי על זה איפשהו ואני לא זוכר איפה. אם כן מתי זה בערך יקרה. אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומחכה רק שהוא יגיע לרשת. האם כדאי לרכוש עם המבצע הנוכחי או ששווה לחכות שתתקצר ההתחייבות.

פורסם

אין שום משמעות לקיצור ההתחייבות של חברות הסלולר. ההתחייבות היא נטו תשלום על המכשיר. פשוט מחלקים לך את המחיר שלו ל-36 ואתה משלם עליו במשך 3 שנים. רוצה לצאת באמצע? אין בעיה, רק שלם את יתרת המחיר.

פורסם
  • מחבר

אין שום משמעות לקיצור ההתחייבות של חברות הסלולר. ההתחייבות היא נטו תשלום על המכשיר. פשוט מחלקים לך את המחיר שלו ל-36 ואתה משלם עליו במשך 3 שנים. רוצה לצאת באמצע? אין בעיה, רק שלם את יתרת המחיר.

זה נכון לגבי המכשיר. אבל מה לגבי מסלולים.. לדוגמה עכשיו יש את הקטע של ה-50 ש"ח החזר על כל מכשיר שעולה עד 50 בחודש. אם אני נכנס למבצע הזה ואני רוצה כי ככה אני יכול להשיג מכשיר איכותי אני כבול ל-3 שנים. כנל לגבי מבצעי החיילים השונים.. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

מהנסיון שהיה לי עם חברות סלולר, שההתחייבות שלך היא רק כדי שתשלם את מחיר המכשיר. קנס היציאה הוא שווה ערך למחיר הנותר של המכשיר, ולא כמו בספקי אינטרנט למשל, שרוצים שתשלם את יתרת התשלומים החודשיים. עם זאת, הנסיון שלי הוא לאו דווקא הכי מקיף, ובהחלט ייתכן שיש מסלולים שבהם קנס היציאה הוא גבוה יותר. הייתי מציע לך פשוט להתקשר לשרות הלקוחות ולשאול אותם בצורה הכי ישירה לגבי קנס היציאה, ולהעריך האם זה שווה לך את המכשיר האיכותי שבו אתה חושק.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה לך :yelclap:

אשמח אם עוד אנשים יגיבו לגבי קיצור ההתחייבות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים